На футболистите им се плаща ( доста пари ), за да играят футбол, а не борба!
Ил. Илиев за какво е взимал пари до сега? Да ги учи на футбол, или на борба?
Пуснах цитат, защото нещата зад този цитат са толкова сбъркани, че вече стигат до крайност!
За да казва Ил. Илиев такива малуумия трябва:
- да не му пука;
- да няма елементарно разбиране за нещото, което работи;
- да не е за работното място, което в момента заема;
- да уронва престижа на институцията, за която работиш;
Той въбще осъзнава ли какво плещи?
Ако му бях работодател на този, щях да го уволня по чл. 71, и после щях да го съдя за пропуснати ползи! И щях да го осъдя, м@мк@ му!
Илиан Илиев [фен тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Илиан Илиев [фен тема]
stn написа:Футболът борба ли е? Много ме радват като кажат момчетата се бориха. Ако бяха играли футбол вместо да се борят вероятно щяха да са крайни победители.
абе тъпи ли сте? това "борба" е в преносен смисъл и олицетворява желанието на футболистите да наложат волята си на зеления килим. Борците за независимостта на България да не са слагали в партер или да са туширали в буквалния смисъл османските душмани ? Илиян е симпатичен и чува футбола, ама средняшкия манталитет и гъзенето пред Г-н Тонев могат да му направят лоша услуга в края на шампионата. Иначе аз не се съмнявам че ще сме шампиони към днешна дата! Мисля че ще ни добутат с всички средства към заветното 1-во място

Ще ви добутат....Но не знам с Лудогорец и ЦСКА какви мачове ще изиграете. Може да има и още изненади някъде по трасето....
Фарсът Берое-Левски не ми се коментира.....Срамно беше...И срама го берат феновете....
На Ил Ил и Иво Ганчев много им пука.....Но като няма Тв излъчвания всичко е възможно....
Фарсът Берое-Левски не ми се коментира.....Срамно беше...И срама го берат феновете....
На Ил Ил и Иво Ганчев много им пука.....Но като няма Тв излъчвания всичко е възможно....
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
BEROE_StZ написа:Ще ви добутат....Но не знам с Лудогорец и ЦСКА какви мачове ще изиграете. Може да има и още изненади някъде по трасето....
Ти си гледай отбора, че ще повторите резултата и с Монтана както е тръгнало
BEROE_StZ написа:Ще ви добутат....Но не знам с Лудогорец и ЦСКА какви мачове ще изиграете. Може да има и още изненади някъде по трасето....
Ако наистина мислиш, че треньорите са тези, които са отговорни за уговарянето на мачовете, то наистина мисля, че далеч не си запознат с тези неща...
- KategorieC
- Контакти:
Първи истински мач и се видя великият замисъл на ИлианчУ. Е до края на сезон 2012-13 имате още 4 истински мача, те ще ви определят титлата. С този треньор , ако се играе честно ще сте в 10-ката.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
- ralka_levskarka
- Контакти:
KategorieC написа:Първи истински мач и се видя великият замисъл на ИлианчУ. Е до края на сезон 2012-13 имате още 4 истински мача, те ще ви определят титлата. С този треньор , ако се играе честно ще сте в 10-ката.
Кои са тези 4-те мача, защото аз се сещам за ДВА?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Bojko Berojko
- Контакти:
- KategorieC
- Контакти:
ralka_levskarka написа:KategorieC написа:Първи истински мач и се видя великият замисъл на ИлианчУ. Е до края на сезон 2012-13 имате още 4 истински мача, те ще ви определят титлата. С този треньор , ако се играе честно ще сте в 10-ката.
Кои са тези 4-те мача, защото аз се сещам за ДВА?
По един с литекс и червените и 2 с Лудогорец. Дургите са ясни, длъжността на Вуцов -старши не е случайност

Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
- ralka_levskarka
- Контакти:
Единия с Лудогорец и "червените" е на Герена, така че имаме преимущество
По скоро само мачовете навън ще си покажат 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]