Soul_VB написа:Ако ще вземаме нещо за преди Стяуа, трябва да е час по-скоро, че да имат време да навлезнат момчетата. Хамза между другото, според мен, ако беше набелязан - щяха да го вземат в пакет с Анисе, че да е малко по-евтинко. Просто е адски тъпо няколко месеца да преследваме Венци Христов, който колкото и да е добър (със сигурност не е по-добър от Юнес) показа неуважение към отбора, а такъв играч не мисля, че е нужен към този момент.
За колегата, който каза, че на Лудогорец им трябва играч тип Берба, според мен ние си го оставихме него да си иде. Платини се казва и според мен е много класен и техничен нападател - със сигурност по-класен от Кишада и минимум на едно ниво с Безяк.
Освен Хамза, Джордан и Асприля от Литекс са интересни играчи, макар и леко непостоянни. Също и Кирил Десподов, макар и да не изиграе кой знае каква роля за плейофите. Сега е момента да бъде привлечен. 700-800к биха били една идеална инвестиция. А за Вандерсон все повече си личи, че е по-зле и от Ернандез. Не разбирам какъв беше тоя зор да го вземем, че и от май месец още .. не че е слаб, просто е посредствен. Ако е класен играча - си личи още от първите му няколко отигравания - дори и да са сгрешени - пак се вижда класата. Да са ни живи и здрави Марселиньо, Кайсара, Моци и Владо, защото без който и да е от тях, отборът е плачевен. И дано да дойдат още като тях, защото иначе прословутото надграждане, дето от зимата го слушаме, ще си остане само на думи.
Колега, не знам по каква методика оценяваш качествата на футболистите, но определено не е адекватна на съвременните опции за качествен футбол.
Бербатов = Платини!!!
Бразилчето го наблюдавам от първите му стъпки в Българския футбол, още в Черноморец. Е, още от тогава си личеше че не бива!
Става за звезда на ЦСКА (както И. Стоянов и Милесавлевич), но за Лудогорец не му достигат качества и то дефицитът е огромен!
Да има силен удар и понякога бележи, но в повечето време нарушава схемата и пречи на тактическите и групови организирани действия на терена.
Има отвратителен нрав и като цяло с такива футболисти отбор не се гради. Не е случайно че го изгониха от Румъния, в Черноморец се отърваха от него, а в ЦСКА не го искат вече!?
Феновете на Ботев споделиха, че качеството в техния отбор се е дължало преди всичко на Анисе и Доре, а Хамза не струва, а моите наблюдения са че в Ботев качества има само Анисе (макар че имам достатъчно наблюдения върху него от престоя му в Черноморец и той не е кой знае какво).
Ако Стяуа е решила да се подсили с Хамза, значи положението им не е никак розово, защото Лудогорец с този "гюмеджия" не би придобил нищо полезно за отбора.
Мисля, че ти въобще не можеш да оцениш в колко пъти по-високо е нивото на футболистите на настоящия Лудогорец спрямо онези в останалите клубове в страната. За да потърси Лудогорец решение в някой от настоящите футболисти от първенството е необходимо той да е млад и да има огромен талант и потенциал или да разполага с нещо много, нмого специално в сравнение с останалите!
Моят кръгозор не обхваща играчи от нашенски клубове!