milan199440barca написа:daniel875 написа:Само да те попитам колко дербита в Италия бяха спечелени миналия сезон и колко загубени, защото доколкото имам спомен победихме два пъти "Интер", "Наполи", "Ювентус" веднъж, макар и при странни обстоятелства. След мачове като този не трябва да се приказват глупости, защото при онова положение на Робиньо пропускът беше случайност. Много добър удар на бразилеца и чист късмет за Де Санктис.
...
Робиньо е класен футболист, но Пато - не.
...
В момента атмосферните условия в Италия, а мисля и в световен мащаб, не могат да разкрият пълните способности на отборите. При минусови температури манекените, наречени футболисти, не могат да се представят така, както го правят при нормални условия.
Играйте вие при тези условия и тогава ще ви видя!
Сам знаеш какво би написал, ако Пато бе пропуснал това, което изпусна Робиньо в този мач. Пато е чуплив (за огромно мое съжаление), но превъзхожда Робиньо и като техника, и като удар, и при играта с глава, и при голов коефициент. Арсенал и Челси играят при същите атмосферни условия. Милан и Наполи трябва да изгледат доста внимателно това, което показват английските клубове.
Няма да му променим мнението за Пато, не знам защо има такова отношение към него, всеки човек, който разбира от футбол е наясно що за футболист е Патока и колко много ни липсва. Класи е над Робиньо и винаги ще бъде, лично според мен има заложбите да стане и по - голям футболист от Златан. Именно Алешандре изнесе най - тежката част от миналия сезон и ни донесе титлата в мачовете, в които тя се печели, а именно мачовете с преките конкуренти, мистер Алегри