ЦСКА СОФИЯ: Дарение за лиценз

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Луд Гидия 123
Контакти:

Re: ЦСКА СОФИЯ: Дарение за лиценз

Мнениеот Луд Гидия 123 » 27 мар 2015 16:05

balef написа:Кой луд ще дава пара на другарите Батков и Томов ? :)

Аааааааааааааааааа, имаааа, имаааа................питай Тео :)
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 мар 2015 16:18

Шапка свалям към хората, които дават пари за най-милото ни, едно голямо евала на армейците с големи сърца!
Предполагам след това се е почувствал много горд, и ние се гордеем с вас, а така ще се види и кой е истинският отбор на народа, това е жесток жест и никой в момента не може и да иска да промени това, дори да не успеем, здраве да е!
Важното е, че сме опитали всичко по силите ни- искаше ми се да имам и аз някой лев и веднага щях да отида без да се замислям. Браво армейци, дори и в това сме първи, останалото е тишина! :)

Дали ще отидат за лиценза никой не знае, дали ще отидат за лятната почивка на Сашетата на Кайманите, пак нямаме представа, но в момента се гордея, че съм цесекар, гордея се с най-многобройните фенове в България! :)
Не ми пука ще вземем ли лиценз или не, по-важното е, че феновете на любимия ми отбор обичат истински и искат да го спасят, а за другите никой няма да се бръкне и пет лева да даде, силата им е само по форумите, също като "легендите" им, с които продължават да залъгват малките деца! :)

Живи и здрави да сме, армейци, и да не ви пука изобщо, ние ще пребъдем и ще браним гордо и вашата армейска чест по форумите, дори ако трябва ще си изкараме и първият бан! :)

Нека тишината от другата страна настъпи сега! :)

Изображение

Изображение

Изображение

И една молба имам, ако от някой ръководството чете- бас ловя, че си чете есенцията, който трябва! ;)

Господа, стягайте си опинците -футболисти, треньори и ръководители и направете всичко по силите си да спасите ЦСКА, направете всичко възможно да се подготвим като белите хора за един голям мач, който трябва да го спечелите на всяка цена, не да се опитвате, а да го спечелите, дори не заради четирите свещени букви и всички легенди на клуба, ами заради самите фенове, защото те ви доказаха за пореден път колко обичат ЦСКА! :) Ясен ли съм? :)

Знам, че всички си имат хора и четат каквото трябва, надявам се някой да прочете и моите словоизлияния и веднъж завинаги трябва да ви стане ясно, че този клуб не може да умре и не бива да умира, защото ние не сме Стяуа Букурещ, пръкръстил се наскоро на местна рокбанда, ние сме ЦСКА и никога няма да бъдем фенове на музикална група, дори и да минем през В група, недай боже никому!

Един отбор започне ли да стартира от В група участието си, изчезва след време, справки колкото искате в българския футбол- никой тръгнал от В група не е прокопсал, дори Лудогорец, известен със звънкото име Антибиотик не е тръгнал от В група някой могат да го излъжат, но аз знам, тръгна от умиращата Родопа Смолян (това не е никаква тайна, знае се, дори играе със зелен цвят :P ), така че спасение във В група няма за никого- нито ще има спонсори, нито нищо, точно така умират клубовете- опитват се да тръгнат на чисто и после се озовават в гроба! :(

Успех!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 27 мар 2015 16:23

Луд Гидия 123 написа:

Въпросът е следният: Как може за един клуб, държавата да даде над 6 000 000 лева народна пара, а за останалите не може? Малко ли му бяха аризаните БМФ, Пеницилинов завод и още куп благинки, та и суха пара му се дава накуп?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 мар 2015 16:25

АБЕ ВЗИМАМЕ СИ ЛИЦЕНЗА БЕ! ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО! САМО ЦСКА! НИЕ ЩЕ ГО ВЗЕМЕМ! БЕДНИТЕ ДУШИ, ДЕТО НЕ ОБИЧАМЕ ДА ПАПАМЕ КРЕНВИРШИ!

