Лудогорец - БАЗЕЛ 2-4 FT / плейоф ШЛ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: Лудогорец - БАЗЕЛ плейоф за влизане в ШЛ !

Мнениеот Parmalat » 09 авг 2013 14:21

doktora25 написа:
Parmalat написа:Но имат Салах,който е много по-класен от Фрай.

Гледах 2-3 мача на Базел в ЛЕ миналия сезон. Разправяха там, че Салах е искан от големи немски клубове, но мен лично с нищо не ме впечатли.

Не виждам играч на Лудогорец,който може да го спре.Доста по-бърз е и от Минев и от Кайсара.Ще ги разкове по фланговете.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A0y6v4k5laI[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dHEaET1gwWE[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oea8yi7vYBw[/youtube]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 09 авг 2013 14:25

ronin3 написа:Какви са ни шансовете си е проблем на треньора и футболистите. Ние феновете, ще сме там. Много малко все ми е тая, с много лелки и деца също ми е все тая. Предпочитам да виждам усмихнати лица вместо гневни и "страшни" ултраси. Това е Лудогорец, ограничени сме откъм репертоар(какви песни ние сме едва две години при батковците ). Лудогорец е не само футболен проект. Той обединява лудогорието независимо от етническите или партийни различия. Разград и областта сме зелени и щастливи( е поне откъм футболни страсти). А докога ще сме щастливи- човек започне ли да си задава този въпрос значи е престанал да бъде такъв.

+111
Едно от най-смислените и казващи нещо мнения в този форум! Респект, градски :)

Потребителски аватар
Tzar na bulgarite
Контакти:

Мнениеот Tzar na bulgarite » 09 авг 2013 14:32

Поне са в групите на Лига Европа със сигурност, а Вие нито за 100 - годишнината или каквато и да била НЯМА да видите КАКЪВТО и да е трофей, а за ГРУПИ НА ШЛ ИЛИ ЛЕ НЯМА ДА ВИДИТЕ ОЩЕ С ГОДИНИ - ЕДИН КРЪГ НЕ МОЖЕТЕ ДА МИНЕТЕ, ГЛЕДАЙТЕ СИ СОБСТВЕНИЯ ОТБОР И СВИКВАЙТЕ, ЗАЩОТО С ГОДИНИ ЩЕ ГЛЕДАТЕ МАЧОВЕ САМО ПО ТВ - ВИЕ СТЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОПА, ТАЗГОДИШНИЯТ ПОРЕДЕН Е БЕЗ КОМЕНТАР, СКРИЙТЕ СЕ НЯКЪДЕ, НЕ СЪМ ВИ СЕ СМЯЛ - ВИЕ СТЕ ТРАГИЧНИ, НЯМА ГИ АХМЕД АХМЕД И ДРУГИТЕ СЪДИЙ В ЕВРОПА И РЕЗУЛТАТА СЕ ВИЖДА! САМО ЛИТЕКС И УСПЕХ НА ЛУДОГОРЕЦ В ТУРНИРИТЕ!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 авг 2013 14:44

В отбора на Базел има 23-ма национали-15 на Швейцария,2 на Египет,1 на Албания,Кот'д'Воар,Сърбия,Чили,Швеция и България.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

zergRush
Контакти:

Мнениеот zergRush » 09 авг 2013 14:52

Сега отварям трансфер маркета и гледам Иван Иванов в листата с играчите на Базел :) :) Лудогорец имат традиции вече срещу отборите на Русия! :) :)

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 09 авг 2013 14:57

Parmalat написа:Треньорът на Базел е МураТ Якин.Бивш национал на Швейцария от турски произход.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 09 авг 2013 14:57

Лудогорец няма никакъв шанс срещу Базел.Това е мое мнение.За мача във Швейцария мога да си направя една екскурзия и да гледам срещата без никаква емоция,трябва да сме реалисти.Да се надяваме другия сезон четири отбора във групите на ЛЕ,за ШЛ ще ни трябва близките години много голям шанс на някой наш отбор.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 09 авг 2013 14:58

donpacko написа:Лудогорец няма никакъв шанс срещу Базел.Това е мое мнение.За мача във Швейцария мога да си направя една екскурзия и да гледам срещата без никаква емоция,трябва да сме реалисти.Да се надяваме другия сезон четири отбора във групите на ЛЕ,за ШЛ ще ни трябва близките години много голям шанс на някой наш отбор.

