Време за реакция и от другите фенове на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Re: Време за реакция и от другите фенове на ЦСКА

Мнениеот viking22 » 18 юни 2015 13:17

samo_levski написа:Много ми е смешно как червената пропаганда насочва вината към манджуците, все едно всички преди тях бяха светци.

Падението ви почна още при мангала от индия и първия режим на томов, още тогава трябваше да ви отнемат лиценза за а група, не само за европа. Още от тогава сигурно са почнали да се трупат огромните дългове...

После дойдоха некви, които се казват Праховеца и Гърнето... само като им чуеш прякорите и ти става ясно. Тия свинюги се ползваха с подкрепа почти до края, защото плащаха на сектор г, а личния им бияч си биеше недоволните из тъпия ви сектор и другите смешки само седят и гледат.

После дойде Лупи на бял кон и заедно с онова лапацало тройчо симитлийски ви изманипулираха супер жестоко, че имат силата да "спасят" клуба, правеха некви ултра малоумни кампании по продажба на акции, докато точеха и точеха и точеха. Точно ей тия двамцата забиха и последните пирони в ковчега ви. Те ви ебаха. Докато вие викахте и им скандирахте имената и заставахте зад тях.

Накрая тия манджуци малко без да искат станаха мажоритарни собственици в цска, щото лупи не може да им върне дълга, а е заложил акции срещу тоя дълг.

Най-накрая излизате и викате: "Манджуците ни фалираха". Не, вие сами се фалирахте. Що търпяхте гърнето и праховеца толкова време да трупат дългове? - щото снасяха кинти на смешните ви фракциики. Защо изобщо допуснахте лупи да се върне и да ви дозакрие, при положение, че едва не ви закри първия път и само "синьото" бфс ви спаси да не играете в а окръжна още тогава? - щото сте елементарни, лесно манипулируеми селяци, които нямат грам чест и морал.

Още преди дори да е закрит, вие се отказахте от собсвения си клуб, в полза литекс ловеч и перспективата вб и гг да кихат кинти на умрелите ви фракции... Даже тука вече присъстват фрази, като "моралистите", ще кажеш, че е лошо някой да има морал. Има некви единици свестни чорбари, които умират от срам и вероятно ще престанат да следят бг футбол след тия циркове, които правите, как си въртите гъза за малко кинти от вб и гг.

Клуба ви е още жив и вие вече го захвърлихте, оплюхте и се отказахте от него. По-голям срам за един футболен фен от това не може да има. Вие сте срам за футбола.

ОЩЕ ЕДИН ОТ НАШИ ТЕ ФЕНОВЕ! :idea: Време за реакция и от другите фенове на ЦСКА

Потребителски аватар
EnevY
Контакти:

Мнениеот EnevY » 18 юни 2015 13:18

mirodes написа:
EnevY написа:Аз разбирам, че ЦСКА изгуби законно правото си да играе в елитната дивизия. От там пътищата са два. Фалит и ново дружество от А окръжна или В група с програма на чистене на задълженията. Това са правилата. Ние ще ги потъпчем само и само да сме в първа дивизия. Ние, не да търсим оправдания, на кого помагала държавата или не. И пак същите ние искаме Литекс да стане ЦСКА. Еми няма да стане. Ебавката е пълна.

Кои ние?Ти ли ще преименуваш Литекс на ЦСКА?Или някой друг фен на ЦСКА?Защо си мислиш,че нещо зависи от феновете на ЦСКА/какъвто ти явно не си/?След няколко дни аз като фен ще съм поставен пред свършен факт.Аз каква вина имам,та да се срамувам ,както ни убеждават говедата?И какво трябва да направя при това положение-да се откажа завинаги от българският клубен футбол,или да стана фен на ФК Подуяне?

"Защо си мислиш, че нещо зависи от феновете на ЦСКА"? Та ние какви сме, БЕ? Не сме ли фактор?? Или сме циркаджийска трупа или офци, събрани на "Армията"? Ей такива като тебе, които смятат, че нищо не зависи от тях ще си живуркат и ще се оплакват цял живот/ Нито ще си извадя шала, нито ще си облека фланелката на мач на Литекс на нашия стадион. Ходете и си викайте само "Литекс".
Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите.

