XXVIII кръг, "Левски" - Лудогорец - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: XXVIII кръг, "Левски" - Лудогорец - 1:0

Мнениеот ralka_levskarka » 19 май 2013 21:29

nikec1 написа:
ralka_levskarka написа:Съблече ли се? Не мисля, къде го искаш тоя жълт картон? И при гола му срещу Лил дойде при сектора, ама нямаше картон.

Теб кой те излъга че разбираш от футбол?
Чети и ако нещо не разбереш проблема си е изцяло в твоите Левскарски разбирания!

Съдията има право да даде жълт или червен картон при следните случаи:
Неправомерно влизане или излизане от терена без съдийско съгласие.
Грубо нарушение.
Умишлена игра с ръка.
Неправилна смяна.
Забавено подновяване на играта.
Оспорване на съдийско решение.
Неспортменско отношение.
Симулация.
Използване на дързък, оскърбителен или обиден език или жестове към съдията, делегата, противников играч или друго длъжностно лице.
Проява на дискриминация и расизъм.
Наплюване на противников играч или длъжностни лица.
Удар на противников играч без топка се наказва с червен картон.
При две или повече нарушения съдията е длъжен да накаже по-тежкото от тях.

След като го изчете, да те попитам нима съдията му позволи да напусне терена ?
Гола си е гол, радостта си е радост, празнуването на гол си е празнуване ама явно правилата са писани за да не се спазват единствено срещу Левски.
За финал ще ти пожелая само всеки ваш противник като ви вкара гол да идва и да ви прави неприлични жестове да видим тогава колко приятно ще се чувствате... щото преди всичко сме хора а футбола е само една игра!

Мислиш, че не са го правили ли? :lol: О, боже! И ЧК за Гаджев за още 60 секунди оправя ли те? Вместо да гледаш това се засрами, че тия лежаха като момиченца, вместо да нападат отбор, който в Сряда игра с човек по- малко цели 80 минути, иначе работата ти е много голяма.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 19 май 2013 21:35

Достойни противници бяхте, но преклонихте глава пред синята лавина. Научете се и да не лежите много по терена. Успех в Европа. Догодина пак в директен двубой, да решаваме титлата, докато червените пукат жлъчки отстрани ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 19 май 2013 22:42

snakebite написа:
D.Georgiev написа:Другата оставка ми се иска да дойде от Петричев, който не спря да си отваря устата тези две години. Какво ни пречи да си мълчим и да си играем. Каква по-добра реклама от това?

Точно така и аз искам оставката и на двамата . за Петев е ясно, а Петричев се превърна в махленска клюкарка, със смешни декларации и непремерени изказвания . Нали искаме европейски облик, не трябва да им падаме на нивото, на левскарите например , които в момента събраха един куп арогантни лаладжии -Батков, Митов, Боримиров, Топчо, Гаджев...На тях ли искате да приличаме, аз не, и за имиджа на клуба е по-добре Петричев да го няма в клуба, но това са само пожелания. и Петев, и Петричев остават и ще им гледаме сеира

АМИ СТАНИ ТИ БЕ РАЗБИРАЧО . ей то бива простотия ама такава като на някой фенове е просто..........................
сигурно си от тия дето освиркат Безяк и Бакалов като загряват и като влезат и вкарат гол първи им скандираш името .АМАН ОТ ТАКИВА КАТО ВАС

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 19 май 2013 22:58

s.i.s написа:
АМИ СТАНИ ТИ БЕ РАЗБИРАЧО . ей то бива простотия ама такава като на някой фенове е просто..........................
сигурно си от тия дето освиркат Безяк и Бакалов като загряват и като влезат и вкарат гол първи им скандираш името .АМАН ОТ ТАКИВА КАТО ВАС

По-спокойно....за играчите нещо да съм казал, въпреки и че те са си залужавали упреците си !
Мен пък ми писна от защитници на Петев, за това не се учудвай, може да има и трети, и четвърти Загреб, докато се научи човека !!
Има възможност да бие с 2-3 гола Левски, той ми излязал защитно и да хитрува на дребно !Кофти от цялата ситуация е че страдаме цялата общност на Лудогорец !
Левски може да са по слаби от нас, но изораха терена, нашите се подпичкват отпред - бразилски финтчета, ала-бала, подаръци за Пацо Тигъра. Тоя мач не го изиграхме като силен, можещ отбор, а всички се надявахме на това !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 май 2013 23:17

