В крайна сметка целия рев за какво е?
Че ДК са решили този път да работят наистина по правилника?
Че Кукоч е тъпо парче?
Че Кукоч е наказан?
Минали решения на ДК достатъчно сме ги коментирали и всички сме стигали до консенсус за всяко едно от тях.
Тончи Кукоч наказан за два мача
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Долно уйно
- Контакти:
Re: Тончи Кукоч наказан за два мача
Последна промяна от Долно уйно на 04 ное 2014 17:12, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Че ГФС не мери с еднакъ аршин. Е това е.
Да ти го напиша буква по буква, дано го схванеш?

Да ти го напиша буква по буква, дано го схванеш?

- Долно уйно
- Контакти:
memnto написа:Че ГФС не мери с еднакъ аршин. Е това е.![]()
Да ти го напиша буква по буква, дано го схванеш?![]()
Прав си, трябваше да ви изхвърлят преди няколко години, а не го сториха.
Левски, ЦСКА, Литекс, сега Лудогорец, толкова реверанси са получили от БФС, че този плач който сега реват е просто жалък.
ново 20.

- Unforgiven_M
- Контакти:
memnto написа:Че ГФС не мери с еднакъ аршин. Е това е.![]()
Да ти го напиша буква по буква, дано го схванеш?![]()
Когато БФС ви даде лиценз вместо да ви прати при аматьорите беше добро, когато на практика не ви наказа за допинга беше добро, сега когато наказва някой, който си го проси, но видиш ли не наказало някой си трети е много лошо БФС-то...
Гледайте цялата картинка, не се хващайте за конкретно дребно решение. Като цяло последните години само можете да благодарите на БФС-то че е толкова благосклонно към вас. Както и ние, че е такова и към нас, разбира се...
- Долно уйно
- Контакти:
memnto написа:ново 20.![]()
Не, няма нови неща, всичко си е по старо му.
Долно уйно написа:Има съмнения, че Кукоч е взел пари за да си изкара възможно най-голямо наказание за да пропусне важни за ЦСКА мачове.RedeviL написа:Просто се чудим, след като ДК към БФС неведнъж са доказвали, че могат да действат снизходително, защо не постъпиха така и с Кукоч, още повече, че това е първо провинение на хърватина!
То ест, тъй като са допускали грешки в предишни техни решение трябва да продължат умишлено да правят такива само за да се угоди на група фенове, които до момента никой не осъди малоумните действия на Кукоч.
Аз ако съм шеф на ЦСКА ще го накажа с една месечна заплата, тъй като той умишлено лишава отбора от него.
Допускали...!? Не знам само, защо говориш в минало време? Нещата ще се оправят, когато от бФС започнат да прилагат максималната строгост на правилника спрямо силните отбори, а не обратното.. Същото важи и за съдиите. Радващо е, че Левски и особено ЦСКА вече се третират наравно спрямо останалите. Лошото е, че това се случва, защото вече си имаме нов "силен на деня"- Лудогорец.
Alexx написа:Player написа:Малко му е наказанието, защото в ЦСКА побойщата са нещо редовно и си е рецидив. Нещо явно им сипват да пият, че така обезумяват. Треньори бият децата, Присо дори наби полицай, Иван Иванов и Караджов имаха среднощни битки по нощна София, Менди псува като умопобъркан по социални мрежи, Гай играеше като излязъл от лудницата и след това в Сърбия биеше хората, сега изкукалия Кукочи тн. Като добавим и половин отбор хванат с допинг и става кристално ясна картинката. Има нещо много гнило в питиета в ЦСКА.
ти болен ли си?
Нещо невярно ли съм казал или истината боли? Изброил съм само факти, на който не му изнасят си е негов проблем.
volf написа:biso62 написа:Вълче,изгледай пак мача и ще видиш,че всъщност зоната на Кукоч бе прилично защитена и то при положение,че се среща за пръв път със съотборниците си. А и макар,че нямаме победа срещу Лудите мачовете в които бяхме надиграни категорично са два или три. Дори и в този през второто полувреме имахме достатъчно възможности,за да изкопчим нещо. Но сега този ЦСКА е доста по различен-по силен,по балансиран,по бърз,по креативен. И ако трябва да съм честен само Марселиньо донякъде прави някаква разлика. И резервната скамейка. При този дефицит Кукоч бе много важен играч-дори и заради това,че е бърз колкото Кайсара или някой от крилата. А като физика е доста по мощен. При това е и тактически грамотен. Проблемът е в арогантността и самоувереността му. И тук е прав. Защото в Бг почти няма играч,с когото да не може да се справи. Заради това често оголва зоната си,а после прави и нарушения. Но реши ли да я пази- да му мислят и останалите. Затова е важен за нас. Изобщо в Бг няма бързи бекова. И затова Тончи ни е важен.
Макар да не съм съгласен, че в онзи мач е опазил зоната си, ще се опитам да приема че се е справил прилично.
Тогава обаче на неговия фланг не играха Кейсара, Мишо и Марселиньо, които всъщност са " различното" в Българския футбол и са "убийствени" в тандем.
Вълче,съгласен съм,че не бе перфектен. Но на фона на останалите тролеи,които играха преди това в тази зона се срави добре.и то първи мач,почти след пристигането си. Със сигурност той и Тунчев ще покриват по добре отколкото Тунчев и бог знае кой. Що се касае за Мишо-не е същия. Марселиньо напоследък има и слаби мачове. Остава Кайсара...постоянна величина,но не е нападател. А там освен Кукоч,ще са и Платини-бърз,много техничен,Карата-бърз и нахъсан. Така,че хич нямаше да е лесно. Сега там ще са или Венци,който не е типичен ляв бек,или Апата,който си тролей. Има един вариант-Милисавлевич. Но Стойчо изобщо не го разглежда. В другите линии изобщо не отстъпваме на Лудите.
- Долно уйно
- Контакти:
Същия вой беше когато наказаха Дембеле по видео запис когато дръпна страничния съдия за ръката.