Vura написа:Лудогорец е настоящето и бъдещето.
Докато има такова Киро Гела. След това ще припознаваш, отново.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Vura написа:Лудогорец е настоящето и бъдещето.
1982 написа:Това е така, ама аз не им се смея, че падали с 0:6 от Арсенал, докато ти, не стига, че 7 години 1 отбор даже не успявате да биете в Европа и падате поголовно от всякакви клоуни, си седнал сочиш тях ..... Арсенал, ако ви набарат вас, със 16:0 ще ви обрулят.
п.п.: не знам за кой "наш форум" ме питаш, аз отбор вече нямам, съответно и "мой форум" ........ и не виждам защо да не списвам чат-пат във вашия, така както ваши фенове редовно пишат по чуждите форуми. Ама на тях не им държиш сметка, нали ??!
Vura написа:Ще, ще...
Player написа:С парите които има Лудогорец, така наречените му успехи са направо нищожни. С играчи за милиони и Горно Надолнище може.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Player написа:С парите които има Лудогорец, така наречените му успехи са направо нищожни. С играчи за милиони и Горно Надолнище може.
Във времената на Чорни и вие имахте не по-малко пари, ама дори не се и доближихте до успехите на Разград.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта