[offtopic]Това вече не знам. По време на двете димни завеси, от сектор Б не се виждаше ясно какво се случва сред масата отсреща. Не си спомням да сте трошили, ама знам ли ... може след като сме си тръгнали да сте изкъртили някоя и друга седалка. Ти кажи де, нали си цесекист и ходиш във вашия си сектор.[/offtopic]Red joker написа:Не бе, не се сещам какви щети трябва да бъдат възстановени от ЦСКА
Анкета: да извадят ли Левски от А група?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Анкета: да извадят ли Левски от А група?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

petko.h.markov написа:Каква е връзката между двата мача? Не си ли съгласен,че общо спорните моменти се събират в рамките на двайсетина
минути.Да ги гледат няколко пъти,те ти общо час.Страх от взимане на решение.Интересно какво МЕДИЦИНСКО ще извади Стойчо?Малко смешно ми се вижда това.
Моментите може и да се събират в рамките на двайсетина минути, но нали говорим за пострадали(каквото и да значи това след удар с пластмасова седалка по каската или наколенките

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Old_death написа:Може би бутнатите заграждения между сектор Б и пистата , или заради пропуски в охраната , ама тя не беше ли задължение на домакина ! Обърках сеВажното е да има наказан за да има пари за перуки
Свещи да си купят за най - милото !
Обичаш да пренаписваш историята, което явно ти доставя огромно удоволствие

Само дето тия измишльотини си ги дрънкай на хлапетата във вашите форуми, тук не вървят

[offtopic]
[/offtopic]

Ама не са ли ги извадили още?
Мисля ще е по-добре да им отнемат 10тина точици и да ритат напролет с Марек, Хасково и ЧМ за здаве.

Мисля ще е по-добре да им отнемат 10тина точици и да ритат напролет с Марек, Хасково и ЧМ за здаве.

memnto написа:Ама не са ли ги извадили още?![]()
Мисля ще е по-добре да им отнемат 10тина точици и да ритат напролет с Марек, Хасково и ЧМ за здаве.![]()
![]()
![]()
Не, не са ни извадили. Следователно гьонсуратът от село Плоски може да си завре "медицинското" в едно място, где слънце нивга не изгрява

[offtopic]
[/offtopic]

TristaNNN написа:memnto написа:Ама не са ли ги извадили още?![]()
Мисля ще е по-добре да им отнемат 10тина точици и да ритат напролет с Марек, Хасково и ЧМ за здаве.![]()
![]()
![]()
Не, не са ни извадили. Следователно гьонсуратът от село Плоски може да си завре "медицинското" в едно място, где слънце нивга не изгрява
Не знам за медицинското, но "гьонсуратът от село Плоски" със сигурност знае кое, как и на кого да го завре, нали знаеш?
Съжалявам, че трябва да ти падам на нивото, но си адски досаден и нетърпим

от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
TristaNNN написа:memnto написа:Ама не са ли ги извадили още?![]()
![]()
![]()
Ти, ако можеш да четеш внимателно, можеш да видиш, че аз не искам да ви вадят, а просто да ви гледам как ритате за здраве цяла пролет.

TristaNNN написа:Old_death написа:Може би бутнатите заграждения между сектор Б и пистата , или заради пропуски в охраната , ама тя не беше ли задължение на домакина ! Обърках сеВажното е да има наказан за да има пари за перуки
Свещи да си купят за най - милото !
Обичаш да пренаписваш историята, което явно ти доставя огромно удоволствие![]()
Само дето тия измишльотини си ги дрънкай на хлапетата във вашите форуми, тук не вървятБутането на заграждения между сектора и пистата е ваш патент-признавам. За щастие, ние не сме такива варвари като вас, а в събота използвахме вратичките. Така и така нещата са опряли до влизане, поне да се прави по джентълменски и без варварска разруха на спортното съоръжение.
А ти от къде видя ? През димките , с които се бяхте обгазили като язовци ли ? Толкова сте "интелигентни" , че за малко щяхте да се издушите със собствените димки . Въпросът е нормален и риторичен . Какви щети на стадиона сме нанесли , за да ги възстановяваме ? Май някои други замеряха полицаите със седалки . Тия щети ли ще възстановяваме ? Защо в решението на ДК не видях да е наказан Левски да възстанови щетите , които вандалите му нанесоха на стадиона ? Това е въпросът , а не жалките ти опити да остроумничиш . Аз съм последния човек , който иска да ви изхвърлят от групата , най - малко за това , за да ви бием като тъпан и да ви гледаме как агонизирате ! Това е истината и това е желанието на всеки червен фен . От 2008 - ма година ви казвам , че всичко се връща . Сега е ваш ред да сърбате това , което сте си надробили . Който сее ветрове , ще жъне бури !
p.s. Нямам намерение са си губя повече времето с тебе днес . Пожелавам ти лека нощ и да сънуваш последните осем мача срещу ЦСКА !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Точно пък цскарите да искат изваждане....Вие се бихте с фенове на Черно Море на националния, нахлухте на терена в Мездра, потрошихте сградата БФС (а уж протестирахте срещу титан. Няма логика, ама то при вас никога няма),
играчите ви използваха допинг
Доказано
Адвокатът ви спи в съда, защото през две минути някой подава жалба срещу вас, имахте и други нахлувания на терена и т.н. и т.н. Защо сте в А група ?

Ако се замисли човек, то едно изваждане от групата ще е много по-полезно от оставането в нея, тъй като извадят ли ги Батков ще си бие шута и вероятността да се оправят е много голяма, докато останат ли в нея ще продължат да си тъпчат на едно място, така че за тези дето необичат сините е по-добре те да си останат в групата.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]