Първия мач на Мъри като национален треньор-ОСТАВКА!ОСТАВКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

karaibrahim

Re: Първия мач на Мъри като национален треньор-ОСТАВКА!ОСТАВКА!

Мнениеот karaibrahim » 29 яну 2009 12:22

army_boy написа:ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ МУ МАЧ ТРЯБВА ДА ГО ПОДКАРАМЕ ТОЯ БОКЛУК! ДАНО НЕ ИЗДЪРЖИ ПОВЕЧЕ ОТ 2-3 МАЧА, ЩОТО ИНАЧЕ ЩЕ СТАНЕМ НА 198-МЯСТО В ЕВРОПА ПО ФУТБОЛ!

АЗ СИ МИСЛЯ,ЧЕ ТАЗИ ПРОСТОТИЯ,ДЕТО СИ Я НАПИСАЛ,МОЖЕШЕ И ДА НЕ Я НАПИШЕШ,АКО ИМАШЕ ПОНЕ ЕДНА КАПКА АКЪЛ В ГЛАВАТА СИ.
МЪРИ Е НАД КЛУБНИТЕ НЕЩА,КАКТО И ВСЕКИ ДОБЪР ТРЕНЬОР.МАЙ ЗАБРАВЯШ,ЧЕ Е ИГРАЛ И В ЦСКА,А СЕГА ВОДИ ЛИТЕКС.ТОЙ Е ДОБЪР ВАРИАНТ И АЗ СЕ НАДЯВАМ ДА УСПЕЕ ДА НИ КЛАСИРА,ВЪПРЕКИ,ЧЕ Е ПОЧТИ НЕВЪЗМОЖНО.А ТЕЗИ,КОИТО ПИШАТ СРЕЩУ АРМЕЙСКАТА ШКОЛА,ЩЕ ИМ КАЖА ДА СИ НАПРАВЯТ ЕДНА СПРАВКА ЗА УСПЕХИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ.ТАМ НЯМА НИТО ЕДИН ТРЕНЬОР С ГОВЕЖДИ ПРОИЗХОД.СЛЕД СПРАВКАТА МОГАТ ДА СИ НАПРАВЯТ И ПО ЕДНА ЧЕКИЯ :twisted: .

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 29 яну 2009 12:29

именно, че треньорите са само от цска, затова и резултатите се виждат. Ае стига с тоя кръг - пенев, марков, младенов, стоичков, може ли малко да поизлезем от кръга доказали се кретени?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 яну 2009 12:30

radosta_na_naroda написа:Не знам за какво се карате!? Национален треньор трябва да бъде специалист с успехи на клубно ниво и авторитет отвъд Калотина(чужденец с други думи) . Нищо против Мъри, обаче съм виждал далеч по-добри треньори на Герена, така че да си гледа работата ! Нито има квалификацията, нито успехите(това, че съм левскар не означава че трябва да харесвам тоя комплексар)-освен 1/4 за УЕФА той съсипа целия отбор след това, изгони тези които не са връзкари!Става дума за И.Попов, И.Бандаловски и др. таланти , за сметка на разни протежета-Гибона стана футболист , защото беше талантлив и никой не го спря, а Сираков защото беше връзкар и постоянно го бутаха !Ако искате мутренски истории отново в националния нека да е лекето Мъри, ако ли не чужденец . Мъри не е лош треньор казват някои, да ама на нас ни трябва не просто да не е лош а да е добър ! Лошото е че при тая банда на "четвъртите в света" виреят само връзкари и некадърници като самите тях-класираха се 4-ти и сега трябва цял живот да им търпим безобразията, едва ли не ! Доказано е че малцина от практикуващите футбол са с що годе нормален коефициент на интелигентност-как очаквате тогава разни некадърници и глупаци да имат управленски качесва, или да мислят в перспектива?! Предполагам всички са наясно какъв треньор ще изберат след конгреса,щом Б.Михайлов каза , че нямаме шансове за класиране!?

