obi-wan kenobi написа:И това, че нечии нацонален отбор е слаб не значи че и клубния им е слаб
Аз за клубен футбол говоря. Имам 1 познат от страната, сега дали е баш от тоя регион (Казахстан е огромна страна) не знам, ама тия дни ми стана интересно и го разпитах. Имало много пари, искали да развиват футбола, правят школи ама все още нямало резултат, било дългосрочен проект. Това не само за Иртиш, по принцип в страната имало тенденция да инвестират в постепенното развитие на футбола. Иртиш минавали за силен отбор там, само дето в ЕКТ имаха... един отстранен противник. Досега де.
obi-wan kenobi написа:Абе те Иртиш, Мура, Сараево и особено Бате не бяха мерило но виж ги къде са.
Къде викаш са Мура? И как може да сложиш тия имена едно до друго. За Иртиш обясних, Мура.. та къде бяха? Сараево, виж за тях нямах някой босненец подръка да го разпитам, БАТЕ са друга класа. И то се видя месец-2 след като изритаха Левски, питайте Юве и Зенит.
obi-wan kenobi написа:Престанете с това надценяване на Бг футбола
Хич не го и надценявам. И без това ако го надценя пак ще дойдат някакви от Азия или Босна да ми обяснят колко съм объркал.
obi-wan kenobi написа:а феновете им да спрът да искат всяка година и на всяка цена купи и титли
Абе да бе, и аз искам футбол, ако има ФУТБОЛ бих поизчакал за резултати няколко години. Ама досега само Гришата създаде наистина ШКОЛА (примерно), а то 1 птичка пролет не прави. Туйто...