Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Мнениеот BadBoy » 12 май 2013 22:22

lisynger написа:Няма по-големи тъпанари от тоя народ !!!Всичкото ми ходене по-протести и после по районни,съдилища и още 200 разпита отидоха на вятъра,дано всички които са гласували за герб да ядат кисело мляко и зрънчо :evil: ГЛУПАЦИ

:idea:
Майка ви да е*а долна, българска. Мами*ка ви да е*а овча, долна. По прост, гнусен, безочлив, некомпетентен, задръстен, отвратителен и невеж народ от БЪЛГАРСКИЯ НЯМА!!! НЯМА И ДА ИМА! Педе*асти долни, смачкани, ще ви е*а мами*ката грозна, недоклатена, ЗА КАКЪВ Х*Й ХОРАТА СЕ ПАЛЕХА, БЕ, БО*ЛУЦИ ГНИЛИ? ЗА КАКЪВ Х*Й, БЕ, ДА ВИ Е*А МАЙКАТА ДОЛНА???

Вие сте гниди и ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА СТЕ ТАКИВА МИЗЕРНИЦИ, каквито СМЕ ВСИЧКИ ЗАРАДИ ТАКИВА ПУ*КИ КАТО ВАС, които се наричат българи. Ще ви е*а майката лицемерна, за това ли хората протестираха, за това ли ми пръснаха главата БЕЗ ВИНА на протеста, полицаите? ЗА ТОВА ЛИ, БЕ, ИЗМЕТ?

По - долна нация никога не е имало, НИКОГА И НЯМА ДА ИМА! За това сме най - долните в целия свят! В Африка хората са хиляди пъти по - добре! Абуригените, ПО ДЯВОЛИТЕ, са СТОТИЦИ ПЪТИ ПО - ДОБРЕ, защото ядат през ден - два месо и не плащат никакви данъци, а тука мрем заради долната измет наречена българи.

Гнус ме е от вас, срам ме е, че съм се родил в България, но НЯМА ДА ИЗБЯГАМ В ЧУЖБИНА ЗАРАДИ ТАКИВА ПЕДЕ*АСТИ като вас! Ще ви е*а майката долна, простовата... Кучетата ви яли вас.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 май 2013 22:23

sin4ec написа:
dunavfc написа:
Каква беля е на път да стане,че нещо не виждам ?
Първа политическа партия ли са ГЕРБ ?
Минаха ли 20-те %,които им давахте ?
Бяха ли "разбити" от народа ?

Ти не схващаш ли, че БСП–ДПС са на границата на пълно мнозинство?

А ти не схващаш ли,че 25 пъти,повторих,че аз за власт не ламтя ? Аз дори искам да сме в опозиция ;) Коалиция с ДПС ? БСП ? АТАКА ? Не благодаря ;)
Последна промяна от dunavfc на 12 май 2013 22:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 12 май 2013 22:23

UltraBlue написа:Каквото и да си говорим факт е, че ГЕРБ е единствената партия, която успява да спечели 2 последователни парламентарни избори. Добри-лоши... това са фактите :!: :idea:

Фактите са си факти. :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 12 май 2013 22:24

sin4ec написа:
dunavfc написа:
Каква беля е на път да стане,че нещо не виждам ?
Първа политическа партия ли са ГЕРБ ?
Минаха ли 20-те %,които им давахте ?
Бяха ли "разбити" от народа ?

Ти не схващаш ли, че БСП–ДПС са на границата на пълно мнозинство?

Фактите са си факти.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 май 2013 22:25

Genius. написа:
UltraBlue написа:Каквото и да си говорим факт е, че ГЕРБ е единствената партия, която успява да спечели 2 последователни парламентарни избори. Добри-лоши... това са фактите :!: :idea:

Фактите са си факти. :mrgreen:

Това,не е вярно,истинските резултати са такива - За ГЕРБ гласуваха не повече от 500 човека,а всички останали над 1 млн. гласа са били подкупени,фалшифицирани,нарисувани,издялани,програмирани и може би телепортирани !

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 12 май 2013 22:25

bilyaletdinov написа:
parvanoff написа:
Сега можеш да си зададеш въпросът защо. Защото дори и ти косвено подпомагаш тази дестабилизация, напрежение и дано това не прерастне в нещо по-голямо, защото както казаха всичко това е опасно, а много хора не се усетиха. Аз за това говоря от година поне. Че обществото се настройва от хора, за да се постигне дестабилизация на държавата.... То си бе кристално ясно и чисто. С измислици, лъжи и пропаганди-това се правеше последната една година, а и продължава!

С какво помагам? С това, че не искам министър-председателя на родината ми да е човек, който ме нарича "лош генетичен материал". С това, че не искам един човек, който 3 години обясняваше, че Дянков е феноменален финансист, а накрая се разграничи от него, същия този човек чийто гръб пазеше Миро Найденов и който се чуди как да му оттърве задника. Или министър Цветанов, който се доказа че е подслушвал нередно...От другата страна има ли нещо градивно, има ли алтернатива? НЕ! Как беше приет Изборният Кодекс в последните дни на парламента? Българският гражданин нямаше реална алтернатива на статуквото..и на целия този фон текат едни непрестанни панаири и се обругава национален символ като знамето...

Не вкарвай разговорът в друга посока, както ти е удобно. За тези неща съм говорил, но няма да ти се вържа този път, защото аз отговарям на всичко, а такива като тебе избягват въпросите. И ще ти кажа как помагаш. Когато говориш неща, които не са верни и които те попитах да ми кажеш дали си живял тогава, а после да ми отклоняваш темите. Ето такива индивиди са причината за това, което се случва, та да се стигне до ескалации на напрежението и т.н. Не се търси градивен диалог по определена тема, а когато опровергая едно мнение се залита на друго, като опровергая и него се залита на трето или се скрива поредният човек, който търси как да очерня някого, а не да се бори за добруването на народа в тази държава!!! И като се скрие след една-две страници се появява отново и ръси същите простотии...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 12 май 2013 22:25

Последно колко е разликата между БСП и ГЕРБ?
Последна промяна от RedeviL на 12 май 2013 22:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 май 2013 22:25

Санди,малко по-нагоре отговор бе сладур ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 май 2013 22:25

Ти пак не ме разбра: БСП–ДПС, без Атака са на границата!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 12 май 2013 22:26

viali69 написа:Да ви припомня ли кой се опита да разбие АТАКА ? Забравихте ли ? ГЕРБ купиха няколко човека от депутатите на Волен. Същите после като независими гласуваха постоянно с ГЕРБ.
Самият Волен Сидеров пострада много от дружбата си с милиционерите от ГЕРБ. Той загуби семейството си. Някой услужливо подсказа на Капка за любовната му връзка с младата депутататка. После всички знаем какво стана .... А, на Капка и обещаха да я направят велика лидерка, ако изостави Волен и му разцепи партията.
Зад всички тези мръсотии стои ГЕРБ !
ГЕРБ стои и зад разбиването на другите партии и разногласията между тях. Включително на СДС и ДСБ.
Сега вместо АТАКА да е трета сила, ДПС ще е трета сила. Както се казва с камъните на ГЕРБ по техните глави !

"Галъп": "БСП и ДПС събират 121 депутата заедно и правят мнозинство"

Това е положението.

Върни се в “Архив”