Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Re: "А" група тръгва по TV7

Мнениеот Tribune East 1912 » 26 юли 2011 10:24

Какво сте тръгнали да ми защитавате тв+??? 80% от българите не могат да гледат мачовете, а вие мислите точно като някакви егоисти...
Относно Тв7 - дано се справят с предаването на мачовете. Пожелавам им успех!

Потребителски аватар
Yordan_Mihaylov
Контакти:

Мнениеот Yordan_Mihaylov » 26 юли 2011 10:26

stannn написа:Е нали това им е целта. Прецакан си и подписваш договор с булсат за да гледаш един глупав канал. Ще се вадят вефовете когато няма да мога да съм на стадиона явно. Да живее БФС и тъпите им решения.

Все повече се убеждавам, че нещо не можеш да схванеш нещата. П О В Т А Р Я М: 14.80 лв за Примера, Сериа А, Бундеслига, НБА и НХЛ, Уимбълдън, Копа Америка и т.н. Може би не знаеш как стоят нещата по света: всеки, който иска да гледа мачовете си плаща допълнително, а не ги излъчват по нац.телевизия. Много ми е интересно ти на какъв оператор си и какво по различно гледаш при него, че толкова ти пречи Булсатком?

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 26 юли 2011 10:27

Добре е, че ще дават А група по ТВ7. Все пак е по-добре, отколкото по ТВ+. Доволен съм от това, че ще може да гледаме родното първенство.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 26 юли 2011 10:29

Yordan_Mihaylov написа:
stannn написа:Е нали това им е целта. Прецакан си и подписваш договор с булсат за да гледаш един глупав канал. Ще се вадят вефовете когато няма да мога да съм на стадиона явно. Да живее БФС и тъпите им решения.

Все повече се убеждавам, че нещо не можеш да схванеш нещата. П О В Т А Р Я М: 14.80 лв за Примера, Сериа А, Бундеслига, НБА и НХЛ, Уимбълдън, Копа Америка и т.н. Може би не знаеш как стоят нещата по света: всеки, който иска да гледа мачовете си плаща допълнително, а не ги излъчват по нац.телевизия. Много ми е интересно ти на какъв оператор си и какво по различно гледаш при него, че толкова ти пречи Булсатком?

Добре бе, 14.80, ама за 1 телевизор. Аз какво да правя като съм с 3, в момента плащам 10лв и за 3те и ми пускат един германски канал, където дават купата на Германия, Германия 2, един френски, където предават френското, един испански, където предават Испания и Италия. Мисля, че съм по-добре от теб, но все пак изпускам много мачове, но затова пък си имам интернет!
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 26 юли 2011 10:31

ТВ+ ще направят голям удар с "Б" групата и купата!
А за тв7... никой ли не се замисля как ще се съчетаят по 4 мача през уйкенда с формула 1? Май няма да стане? Не вярвам да се откажат от формулата, а и едва ли ще излезат на печалба ако излъчват по Супер 7. За тях варианта да вземат правата заедно с БНТ е най-удачен, а и единствен ;)
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Yordan_Mihaylov
Контакти:

Мнениеот Yordan_Mihaylov » 26 юли 2011 10:35

Все повече се убеждавам, че нещо не можеш да схванеш нещата. П О В Т А Р Я М: 14.80 лв за Примера, Сериа А, Бундеслига, НБА и НХЛ, Уимбълдън, Копа Америка и т.н. Може би не знаеш как стоят нещата по света: всеки, който иска да гледа мачовете си плаща допълнително, а не ги излъчват по нац.телевизия. Много ми е интересно ти на какъв оператор си и какво по различно гледаш при него, че толкова ти пречи Булсатком?[/quote]
Добре бе, 14.80, ама за 1 телевизор. Аз какво да правя като съм с 3, в момента плащам 10лв и за 3те и ми пускат един германски канал, където дават купата на Германия, Германия 2, един френски, където предават френското, един испански, където предават Испания и Италия. Мисля, че съм по-добре от теб, но все пак изпускам много мачове, но затова пък си имам интернет![/quote]
Ти и на трите ли гледаш едновременно? И какво предпочиташ - да ги гледаш на български или на френски и испански?

