ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио

Мнениеот Parmalat » 27 фев 2014 16:59

Злобата е едно от нещата които съкращават живота така ,че всеки да си носи кръста.Доказано е,че положително мисещите и добросърдечни хора страдат по-малко от болести и живеят по-дълго.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 27 фев 2014 17:22

Искам да попитам феновете на Ботев Пд. викат ли за Локо Пд. когато са в ТУРНИРИТЕ и обратното Феновете на Локо Пд викат ли за Ботев Пд.???????
А феновете на Левски викат ли за Цска и обратното феновете на Цска викат ли за Левски ????????
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 фев 2014 17:27

zuekaa написа:Искам да попитам феновете на Ботев Пд. викат ли за Локо Пд. когато са в ТУРНИРИТЕ и обратното Феновете на Локо Пд викат ли за Ботев Пд.???????
А феновете на Левски викат ли за Цска и обратното феновете на Цска викат ли за Левски ????????

Винаги съм виждал Пловдивските фенове да се обединяват когато играят със софийските отбори дори преди това да се псували.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 фев 2014 17:33

Teo написа:
damyanov1963 написа:
Teo написа:
MQplaya написа:Довечера ще бъде интересно,надявам се да не се стига до пореден срамен момент за сините фенове.

Какво ще му е интересното?
На Ариана, ако си мислят да ходят със сини артикули довечера ще умножим подаръците за 8-ми март!

Който има нещо общо с подуяне е враг за мен!
#fucklazio...

аре със здраве!

Познавам доста цесекари, които живеят в Подуене, и те ли са ти врагове?

Враг е този който носи синьо с емблема ''триъгълно кабрио''.
Това е закона!

Пропуснал си да сложиш едно "класов" пред враг, шумкарче :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 27 фев 2014 17:37

2:1
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 27 фев 2014 18:18

За който питаше. Да викал съм за Ботев в евротурнирите и не се срамувам от това.Дори още не мога да забравя как Пашев изпусна дузпа срещу Фенербахче и още ме е яд. :mrgreen:Викал съм и за Левски и за ЦСКА и Сливен и Берое и Черно Море и Локо Сф. и Славия и сега от все сърце ще викам за Лудогорец.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 27 фев 2014 18:30

Лудогорец е най-силният и най-добре организирания отбор в по-новата футболна история на България. Аз като българин се гордея с този отбор. България не е имала толкова добре представящ се клубен тим от края на 70-те и началото на 80-те години.Футбол без пари няма как да се прави в днешно време-това важи за всеки един отбор.Най-добрия пример е при нас.Всички знаем какво е Нефтохимик от 1994-1997 г,и виждаме сега какво е.А и Лудогорец не е от "омразните" БГ отбори като Левски и ЦСКА които десетилетия наред са трупали негативи заради толерирането им спрямо всички останали отбори в страната. А и Лудогорец много ми напомня за легендарния Нотингам Форест,отбор от град колкото Бургас, който в края на 70-те г от второто ниво на английския футбол за 2 години бе господарят на Европа -2 пъти шампион на континента ,допускайки само 2 загуби (не решаващи) в КЕШ.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 27 фев 2014 18:53

IvanGit написа:За който питаше. Да викал съм за Ботев в евротурнирите и не се срамувам от това.Дори още не мога да забравя как Пашев изпусна дузпа срещу Фенербахче и още ме е яд. :mrgreen:Викал съм и за Левски и за ЦСКА и Сливен и Берое и Черно Море и Локо Сф. и Славия и сега от все сърце ще викам за Лудогорец.

И аз бях на мачовете на "Локото" с Брюж и Болтън и виках за тях. Също като колегата считам това за нещо напълно нормално, защото съм пловдивчанин. А като българин ще викам с удоволствие за "Лудогорец" довечера. Също както подкрепям и "Левски", и ЦСКА, и Литекс, и Морето, и Берое, когато играят в ЕКТ, това е съвсем в реда на нещата, каквито и да са клубните ни цветове, всички сме бяло-зелено-червени :!:
Изображение Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 фев 2014 19:04

Вече има над 30 000 хиляди продадени билета.Аз не помня провинциален отбор да е събирал толкова на мач в евротурнирите в София?Ако има ще се радвам да ме поправите.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Армейче

Мнениеот Армейче » 27 фев 2014 19:06

Parmalat написа:Вече има над 30 000 хиляди продадени билета.Аз не помня провинциален отбор да е събирал толкова на мач в евротурнирите в София?Ако има ще се радвам да ме поправите.

Продадени е силна дума :lol: :lol:
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

Върни се в “Лудогорец”