Ами аз не съм левскар,но според мен Мъри е най-добрият вариант.Защо ти толкова бързо забрави какво постигнахте с него?Знаеш ли кое беше най-голямото му постижение?Че за кратко време ви промени манталитета и приоритетите.Преди него за вас беше важно да мачкате ЦСКА и оставяхте мачовете в Европа на заден план,при Мъри беше обратното и виж докъде стигна!Аз като локомотивец,но преди всичко българин съм се радвал изключително много на успехите ви в Европа и на играта на футболистите ви!След него пак се върнахте на старите си цели,на старото си мислене!Мъри е човека,който работи европейски и който може да постигне сериозни неща на международната сцена!А за Сираков само да те попитам кой има Бронзова обувка,кой е бил водещ футболист в националния отбор дълги години,кой е вкарвал голове на световни шампиони,кой има най-много голове за вас в историята,кой ако не беше ходил в чужбина щеше да мине дори Петър Жеков по голове в А група,кой стана четвърти в света,кой беше архитектът на успехите ви в последните години?Ще ти кажа-Сираков!Какъвто и връзкар и простак да е,той е направил много за вас и за националния отбор,докато Гибона е просто един уникален талант,но провален,комарджия и алкохолик и това го знаеш много добре.Да,носил ви е радост,но той просто няма амбицията да бъде голям,ако я имаше можеше да стане име в Европа,но...
Последна промяна от acmilan на 29 яну 2009 12:33, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

radosta_na_naroda
Контакти:

Мнениеот radosta_na_naroda » 29 яну 2009 12:31

Националния отбор не е за хора,които "заслужават още един шанс"! Имаме нужда от класен чужденец по няколко причини : 1.Успехи на клубно ниво. 2.Авторитет в УЕФА . 3.липса на клубни пристрастия и мениджърски интереси и най-малко четвърто , защото мисленето е различно ! А това последното за съжаление май не се променя, така че не нашите треньори нека си им дават шанс по родните места а за националния трябва човек говорещ немски,английски,френски или италиански !

vetsark
Контакти:

Мнениеот vetsark » 29 яну 2009 12:34

Много си прав "radosta_na_naroda" но нали се сещаш,че ако националния треньор е специалист с успехи и авторитет няма да минават далаверките и присъствието на четвъртите в управлението става нелогично.
ЧУЖДЕНЕЦ С ИМЕ И АВТОРИТЕТ Е НУЖЕН!!!

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 29 яну 2009 12:36

Всичката ви омраза, подхранвана от разни атанасовци, дучета и всякаква измет, води до това:

Малко хора вече си спомнят за двубоя на ЦСКА с Галатасарай, а още по-малко и за инцидента, съпроводил срещата. Гергана Орлова пострада тогава, след хвърлена бобичка, а процесът на оздравяване продължава и до ден днешен. Младото момиче гостува в „Голлиния” по Дарик радио и разказа как живее сега.

„Това е тема, която не искам да споделям много с хората. Накратко – стана съвсем неочаквано. Имаше момент, в който ходех само на работа и учех, тогава мои приятели решиха, че да отида на мач може да е един от начините, по които да се забавлявам. Дотогава не бях ходила. За съжаление, последното нещо, което си спомням от ЦСКА – Галатасарай от 2003 година е когато полицията ми провери чантата. Това, което знаем е прочетено и от телевизията. Изпаднах в кома, това продължи около 5-6 дни, получила съм кръвоизлив, спукване на тъпанчето, нараняване на ухото, на кожата, посттравматична епилепсия и различни хронични заболявания”, сподели Гергана Орлова.

„На делото момчето, което хвърли бомбичката, твърдеше, че е невинен. Баща му изпадна в шок и дойде при мен като заяви, че синът му е ангел и че не е направил това нещо. Тогава започна да ме дърпа за ръката и...”, добави момичето, пострадало от нелепия инцидент.

„Имам направени 11 операции в клиника „Малинов”, но почти винаги след това нещата се провалят и всичко се започва отначало. Постоянно ми слагат стволови клетки, за да се възстанови кръвообращението, но засега не се получава. Искам да благодаря на лекарите ми, които се грижат за мен. Стефка Костадинова и Васил Иванов - Лучано ме спонсорираха за първата операция, а останалите 10 д-р Малинов ги прави с лични средства. Отменихме една операция, защото състоянието ми от епилепсията се променя драстично. В Германия имат много повече техника и в детайли може да се установи къде е мястото и как могат да се подобрят нещата. Лекарите казаха, че ми трябват приблизително 2700 евро”, уточни Гергана Орлова.

„Никога няма да отида на стадион! Това, което стана е абсурдна случайност. Може би единствената причина, поради която искрено се надявам да не се окажа на мач, е ако детето ми случайно след време се окаже човек, който обича футбола. Аз гледам тип женски спортове – художествена гимнастика, спортни танци и ски.”