Айнщайн

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 18 юни 2015 13:19

mirodes написа:Много са ми смешни говедата като обвиняват феновете на ЦСКА,за това,което се случва с отбора.Изобщо не е мое решението дали ЦСКА ще бъде в А окръжна група,дали ще бъде преименуван от Литекс,или изобщо няма да го има.Това господа левскари не зависи от феновете на ЦСКА,та да ми говорите за морал.След като Ганчев и Божков преименуват Литекс на ЦСКА пред феновете на ЦСКА ще има три възможности.

1.Спират да подкрепят български футболен клуб.
2.Стават фенове на друг футболен отбор.
3.Започват да подкрепят преименуваният Литекс.

Друг вариант няма.Първият вариант не ми допада,защото харесвам футбола и искам да подкрепям български отбор.Вторият вариант също не ми допада,защото от българските клубове най-достоен за моята фенска подкрепа е ЦСКА и никога няма да подкрепя друг клуб.Ако не съществуваше вариант 3,тогава бих избрал вариант 1.Но щом съществува вариант 3-аз избирам него.Не ме интересуват юридическите хватки.Този отбор ще играе на "Българска армия",ще носи червени екипи,ще се казва ЦСКА,феновето по трибуните ще скандират ЦСКА.Това за мен е достатъчно и избирам да подкрепям този отбор.

Поредният свикнал на угодията на партиата, нашибахте дълговете печелихте точки и една купа две купи през 2011 и 2008 и сега понеже не можете да си платите за постигнатото тогава се отричате от тоя отбор и хоп подкрепяме друг ама да знаеш че има баланс в природата и както се надупихте на Ботев и опсле 11 мача нямахте гол и цял полусезон не постигнахте победа(мача с литекс е уреден то се вижда и сега) така и сега ще дойде видовден!!!

petar_m_popov
Контакти:

Мнениеот petar_m_popov » 18 юни 2015 13:22

Какво ще стане ако евентуално друг откупи емблемата на търга?

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 18 юни 2015 13:23

EnevY написа:
mirodes написа:
EnevY написа:Аз разбирам, че ЦСКА изгуби законно правото си да играе в елитната дивизия. От там пътищата са два. Фалит и ново дружество от А окръжна или В група с програма на чистене на задълженията. Това са правилата. Ние ще ги потъпчем само и само да сме в първа дивизия. Ние, не да търсим оправдания, на кого помагала държавата или не. И пак същите ние искаме Литекс да стане ЦСКА. Еми няма да стане. Ебавката е пълна.

Кои ние?Ти ли ще преименуваш Литекс на ЦСКА?Или някой друг фен на ЦСКА?Защо си мислиш,че нещо зависи от феновете на ЦСКА/какъвто ти явно не си/?След няколко дни аз като фен ще съм поставен пред свършен факт.Аз каква вина имам,та да се срамувам ,както ни убеждават говедата?И какво трябва да направя при това положение-да се откажа завинаги от българският клубен футбол,или да стана фен на ФК Подуяне?

"Защо си мислиш, че нещо зависи от феновете на ЦСКА"? Та ние какви сме, БЕ? Не сме ли фактор?? Или сме циркаджийска трупа или офци, събрани на "Армията"? Ей такива като тебе, които смятат, че нищо не зависи от тях ще си живуркат и ще се оплакват цял живот/ Нито ще си извадя шала, нито ще си облека фланелката на мач на Литекс на нашия стадион. Ходете и си викайте само "Литекс".

Ще станем фактор, когато можем да си позволим да издържаме сами отбора и когато започнем да акумилираме сериозни приходи. Докато не стане това, ще сме никои. То се отнася не само до нас, но до всички български отбори и фенове.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 юни 2015 13:24

komandini написа:
T&T написа:
BRF написа:
Тик-Так1892 написа:
Ами,да.Защо не ни позволиха и на нас да го направим,убеден съм,че ако геренци имат нужда ще сменят правилниците на момента.Относно това,което наблюдавам в изказванията искам да ви кажа,че такава злоба и глупост има само тук в България.Следейки ултра културата в Полша имам приятели поляци,предимно фенове на Висла и имам впечатление... е такова нещо няма.Никой в Полша не е възразил срещу това изпадналият в тежко финансово състояние Лех Познан да бъде спасен.Сега ми избяга името на клуба,но собствениците му променят името на акционерното дружество и взимат марката ЛЕХ.ЦСКА е марката,а не фирмата.ЦСКА са там където са привържениците му.Били сме изоставили клуба си,вие окей ли сте,бе мерзавци?Много морални станахте всички изведнъж,преди известно време ни разправяхте,че ако фалираме и направиме ново дружетво,пак нямало да бъдем ЦСКА?А вие кои сте,бе келеши?Дружеството променяно 100-пъти,безсрамници.
Преди 8 дни Бургас 2010 стана Нефтохимик.

