Готвача написа:И да добавя-вие че си тръгнахте спор няма,но защо помъкнахте и седалките със себе си не ми стана ясно.
За новия А сектор навярно

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Готвача написа:И да добавя-вие че си тръгнахте спор няма,но защо помъкнахте и седалките със себе си не ми стана ясно.
action66 написа:james написа:БравоКупата си е за вас , а за нас безпристрастните привърженици остана удоволствието от играта на отбора ви . През цялото време на терена имаше един отбор и той бе вашия
Честито
В духа на спортсменството,защо решихте да ни унижавате преди мача? Мен лично ме е яд,че се вързах на слуха за нагласен финал.И много като мен.Затова не си купихме билети.Ние във Варна сме малко особени.Ходим масово на мач , само ако усещаме , че има интрига,Внушиха ни ,че в този няма.Случайно ли се пусна този слух????
CSKA69 написа:Купата я спечели Никола Спасов! Уникално водене на мача - аз такова нещо от български треньор не бях виждал!!! Може да е Кольо Мастиката или какъвто и да е, но триумфа е негов личен.. Респект!
blueboss написа:Тя е запазена за Вас розовки другарки.... Утре - пардон ДНЕС си вземете вазелина да не ви боли много
ntodorov написа:Честито момчета. Заслужихте и изстрадахте тази победа...
След самия мач разрухата над лазур отново е факт. Типично по български и варварски част от сините
фенове потрушиха част от седалките...Заслужват си вечно незастроен стадион какъвто си имат и сега.
Варварска сган сме. Още веднъж честито. Явно и Господ си знае работата.
action66 написа:CSKA69 написа:Купата я спечели Никола Спасов! Уникално водене на мача - аз такова нещо от български треньор не бях виждал!!! Може да е Кольо Мастиката или какъвто и да е, но триумфа е негов личен.. Респект!
В кръга на сериозното или майтапа,какво лошо намираш в мастиката? Аз мисля,че е чудесно питие.Особено покрай морето с маринована рибка и маслини.Не си ли съгласен?
Цецо Чука написа:Хаха, цяла България празнува виждам, така и трябва!
Честито на Морето!
Умирам от кеф как прее*аха нагласявката на Лудогорец и подуенци...
BAT UGOR написа:Честито Ст.Загора беше с вас.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта