А група: Левски (София) - Пирин (Благоевград) /3:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: А група: Левски (София) - Пирин (Благоевград) /16:15/ 13

Мнениеот W84me » 13 мар 2016 19:08

AN71 написа:Само да попитам ревльовците с какво ще променят играта на ЛЕВСКИ с постоянното си реване.И мен не ми харесва играта на отбора и поведението на Стойчо ама не мрънкам постоянно като някой тук.И аз едвам издържах присъствието на Цонев през целите 90 мин ама какво да направя ;)

По-голям пумпал от Цонев не сме имали.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
отец Онуфри
Контакти:

Мнениеот отец Онуфри » 13 мар 2016 19:09

Цонев е тотал щета, брат му е къде-къде по-добър от него. Карнер заслужава шанс, Лукин беше колеблив днес. Като игра нищо особено, почти всеки пас беше сбъркан.

Image

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 13 мар 2016 19:13

batmanlevski написа:поне показахме,че и срещу съдиите можем да играем , след като на бяха отсъдени 2 чисти дузпи за Левски и ,направихме първия обрат в първенството ! но с това треньорче , няма да стане ,Емо Велев е спасението !!!!!

Няма две мнения , сериозно бяхте ощетени...откъм играчи :mrgreen: ....първия обрат в първенството?!?!...кой /виж направи някоя справчица/ :idea:
Сега сериозно Нар, ми направи впечатление още на мача срещу нас, добро попадение !
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 13 мар 2016 19:17

Цонев стисна зъби, игра на инжекции и показа мъжество, което явно е нещо чуждо за доста от колегите тук, в този форум. Жалко е да пишете такива глупости за момчето...

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 13 мар 2016 19:19

futbolqga написа:Цонев стисна зъби, игра на инжекции и показа мъжество, което явно е нещо чуждо за доста от колегите тук, в този форум. Жалко е да пишете такива глупости за момчето...

Защо игра?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 мар 2016 19:35

Мистри написа:
futbolqga написа:Цонев стисна зъби, игра на инжекции и показа мъжество, което явно е нещо чуждо за доста от колегите тук, в този форум. Жалко е да пишете такива глупости за момчето...

Защо игра?

Защото така е преценил треньорът.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 13 мар 2016 19:35

AN71 написа:Само да попитам ревльовците с какво ще променят играта на ЛЕВСКИ с постоянното си реване.И мен не ми харесва играта на отбора и поведението на Стойчо ама не мрънкам постоянно като някой тук.И аз едвам издържах присъствието на Цонев през целите 90 мин ама какво да направя ;)

Това мнение все едно аз съм го писал .... напълно съм съгласен с теб!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 13 мар 2016 19:36

PFK_Levski написа:
wilge написа:Лошо, много лошо! А още по- лошо е, че и сред привържениците на Левски има малоумничета които са доволни от показаното. Или не са гледали мачове на истинския Левски, или са на нивото на ДИРЕКтора. Мирогледът им е формиран под негово влияние и не осъзнават колко ниско е това ниво.Друго обяснение на доволството им нямам.

По-лошо е че има такива бацили като тебе, които се не траят....във всяка страница сипеш помия. Не знам малоумници ли са тия ( които си подкрепят отбора .... било то в слаба или силна форма ), ама пък хора като тебе дори във форумите са неприятни и нежелани. Сигурен съм, че на много хора тука си им противен. Като не си желан някъде..... бегай от там! Наглец!

Предизвикваш ме да се защитя. Аз не съм доволен от играта на отбора въпреки победата. Имам право на мнение. Ти от какво си доволен? Кажи! Или кой не споделя твоето мнение да се маха. Колкото хора в този форум- толкова и мнения. Бъди по- толерантен. И запомни, че понякога критиката е по- голяма подкрепа отколкото ласкателството. И става въпрос не за хора, които подкрепят отбора, а за тези които подкрепят ДИРЕКтора.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 13 мар 2016 19:42

sin4ec написа:
Мистри написа:

Защо игра?

Защото така е преценил треньорът.

А треньорЪТ, какви инДжекции трябва да си сложи , за да поумнее? :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 13 мар 2016 19:49

Мистри написа:

Защо игра?

А кой от младите до 21 г. да беше играл, Краев? Щяхте да мрънкате защо пак го пускат и колко бил трагичен и прехвален.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Левски”