Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Селекция на ЦСКА лято 2012

Мнениеот dreben23 » 24 май 2012 22:26

Н. Бодуров, Г.Миланов, И. Миланов и М.Цветанов са най-прогресиращите млади футболисти в България! Трябва бързо да се направи селекцията и да започват да се обиграват - ЦСКА ще е истинско страшилище с тези играчи, освен това вече започвам да гледам оптимистично и за развитието на националния отбор! Подкрепа до дупка му е майката, само Мораеш и Галчев не трябва да пипат, даже и Присо, който е малко ялов, ще ни е достатъчен! Действително започва да става много интересно, най-вероятно ще имаме нов собственик, а тази сделка да е част от продажбата на клуба, ако ме разбирате правилно. Ако не, ще ви кажа какво имам предвид- отстъпка в цената. Този път май добре са измислили нещата, но да видим...
П.П. Шивач, можеш да слагаш новия подпис за новия сезон, братле! Само да подпишат договорите и го слагай, и да почваме да ги шием още от Памплона! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 май 2012 00:02

да, подготвям го подписа :lol:
не ми се вярва да вземем Г. Миланов, прекалено хубаво ще е, за да е истина. а, ако ги вземем, те ще са с някви проценти за нас, някви за Литекс, пък ще играят една година и така, надали ще бъдат купени, нито подарени ;) ама скоро ще се разбере, Стойчо ще го обяви.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 25 май 2012 03:19

Смятам само, че Крачунов и Грънчов трябва да останат. Говори се за 6-7 сигурни имена, които няма да напуснат. Жалко за Боли, уникален вратар е. Ляв бек, един централен защитник и един нападател качествен ни трябва. Присо и Анисе могат да си играят по крилата, Карачанаков ще се включва. В средата имаме достатъчно разбивачи, макар че половината ще си отидат. Надявам се Мораеш да остане и да си партнира с някой качествен нападател. Любопитно ми е Шеридан, как ще играе под ръководството на Младенов. Любопитно е и какво ще се случи със Спас Делев.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 25 май 2012 03:45

Ако подпишем договори с играчите от Литекс, обещавам ви, че и аз ще имам подпис, който накрая ще се окаже верен.

Не знам какво му харесвате на Присо. Не е типично крило, 1,60см ми мяза около 100 килограма. Друго си е с бързи и млади играчи. Просто на моменти се олива с индивидуалните си пробиви. Същят като Паун, който се мисли за Кристиано Роналдо и едва ли не ще си "поиграе" със защитата и просто ще вкара топката с финес във вратата. Да, ама не..

Карачанаков и Костов трябва да се налагат постепенно. Пичовете се стресираха, когато осъзнаха каква отговорност трябва да поемат. Нещо, което все още не им е по силите, но с правилните указания може да излезе качествен материал от двамата младоци.

Любопитно ми е в каква форма е Анисе. Мисля, че той ще е заместника на Мораес и щом не се отказа от нас 6 месеца, надявам се да се окаже човек поне малко като JR - с голямо сърце, който да е готов на всичко за отбора. Това обаче е с шанс 1 към 100000, защото Мораес е от хората, които рядко идват в България, а бързо си отиват.

Крачунов е доста по-здрав от Грънчов, а и може да бележи с глава, защото има усет пича, а и се пласира много добре. На Грънчов пък му трябва опит, защото изведнъж избухва и се случва в най-важният момент. (Ясно е за какво говоря)

В центъра на терена, след като Черноморец няма да играят в Европа се надявам на Шаешу. Ако ще сме с нови собственици, един такъв трансфер би бил доста по-лесен за извършване, от колкото ако ТИТАН-ите са на власт. Тук идват няколко различни информации за това дали ще сме с нови собственици или не, но ако новината за Георги Миланов и другите пичове е вярна, то значи, че Гришата се е договорил. Нещо, за което искрено се надявам. Човекът натрупа опит в Литекс, направи го няколко пъти шампион, честно или не, надявам се сега да е ред на ЦСКА.

И естествено играч, от който се нуждаем най-много е ляв бек. Ама трябва да е нещо като Дани Алвеш, (добре де, не много добър пример..) който не се притеснява да навлезе по крилото и да центрира, точно както Бандаловски. В нашето първенство май няма такъв, (Фо-Поре?) затова явно ще трябва да се цели на посоки с чужденец.

За вратата - там съм доволен. Райс спаси отбора много пъти, но лаком г*ъ, кръв с*ре. Който е наблюдавал Макенджиев знае, че той не отстъпва кой знае колко по качества на М'Боли, но все пак алжиреца си е класа.

Селекцията май ще трябва да се изгражда евентуално или с играчи от Литекс, или с чужденци, но при втория вариант ще се цели на посоки. Все пак се надявам Бекали да ни изненада приятно за трети път. Този човек просто разполага с машини и се надявам на поне още 1 играч като Зику и Мораес. От "А" група може би освен от Литекс си заслужават Велев от Берое, Терзиев от Черноморец и Стефано Кунчев от Славия.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 25 май 2012 09:15

шивача написа:да, подготвям го подписа :lol:
не ми се вярва да вземем Г. Миланов, прекалено хубаво ще е, за да е истина. а, ако ги вземем, те ще са с някви проценти за нас, някви за Литекс, пък ще играят една година и така, надали ще бъдат купени, нито подарени ;) ама скоро ще се разбере, Стойчо ще го обяви.