„Имайки предвид моето състояние, много често преживявам нещата по-тежко и всички около мен внимават, а и трудно бих си намерила работа. Анита Вълкова има агенция за преводи и легализация и обеща да ми помогне за работа, въпреки че знае за здравословните ми проблеми. За съжаление, много често се случва да ходя на прегледи. Работя над образованието си. Надявам се епилепсията ми да се излекува, защото искам да работя в полицията, но това ще е пречка”, каза още Гергана Орлова.

Футболистът на ЦСКА Данчо Тодоров също се върна към дните от онзи ден от 2003 година: „Пожелавам да бъде жива и здрава, но тя е мъжко момиче и ние всички футболисти я обичаме и никога не сме забравяли това, което стана с нея. Аз лично много съм следял какво се случва с нея. Всички сме зад нея и никога няма да я оставим. Според мен ние нищо не можем да направим, нашата работа е да играем футбол, но можем да предприемем инициативи. Ако се случи и с някой друг, ние сме хората, които трябва да помогнем, а не да се крием. Гери, ако можех да върна времето мач между ЦСКА и Галатасарай нямаше да има, пожелавам ти, миличка, да си жива и здрава.”

В отговор на неговите пожелания, Гери сподели: „Съгласна съм, че те работят, разбирам ги. Пожелавам му много късмет и много хубави моменти. Стана ми много тъжно, че нещата няма да се променят. Надявам се това да се случи.”

Гери продължава лечението, затова всички, които желаят да помогнат, могат да го направят чрез сметка:

BG 51 FINV 9150 10 BGNOCIMT

BIC FINVBGSF

Иди да дариш пари, army boy, посей малко добро вместо омраза!

Потребителски аватар
kirilenko77
Контакти:

Мнениеот kirilenko77 » 29 яну 2009 12:57

Според мен един Георги Василев би променил много работи в националния отбор,поне ще оправи дисциплината,защото в момента такава просто няма,а и много може да науче покрай него Мъри като помощник

radosta_na_naroda
Контакти:

Мнениеот radosta_na_naroda » 29 яну 2009 13:04

"Ами аз не съм левскар,но според мен Мъри е най-добрият вариант.Защо ти толкова бързо забрави какво постигнахте с него?Знаеш ли кое беше най-голямото му постижение?Че за кратко време ви промени манталитета и приоритетите.Преди него за вас беше важно да мачкате ЦСКА и оставяхте мачовете в Европа на заден план,при Мъри беше обратното и виж докъде стигна!Аз като локомотивец,но преди всичко българин съм се радвал изключително много на успехите ви в Европа и на играта на футболистите ви!След него пак се върнахте на старите си цели,на старото си мислене!Мъри е човека,който работи европейски и който може да постигне сериозни неща на международната сцена!А за Сираков само да те попитам кой има Бронзова обувка,кой е бил водещ футболист в националния отбор дълги години,кой е вкарвал голове на световни шампиони,кой има най-много голове за вас в историята,кой ако не беше ходил в чужбина щеше да мине дори Петър Жеков по голове в А група,кой стана четвърти в света,кой беше архитектът на успехите ви в последните години? Ще ти кажа-Сираков!Какъвто и връзкар и простак да е,той е направил много за вас и за националния отбор,докато Гибона е просто един уникалне талант,но провален,комарджия и алкохолик и това го знаеше много добре.Да,носил ви е радост,но той просто няма амбицията да бъде голям,ако я имаше можеше да стане име в Европа,но..." Щом искаш ще ти отговоря 1.Левски е имал добри мачове много преди да се появи Мъри и той никакъв манталитет не е променял ! А за Сираков какво да ти кажа-спомням си как го бутаха със зъби и нокти да играе титуляр в "Левски", а той изпускаше ли изпускаше, дори когато стана носител на бронзовата обувка целия отбор игра за него а той пропусна над 10 дузпи само пролетта!?Винаги е бил протеже и нещастен интригант .За Гибона само ще ти кажа, че "радоста на народа" са наричали Гаринча, така че си направи сам изводите дали е бил добър или не! Явно не знаеш , че пълнехме стадиона само да видим отново прекрасната му игра, а това какъв е в личния си живот е само негова работа !Попитали Пеле коя част на тялото е най-важна за да се играе футбол ?Главата отговорил той !Има хора като Сираков, които без талант с труд (и връзки понякога) достигат някакво ниво, и други като Гибона с по-малко труд но с много талант започват от там където свършват възможностите на първите !Нищо лично против Мъри , ама той е от първата група ! А относно така наречената липса на амбиция при Гиби? Големите нямат нужда от амбиция, защото играят за удоволствие ! Д ти преведа значението на думата амбиция от латински, "ambitio"-самолюбив стремеж, пагубен за спокйствието на държавата ! А за съжаление в БФС има много амбициозни некадърници и няма да допуснат чужденец да им спре кранчето !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 29 яну 2009 13:11

