Patriot написа:,,Morski''..не му се връзвай на Галоша. Той и без това няма връзки..)) а като е толкова отворен да ми каже кога не биха за последно като махнем финала за купата на БГ..... С мишки не спори..те никога няма да станат Котки. А че Генов е некадърник съм го казал от момента в който ни стана треньор, защото ако искате Ж.Атанасов да си ходи Генов за думите му ...„НИЕ СМЕ ПРОВИНЦИАЛЕН ОТБОР И ЗАТОВА ТАКА СВИРЯТ СРЕЩУ НАС"...какво да го правим. Кога Колю е казвал такива думи...??? питам ви капацитети от Форума...???? НИКОГА...а казваше борба до край за Морето. И всички бяха Мъже а не както сега.....мили очички на Мосю Генов.Някой футболист го плюят цял мач Публиката на Тича нашия го прегръща...още малко ще го цунка отзад...... ай у лево всички мишки от Тича.Това не е отбора на Варна...това е някакво подобие на сбор дружина от Пловдив. С най-големия Страхливец от този иначе чудесен град. Не знам какво чакат още нашите шефове....??
Всеки един треньор се изказва по един и същ начин няма какво да каже освен да се застрахова преди мач .. Естествено Какво да каже при положение ,че Защитата е разплетена кошница и той самия да иска да бие Цска не му позволява некадърността на някой футболисти Лично за мача с Цска от Нито един от защитниците не съм доволен включително и А.Александров макар и да ми е любимец няма какво да направи сам всички знаем за какво иде реч когато е със Росен двойка бих казал ,че сме най стабилната двойка централни.Няма какво да стане освен да напълним Тича във Събота и да бием Коко Локо! МАЧКАЙ ТИЧА!!!