ако Г. Миланов подпише с български клуб това ще е ЦСКА, само заради армейския дух на Гришата / спомнете си дали до сега литексе продал свой играч на друг отбор, поне не се сещам за момента /, тъй че това е нова искранадежда, че може би ние първи ще си осигурим подписите на младите ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 25 май 2012 10:16

Ето мнението на журналистите от Livesport които аз смятам за най-близки към нашия отбор и съм склонен най да вярвам

СИГУРНИ ЗА НОВИЯ СЕЗОН
Като сигурни за новия сезон могат да се броят Благой Макенджиев, Костадин Стоянов, Петър Стоянов, Антон Карачанаков и Нджонго Присо. Тодор Янчев ще играе и през новия сезон, а на Апостол Попов контрактът ще бъде продължен.

НОВИ
Нов играч за ЦСКА през новия сезон ще е Абел Анисе. От „Армията" не успяха да го картотекират за пролетния дял на шампионата, но за новия сезон той ще се подвизава с „червения" екип.

Като сигурно ново попълнение може да се счита и Христо Янев. Договорът на Джуджето с Литекс изтече и той ще се завърне в Борисовата градина като свободен агент.

В първия тим ще бъдат интегрирани африканците Ибрахим Драме, Сюлейман Коне и Седрик Чуто, които направиха фурор в юношеската формация на тима.

Младенов има интерес и към няколко футболисти на Литекс. В полезрението му са Петър Занев, Георги Миланов и Момчил Цветанов.

Вальо Илиев и Сашо Тунчев пък са варианти за заздравяване на защитния вал.

НАПУСКАЩИ
Първият сигурен напускащ е титулярният страж Райс М'Боли. Криля Советов, клубът, който държи правата на алжиреца, иска прекалено висока сума за правата на вратаря и тя няма да бъде платена от босовете на ЦСКА.

Иван Бандаловски и Жуниор Мораеш ще си тръгнат от „Армията" само при изключително изгодни оферти. За бразилеца например Димитър Борисов и Иво Иванов искат над 2 млн. евро.

Пламен Крачунов и Румен Трифонов най-вероятно ще продължат кариерата си в Полша. Борис Галчев също може да заиграе зад граница.

Иван Боладо, Здравко Чавдаров, Адемар и Антонио Томас не влизат в планове на Стойчо. Същото се отнася и за двамата дефанзивни полузащитници Николай Дюлгеров и Коста Янев. Георгиан Паун се връща в Динамо Букурещ.

Неясна е съдбата на Станко Йовчев и Илиас Хадад.

ЗА ПРЕОТСЪПВАНЕ
Младоците Ангел Грънчов, Влади Иванов и Станислав Костов ще бъдат преотстъпени на други български клубове. Най-вероятно такава ще е и съдбата на Мартин Дечев, на Александър Дюлгеров и на Александър Якимов.

До тук знаем за М`Боли като напускащ, и като Янев за ново попълнение, като официално ще подпише понеделник.
Отбора се събира за първа тренировка на 9 Юни.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 25 май 2012 10:37

Дано да не са съвсем верни тези неща в Livesport. Не знам какво още му се чудят на Ст. Йовчев :shock: - очевидно е, че няма да се наложи в отбора. И не смятам, че Янчев и П. Стоянов са по-добри варианти от Дюлгеров и Томас. А ако Паун се връща в "Динамо", защо не пише нищо за Платини? Би трябвало той да си дойде в ЦСКА. Относно младоците, Грънчов и донякъде Костов имат място в сегашния отбор, но за другите май ще е по-добре да ги преотстъпят. Аз лично се надявам и Крачунов да остане, а да не ходи в Полша. Разбира се подобни надежди имам и за Бандата и Мораес, но при добра оферта нямаме право да ги държим насила. Очевидно ще трябва да си търсим вратар, след като Мболи и Чавдаров напускат. Иначе африканските момчета и набелязаните играчи на "Литекс" са добре дошли.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 май 2012 11:30

CskaUl7rasB0ysS0f1a, най -близки до клуба са гонг. Откакто се върна Стойчо, блиц също, щото Румен Илиев му е приятел. Второ, на Апата му продължиха договора точно преди контузията за още 2 години, а не както пише, че изтича. другите им словосъчетания са си чисто научкване или преписват от вчерашните на гонг, с лека импровизация.Иначе дано стане с момчетата от Литекс :) направо цялата им средна линия+ Занев и отбора ни заспива ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 25 май 2012 12:17

Ако изключим Мораеш и Бандата,много ще ме яд за Крачунов и Галчев ако напуснат.
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 25 май 2012 12:30

Присо не става, беше почнал да влиза във форма и направи страшен мач срещу Локото в Пловдив, но му подрязаха крилцата с това наказание и последните мачове игра като абсолютно дърво, ако ще играе така на приливи и отливи да го дават на Жорди Кройф, нали много го искал .. :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Върни се в “ЦСКА”