Лицензионната комисия предупреди клубовете и най-вече ЦСКА!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Хан Крум

Re: Лицензионната комисия предупреди клубовете и най-вече ЦСКА!

Мнениеот Хан Крум » 22 фев 2012 00:21

Я , темичката още не е изтрита , въпреки явно провокационния и характер .
Неграмотното селянче което я е пуснало явно не разбира българския език . Никой не е предупреждавал "най-вече" ЦСКА . Когато някой фигуративно каже "всички" , започва с най-големия и завършва с най-малкия , първия и последия от "алфата" до "омегата" . В Испания същото би звучало така - " Независимо дали става въпрос за Реал Мадрид или Леванте ". 8-)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 22 фев 2012 09:39

То "синьото" БФС тях само си ги предупреждава, но накрая ИНШАЛА и нещата се оправят!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 фев 2012 10:09

Gonzi_407 написа:То "синьото" БФС тях само си ги предупреждава, но накрая ИНШАЛА и нещата се оправят!

Ми освен и теб да те питам къде точно прочете, че е предупреден "най-вече ЦСКА", ама не очаквам смислен отговор, така че можеш да не си правиш труда да отговаряш...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 22 фев 2012 13:29

Хан Крум написа:Я , темичката още не е изтрита , въпреки явно провокационния и характер .
Неграмотното селянче което я е пуснало явно не разбира българския език . Никой не е предупреждавал "най-вече" ЦСКА . Когато някой фигуративно каже "всички" , започва с най-големия и завършва с най-малкия , първия и последия от "алфата" до "омегата" . В Испания същото би звучало така - " Независимо дали става въпрос за Реал Мадрид или Леванте ". 8-)

Мери си приказките. "Неграмотното селянче" е в пъти по-възпитан, по- толерантен и явно по-грамотен от теб.
Никъде не те е обиждал.
[offtopic]Не е удобно някак си зад ник, като "Хан Крум" да се крие първичност.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 22 фев 2012 16:16

ntodorov написа:Не е удобно някак си зад ник, като "Хан Крум" да се крие първичност

Нали се сещаш, че не никовете говорят за хората , а техните думи! Не съм привърженик на епитетите, но пословичното плюене по ЦСКА вече почна да писва. Не знам на вас как ви харесва, но вече яко се прекалява с всяка тема. Публикувано е изявление в което се предупреждават всички отбори, но авторът с цялата си "мъдрост" натяква именно ЦСКА. Какво е това? Комплекси, злоба или толерантност? А какво ще стане, ако ЦСКА си вземе лиценз , а някой примерно Черноморец не успеят? Тогава ще има ли тема с червени букви? ..... Вие най-добре знаете, че не хубаво да слагаш тигана преди да си хвърлил въдицата във водата!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 22 фев 2012 16:36

msm написа:
ntodorov написа:Не е удобно някак си зад ник, като "Хан Крум" да се крие първичност

Нали се сещаш, че не никовете говорят за хората , а техните думи! Не съм привърженик на епитетите, но пословичното плюене по ЦСКА вече почна да писва. Не знам на вас как ви харесва, но вече яко се прекалява с всяка тема. Публикувано е изявление в което се предупреждават всички отбори, но авторът с цялата си "мъдрост" натяква именно ЦСКА. Какво е това? Комплекси, злоба или толерантност? А какво ще стане, ако ЦСКА си вземе лиценз , а някой примерно Черноморец не успеят? Тогава ще има ли тема с червени букви? ..... Вие най-добре знаете, че не хубаво да слагаш тигана преди да си хвърлил въдицата във водата!

Ама и ти... :lol: Ако Черноморец изгори с лиценза, виновен ще е пак ЦСКА. Изхвърлиха Пирин, кой беше виновен - естествено ЦСКА. За Казанската афера, кой беше виновен, Векереецът ли, н-е-е - пак ЦСКА.Въобще, каквото и да стане във футбола ни, виновникът е един и само един - ЦСКА. :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 22 фев 2012 20:29

Ама и ти... Ако Черноморец изгори с лиценза, виновен ще е пак ЦСКА. Изхвърлиха Пирин, кой беше виновен - естествено ЦСКА. За Казанската афера, кой беше виновен, Векереецът ли, н-е-е - пак ЦСКА.Въобще, каквото и да стане във футбола ни, виновникът е един и само един - ЦСКА.

Ние сме пичове. От нас да мине. Ще поемем част от вашата вина.
Черноморец е виновен за Казанската афера и изхвърлянето на Пирин...Стискаме си ръцете и се целуваме по братски. :) .

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 22 фев 2012 20:31

Нали се сещаш, че не никовете говорят за хората , а техните думи!

Именно. Този ник и думите на притежателя му се разминават, като Халеевата комета със Земя-та.

Върни се в “Футбол - България”