Еми догодина Нафтата може да са в А група!Супер,на кого му пука като ще има традиционен отбор?
Ботев отидоха във В група от зор!Не успяха да се вземат отбор с професионален лиценз!Да не се правят на по-католици от Папата!

БФС не позволи на Ботев да вземе лиценз на професионален отбор и затова сега не трябва да позволява на Литекс да се преобразува в ЦСКА. Когато Велбъжд стана Локомотив правилниците го позволяваха, когато Берое на Банев стана Берое на феновете правилниците го позволяваха, но сега както и през 2010 г., когато Ботев започна от В група, правилниците са категорични, че не може подобно преобразуване да се извърши в професионалния футбол. Именно поради това, че правилниците не позволяват Литекс да стане ЦСКА, замисленото от Божков и Ганчев не трябва да се случи.

иди го обясни на тия дето искат всичко на готово и на оня плебей Красен Кралев диамантения бос дето нема един лев и е потънал в дългове та се наложи Бойко да го вкара да открадне некой друг лев от ремонт на зали да си погаси дълговете!!!! тоя е толкова минисътр колкото един продавач на часовници от Илиянци може да бъде!!!!!

Чакай сега!Какво да ми обясняват?Вие от къде знаете как са нещата?Явно сте питали "може ли и ние така наготово"?И са ви казали "не,не може"!И сега ми обяснявате колко морално сте постъпили :lol: !Не сте направили врътката и сте моралисти :mrgreen: !При Берое и Локото станало щото било законно!Ми то и сега ако стане ще е законно бре!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 18 юни 2015 13:27

Да...ясно е, че всичко е за пари и подкрепа. Утре Божков да се договори с Батков и да преместят Левски АД на Армията и му сложат името ЦСКА 23 и ги облекат с червени фланелки, всички червени фенове ще ги припознаят и ще започнат да ги подкрепят.
Аз това разбрах от всички разтягания на локуми от тема в тема пред НЕсвършен факт.
Навсякъде се разтягат локуми, па емблемата, па титлите, па името, па марката....тинтири минтири.

КАк се връщали дългове от В група? Ми нали сте милиони фенове, ще ходите по 10000 на Армията и ще плащате билет като за А група по 10 лв. Така за 2 мача ще си правите по 200 000 лева. За 10 месеца 2 млн. И ето тези пари отиват за погасяване на дълговете. Манджуков като даде още 1-2 млн и ето едни 4 млн дългове по-малко. Издръжката на отбор във В група не е повече от 200-300 000 лева/годишно

За 2 години ще върнете 8-9 милиона и ще е по-добре, а може и да се увеличи публиката, спонсори и т.н.
Последна промяна от bobo_13 на 18 юни 2015 13:29, променено общо 2 пъти.
Интериорни врати - Врати хармоника

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 18 юни 2015 13:27

EnevY написа:
mirodes написа:
EnevY написа: Ей такива като тебе, които смятат, че нищо не зависи от тях ще си живуркат и ще се оплакват цял живот/ Нито ще си извадя шала, нито ще си облека фланелката на мач на Литекс на нашия стадион. Ходете и си викайте само "Литекс".

Смешко- аз имам жена и две деца.Имам добра професия и обществено положение.Ти какво имаш,та ми казваш,че цял живот съм живуркал?Знаеш ли изобщо кой съм,какъв ми е живота,какво работя,та плямпаш простотии.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 юни 2015 13:29

petar_m_popov написа:Какво ще стане ако евентуално друг откупи емблемата на търга?

Теоретично който купи марката, купува и клуба ЦСКА с цялата му история и постижения. НАП обаче заявиха, че няма да я продадат на търг, а на дружеството, което феновете припознаят. За марката обаче пари не трябва да се пестят (ако държавата иска де) и това ВБ и ГГ трябва да го знаят!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 юни 2015 13:31

BRF написа:Чакай сега!Какво да ми обясняват?Вие от къде знаете как са нещата?Явно сте питали "може ли и ние така наготово"?И са ви казали "не,не може"!И сега ми обяснявате колко морално сте постъпили :lol: !Не сте направили врътката и сте моралисти :mrgreen: !При Берое и Локото станало щото било законно!Ми то и сега ако стане ще е законно бре!

Те КТБ си я обраха съвсем законно. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “ЦСКА”