Някои от вас не пропуснаха да намесят съдията, но както и да е, няма да ги коментирам.
Направи ми хубаво впечатление, че вече споменавате оставки. :mrgreen: Явно вече сте в реалността и сте забелязали, че не всичко във футбола върви по мед и масло. ;) Това, че се появихте в точния за вас момент на "футболната карта" не ви прави голям отбор, запомнете го.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 19 май 2013 23:27

Tommi написа:Някои от вас не пропуснаха да намесят съдията, но както и да е, няма да ги коментирам.
Направи ми хубаво впечатление, че вече споменавате оставки. :mrgreen: Явно вече сте в реалността и сте забелязали, че не всичко във футбола върви по мед и масло. ;) Това, че се появихте в точния за вас момент на "футболната карта" не ви прави голям отбор, запомнете го.

Абе те и Литекс не са голям отбор, ама ви грабнаха няколко титли, отстраняваха ви няколко пъти за купата, и споменавате думата дерби дори когато играете с юношите им този сезон !
По-всичко личи че и ние ще ви тровим живота...стига, разбира се, да се запази това финансиране и структура на отбора !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 20 май 2013 00:53

Това което сами си го направиш и цял град да иска няма да може.При положение че Лудогорец има толкова добри футболисти те се затвориха като слабак от А група.Нямаше помен от играта с много пасове по земята и бързи комбинации,а топката се изсипваше еднообразно напред където беше лесна плячка за защитниците на Левски.Въпрос на време беше кога ще падне гол за Левски.Още от началото на второто полувреме видях един страхлив Лудогорец,който чистеше безцелно топката.Това не беше футбол от Лудогорец.
Ивайло Петев за втори път повтаря една и съща грешка.Последните 10 минути вкарва отбора назад и пази резултата.И в двата пъти с Динамо Загреб и с Левски съдбата го наказа.
Лудогорец има най-добрия отбор в А група,но няма качествен треньор който да прави разликата в тъните моменти на мачовете.Ако така кара да играе отбора в Европа и там ще се издъни.
Честита титла на Левски-раздадоха се и макар да отстъпват спечелиха със душа и сърце и благодарение на уникалната публика на Левски,която не спря да ги подкрепя от първата до последната минута.Късмета идва при тези,които рисуват,а не при страхливците и мижетурките.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 20 май 2013 08:32

3 аспекта:
1.Петев - страхлив
2.Съдията - тънко побутна Левски - Гулдан първият му картон беше измислен, на Левски спестени два червени (някои можеше да са директни)
3.Невероятен късмет

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 20 май 2013 08:40

Levskar_90 написа:Достойни противници бяхте, но преклонихте глава пред синята лавина. Научете се и да не лежите много по терена. Успех в Европа. Догодина пак в директен двубой, да решаваме титлата, докато червените пукат жлъчки отстрани ;)

Догодина Левски, Лудогорец и Ботев ще се борят за титлата, дано променят схемата на шампионата и има повече истински дербита, ЦСКА с тези организационни и финансови проблеми не ги виждам,Литекс може да блеснат и но само за малко
Стига с тези промени, Петричев си е супер, Петев да си вземе поуките, ясно е че 2-3 титуляри ще напуснат но няма незаменими хора
нека повече в отбора са българите

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 20 май 2013 09:22

Аз съм зад Петев,
твърдо го подкрепям и смятам,че отбора няма нужда да се превръща в "креватна *****"на поредния слагъч.
Ама сте интересни,не били играли първото полувреме,ми как да играят бре,
то не бяха фалове,то не беше залягане и ритане,спъване и кеч...как да играят?
Едвам задържахме топката за 2 мин!!!Точно на 10-тата минута от мача погледнах колко време е минало от началото на мача-БЯХА 10 мин. !!!А мач нямаше,само търкали и свирка,учудих се,че е изминало толкова време от началото на срещата,а тя още не беше започнала. :twisted:
Второто полувреме нещата се промениха,затвориха се повече в защита и се опитваха,чрез дълги пасове да стигнат до вратата на противника,уви усъздадоха се едва 2-3 чисти,но ялови голови ситуации...
Ма хич не съм разбирач,обаче съм против разни бивши сини и червени курви,разни изгонени и прогонени псевдо треньорчета да се изреждат и при нас.Айде де...и кой е тоя способния дето ще поеме отбора...Ама почвате вече да ме ядосвате,Петричев да си ходи,много дрънка,но съм твърдо зад Петев!
Разбирачи много,като разбирате как стават нещата,отивате при Домусчиев и се предлагате за треньор-това е! :shock:
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”