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 26 юли 2011 10:36

Yordan_Mihaylov написа:Все повече се убеждавам, че нещо не можеш да схванеш нещата. П О В Т А Р Я М: 14.80 лв за Примера, Сериа А, Бундеслига, НБА и НХЛ, Уимбълдън, Копа Америка и т.н. Може би не знаеш как стоят нещата по света: всеки, който иска да гледа мачовете си плаща допълнително, а не ги излъчват по нац.телевизия. Много ми е интересно ти на какъв оператор си и какво по различно гледаш при него, че толкова ти пречи Булсатком?

И дай като дават тия първенства да се прехвърля на тях. Имам си интернет. Тия първенства мога да си ги гледам и там и да не плащам 15 лева за един телевизор. Я сметни ако са 3. 15 за първия и още 10 за другите 2. И къде отива таксата? 25 лева за кабелна само защото някой е решил да става поредния монополист. И не гледам хокей, баскетбол и всякакъв вид спортове които са по известни в Америка. Европейските първенства мога да си ги гледам в интернет без да слушам тъпи коментари от наши "специалисти" мерещи с линийка на колко сантиметра от гредата е минала топката или от пристрастни коментатори като Касабов. А за оператора. На Близу съм и не търся къде са ми 15-те дистанционни за да си пусна телевизията.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 26 юли 2011 10:38

Yordan_Mihaylov написа:Ти и на трите ли гледаш едновременно? И какво предпочиташ - да ги гледаш на български или на френски и испански?

Не гледам на 3те, но поне 2та работят, тъй като не живея сам и няма как да гледам само това, което на мен ми се иска. А и с тези български коментатори, предпочитам на испански да гледам. Горе-долу го схващам, както и немския, така че не ми е особен проблем ;)

Потребителски аватар
Yordan_Mihaylov
Контакти:

Мнениеот Yordan_Mihaylov » 26 юли 2011 10:45

stannn написа:
Yordan_Mihaylov написа:Все повече се убеждавам, че нещо не можеш да схванеш нещата. П О В Т А Р Я М: 14.80 лв за Примера, Сериа А, Бундеслига, НБА и НХЛ, Уимбълдън, Копа Америка и т.н. Може би не знаеш как стоят нещата по света: всеки, който иска да гледа мачовете си плаща допълнително, а не ги излъчват по нац.телевизия. Много ми е интересно ти на какъв оператор си и какво по различно гледаш при него, че толкова ти пречи Булсатком?

И дай като дават тия първенства да се прехвърля на тях. Имам си интернет. Тия първенства мога да си ги гледам и там и да не плащам 15 лева за един телевизор. Я сметни ако са 3. 15 за първия и още 10 за другите 2. И къде отива таксата? 25 лева за кабелна само защото някой е решил да става поредния монополист. И не гледам хокей, баскетбол и всякакъв вид спортове които са по известни в Америка. Европейските първенства мога да си ги гледам в интернет без да слушам тъпи коментари от наши "специалисти" мерещи с линийка на колко сантиметра от гредата е минала топката или от пристрастни коментатори като Касабов. А за оператора. На Близу съм и не търся къде са ми 15-те дистанционни за да си пусна телевизията.

Радвам се, че имаш интернет :) . И аз съм гледал и продължавам да гледам мачове в интернет но не можеш да ме обедиш, че е едно и също.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 26 юли 2011 10:48

Yordan_Mihaylov написа:
stannn написа:

Радвам се, че имаш интернет :) . И аз съм гледал и продължавам да гледам мачове в интернет но не можеш да ме обедиш, че е едно и също.

колко пари ти дават от старозагорската сателитка за реклама?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”