Шанса за 4 отбора в групите на ЛЕ е 10-15 пъти по-малък от един отбор в ШЛ.
Само Левски!

Omar
Контакти:

Мнениеот Omar » 09 авг 2013 15:00

ronin3 написа:Какви са ни шансовете си е проблем на треньора и футболистите. Ние феновете, ще сме там. Много малко все ми е тая, с много лелки и деца също ми е все тая. Предпочитам да виждам усмихнати лица вместо гневни и "страшни" ултраси. Това е Лудогорец, ограничени сме откъм репертоар(какви песни ние сме едва две години при батковците ). Лудогорец е не само футболен проект. Той обединява лудогорието независимо от етническите или партийни различия. Разград и областта сме зелени и щастливи( е поне откъм футболни страсти). А докога ще сме щастливи- човек започне ли да си задава този въпрос значи е престанал да бъде такъв.

Евала, по-добре нямаше да мога да го кажа!
Аз исках точно Базел да се падне, знам че е почти невъзможно да ги отстраним. Но като ще те ритат, по-добре ат да е! Срещу Пилзен, Стяуа или Загреб щяха да са едни надежди, едно навиване... и помним какво стана миналата година.
Сега и чудо да направим срещу Базел - какво? Ще ни наритат като Левски преди, или като Динамо Загреб миналата година. Е да, едни пари ще влязат при едни хора, някои от играчите ще ги харесат и айде наново. Ми не, мерси!
Както казва Мъри Стоилов /който изобщо не харесвам, между другото, но тука е прав/, отборът не трябва да прескача етапи. Миналата година сефте - несправедлив, но горчив шамар, още първия съперник и аут.
Тая година е къде-къде по-добре - много приказки се изприказваха от хейтърите - "никакви шансове срещу Слован, пак се издънихте накрая...", после пак същото за Партизан. Представям си какво щеше да е за Виктория Пилзен - кви са пък тия, някви си чехи, ще ги смажем... И като ни нахранят на два пъти - "уууу, резил, изкуствен отбор и прочее"
Още 8 /осем/ мача в Европа до края на годината, тва е!
Лудогорец натрупаха коефициентче, дай Боже да посъберат още в групата на ЛЕ, и ако вземат да станата пак шампиони, догодина ще е друго. Вече ще сме играли в груповата фаза, ще сме с повече самочувствие, с малко късмет на жребия току-виж сме и се хързулнали при поставените. Ако станем шампиони, разбира се. Ако не - здраве, поне за Лига Европа все ще добутаме.
Тъй че горе главата, цяла есен ще гледаме български отбор в четвъртъците, събирам пари за три гостувания навън!

Пък срещу Базел каквото сабя покаже, ако сме дорасли за групи на ШЛ - да влизаме. Ама не сме - на реванша в Белград се видя.

Потребителски аватар
Tzar na bulgarite
Контакти:

Мнениеот Tzar na bulgarite » 09 авг 2013 15:01

Уви съгласен съм, на фона на цялата ни държава, в каквото състояние е, фактът, че имаме отбор сигурен за групите на ЛЕ е голямо постижение, успех срещу Базел, дано успеят, миналата година отпаднаха от еквивалента на Лудогорец в Румъния - ЧФР Клуж, дано сега и Лудогорец да стори същото, пак казавам винаги има шанс :)
Последна промяна от Tzar na bulgarite на 09 авг 2013 15:20, променено общо 1 път.

Върни се в “Лудогорец”