radosta_na_naroda написа:"Ами аз не съм левскар,но според мен Мъри е най-добрият вариант.Защо ти толкова бързо забрави какво постигнахте с него?Знаеш ли кое беше най-голямото му постижение?Че за кратко време ви промени манталитета и приоритетите.Преди него за вас беше важно да мачкате ЦСКА и оставяхте мачовете в Европа на заден план,при Мъри беше обратното и виж докъде стигна!Аз като локомотивец,но преди всичко българин съм се радвал изключително много на успехите ви в Европа и на играта на футболистите ви!След него пак се върнахте на старите си цели,на старото си мислене!Мъри е човека,който работи европейски и който може да постигне сериозни неща на международната сцена!А за Сираков само да те попитам кой има Бронзова обувка,кой е бил водещ футболист в националния отбор дълги години,кой е вкарвал голове на световни шампиони,кой има най-много голове за вас в историята,кой ако не беше ходил в чужбина щеше да мине дори Петър Жеков по голове в А група,кой стана четвърти в света,кой беше архитектът на успехите ви в последните години? Ще ти кажа-Сираков!Какъвто и връзкар и простак да е,той е направил много за вас и за националния отбор,докато Гибона е просто един уникалне талант,но провален,комарджия и алкохолик и това го знаеше много добре.Да,носил ви е радост,но той просто няма амбицията да бъде голям,ако я имаше можеше да стане име в Европа,но..." Щом искаш ще ти отговоря 1.Левски е имал добри мачове много преди да се появи Мъри и той никакъв манталитет не е променял ! А за Сираков какво да ти кажа-спомням си как го бутаха със зъби и нокти да играе титуляр в "Левски", а той изпускаше ли изпускаше, дори когато стана носител на бронзовата обувка целия отбор игра за него а той пропусна над 10 дузпи само пролетта!?Винаги е бил протеже и нещастен интригант .За Гибона само ще ти кажа, че "радоста на народа" са наричали Гаринча, така че си направи сам изводите дали е бил добър или не! Явно не знаеш , че пълнехме стадиона само да видим отново прекрасната му игра, а това какъв е в личния си живот е само негова работа !Попитали Пеле коя част на тялото е най-важна за да се играе футбол ?Главата отговорил той !Има хора като Сираков, които без талант с труд (и връзки понякога) достигат някакво ниво, и други като Гибона с по-малко труд но с много талант започват от там където свършват възможностите на първите !Нищо лично против Мъри , ама той е от първата група ! А относно така наречената липса на амбиция при Гиби? Големите нямат нужда от амбиция, защото играят за удоволствие ! Д ти преведа значението на думата амбиция от латински, "ambitio"-самолюбив стремеж, пагубен за спокйствието на държавата ! А за съжаление в БФС има много амбициозни некадърници и няма да допуснат чужденец да им спре кранчето !

E тук не мога да не се намеся!!! За Мъри не си никак прав!!! Кога преди да дойде Мъри си виждал да отпадаме от отбори като Тампере и после 30 минути след мача публиката да не напуска стадиона и да скандира името му и да пее песни? Само този пример е достатъчен!!! Хубави мачове сме имали, но не сме изигравали 14 мача в Европа и отстранявали толкова корави отбори!!! Мъри завинаги ще остане в сърцата на истинските левскари!!! И ако наистина мнението ти за любимеца на сектор Б е такова, то тогава по-зле за теб!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 яну 2009 13:14

Уважавам мнението ти,но ти не си ме разбрал за нещо.Аз не омаловажавам Гибона по никакъв начин,той е бил голям талант и е силно обичан от левскарите,а е уважаван и от другите фенове.Знам цялата история на всички български клубове и съответно вашата и съм наясно,че и преди сте имали мачове в Европа,но в последните години успехите са единствено при Мъри.Аз също смятам,че трябва чужденец да поеме националния,но да бъде голямо име,не някой анонимник!От българите съм за Мъри.И няма нужда да ме поучаваш колега,аз просто си изказвам мнението,няма нужда от надменност ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “ЦСКА”