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: Прехвърлете си парите от акциите в ЕЛАНА към ЦСКА!

Мнениеот Jorkorazporko » 27 мар 2015 16:25

kolokolo написа:Един армеец не може да се нарече другояче освен жалък (като разпорения жорко) , когато докато се решава съдбата на клуба той мишкува и се ослушва да не би да се мине . Може да вземем лиценз или не , ние сме длъжни да направим каквото можем . В случая ,да си поизитупаме джобовете . В ЕЛАНА залежават няколко стотин хиляди лева , могат да са по-полезни в сметките на ЦСКА . Ще е престъпление да се дадат пари за трупата на мухлясалата перука , и съблечения и обезчестен Петев .
Бойкот на мача и парите за лиценз .
От мен Лупи получи подарък , като за 40 инчов телевизор . Заслужи си го с многократното разпорване на окаляните дупета , които безразборно сер.т във форума на ЦСКА . Не могат да се удържат вече . 8-)

Какво бе, да не си му дал социалните от 10те чавета? Ходи крадни малко ток за армията, току виж Лупи ти е подарил малко акци! Значи ако отказвам да си давам парите на някой доказан престъпник, за да спаси едно фалирали предприятие мишкува? С тея ченгеджийски манипулации може да насаждаш вина из малашевци, но не и на мен! И живота да си дадеш на Лупи, ЦСКА пак ще фалира, ама си прекалено ТЪП за да го осъзнаеш!

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 27 мар 2015 16:28

pampi написа:
Луд Гидия 123 написа:

Въпросът е следният: Как може за един клуб, държавата да даде над 6 000 000 лева народна пара, а за останалите не може? Малко ли му бяха аризаните БМФ, Пеницилинов завод и още куп благинки, та и суха пара му се дава накуп?

Моля ти се-та това е КАУЗАТА.Дори държавата трябва да построй и един завод за кренвирши и един за лютеница/и двата продукта да са по БДС/,да им е харно на правоверните... :idea:
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 мар 2015 16:28

Megatron_69 написа:
pampi написа:
Луд Гидия 123 написа:

Моля ти се-та това е КАУЗАТА.Дори държавата трябва да построй и един завод за кренвирши и един за лютеница/и двата продукта да са по БДС/,да им е харно на правоверните... :idea:

А 'леб :?: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 27 мар 2015 16:31

Хайде наливайте пари в това "НЕ"запорирано дружество! Със сигурност ще спасите отбора с гениалността си, и невероятната си проницателност!! Докато има такива като вас, който да хранят престъпници като Лупи и Батков, винаги ЦСКА и Левски ще са в неформален фалит!
Изображение
Последна промяна от Jorkorazporko на 27 мар 2015 16:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 27 мар 2015 16:34

Jorkorazporko написа:Хайде наливайте пари в това "НЕ"запорирано дружество! Със сигурност ще спасите отбора с гениалността си, и невероятната си проницателност!! Докато има такива като вас, който да хранят престъпници като Лупи и Батков, винаги ЦСКА и Левски ще са в неформален фалит!
Изображение

А бе, някой пита ли те тебе, де си харчиш парите? Ба си човека, ти още малко ще дойдеш да ми светиш и да ми даваш наклон на инструмента!...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 27 мар 2015 16:35

pampi написа:
Луд Гидия 123 написа:

Май не си разбрал, една част я дава държавата а по-голямата част от проекта ги дава лично Домусчиев. /Кога станаха 6 милиона не знам/. Разбира се трябва да бъде създаден издържан инвестиционен проект за това.
Ако Томов-лъжеца създаде проект, в който да са заложени същите договорености държавата ще даде и на тях, бъди сигурен. Защо обаче Томов не си направи този труд? Да го питаме, да се хленчи от страни е лесно.
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Върни се в “ЦСКА”