BLUE CHAMPIONS написа:Е добре де, две имена скалъпи за историята на изкуствения ти отбор на флотата ни. ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! А за школата на ВЕЛИКИЯ ОТБОР има ли смисъл да ти говоря?! Факта, че влизаш с пяна на уста в темата за призвание на млад български перспективен футболист е достатъчно показателен и нямам никакво намерение да продължавам словесен спор за такова безумие! Твърде недорасъл си да осъзнаеш, че такива призове не са само за престиж на един или друг клуб като се знае, че школите ни в цяла България в момента са пародия на футболни школи. Усилие за развитие не се наблюдават, има усилие единствено на махленски спорове от теб и за съжаление болшинството като се започне от феновете, та се стигне до ръководството на футболната ни централа- всичко са МАХЛЕНСКИ СПОРОВЕ и улисани в тях няма и да разберем кога ще си закрием самите ние школи и бази, докато всичките ни отбори се превърнат в жалки търговски дружества и нищо повече. Така ще е, като сме си унищожили ценностната си система, ти си ярък пример за това. Сърдиш не сърдиш, такава е истината и тя наистина боли.

Каква истина, какви 5 лева

Истината е, че ти имаш ментални проблеми, това е истината. И ярко го демонстрираш в тази тема. Тръгнал да ми говори какъв съм бил, а същият той не се вижда колко махленски се държи и как говори глупост, след глупост. Фен на най-изкуствения отбор да ми говори за изкуствени отбори. Продължавай така, яко ме разсмиваш

След бисера за школите следва нов бисер. Айде отворко зададох ти въпрос, но странно защо бягаш като дявола от тамян- колко ЮНОШИ на "великия" син отбор има в момента в националния. Че то до скоро даже играч нямахте в него. Нали сте "велики и неизкуствени", от вас се очаква да имате поне 5-6

Че то даже големия ви идол Гонзо не е ваш юноша, тръгнал за юноши да ми говори

Единственият, който влиза с пяна на уста си ти и то си личи по небивалите епитети, които даваш. С лека ръка говориш кой отбор бил
изкуствен, като някакъв гуру.... А за недорасъл пък точно ти най-малко можеш да говориш, защото от безумните ти мнения не само в тази тема може да се заключи, че или още нямаш 16 години или си умствено изостанал... Такива безумици пишеш, че не е истина. Влиза в чужди спорове неподготвен въобще идилия... Толкова си елементарен, че чак е обидно човек да пише с такъв като теб. Единственото, което можеш да предизвикаш е съжаление и смях, за какво сърдене говориш

Да не говорим, че си толкова далеч от истината, че повече няма накъде. Аз за разлика от теб не говоря за ценностната система на хора които не познавам, ама като гледам какви ги пишеш и как се заяждаш, без даже да умееш да го правиш и да имаш факти, при теб нещата са крадеца вика дръжте крадеца... Толкова за ценностите и кой ги е унищожил.