Серия А: Милан - Наполи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Серия А: Милан - Наполи

Мнениеот acmilan » 05 фев 2012 20:08

milan199440barca написа:
daniel875 написа:Само да те попитам колко дербита в Италия бяха спечелени миналия сезон и колко загубени, защото доколкото имам спомен победихме два пъти "Интер", "Наполи", "Ювентус" веднъж, макар и при странни обстоятелства. След мачове като този не трябва да се приказват глупости, защото при онова положение на Робиньо пропускът беше случайност. Много добър удар на бразилеца и чист късмет за Де Санктис.
...
Робиньо е класен футболист, но Пато - не.
...
В момента атмосферните условия в Италия, а мисля и в световен мащаб, не могат да разкрият пълните способности на отборите. При минусови температури манекените, наречени футболисти, не могат да се представят така, както го правят при нормални условия.
Играйте вие при тези условия и тогава ще ви видя!

Сам знаеш какво би написал, ако Пато бе пропуснал това, което изпусна Робиньо в този мач. Пато е чуплив (за огромно мое съжаление), но превъзхожда Робиньо и като техника, и като удар, и при играта с глава, и при голов коефициент. Арсенал и Челси играят при същите атмосферни условия. Милан и Наполи трябва да изгледат доста внимателно това, което показват английските клубове.

Няма да му променим мнението за Пато, не знам защо има такова отношение към него, всеки човек, който разбира от футбол е наясно що за футболист е Патока и колко много ни липсва. Класи е над Робиньо и винаги ще бъде, лично според мен има заложбите да стане и по - голям футболист от Златан. Именно Алешандре изнесе най - тежката част от миналия сезон и ни донесе титлата в мачовете, в които тя се печели, а именно мачовете с преките конкуренти, мистер Алегри ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 фев 2012 20:41

acmilan написа:
milan199440barca написа:
daniel875 написа:Само да те попитам колко дербита в Италия бяха спечелени миналия сезон и колко загубени, защото доколкото имам спомен победихме два пъти "Интер", "Наполи", "Ювентус" веднъж, макар и при странни обстоятелства. След мачове като този не трябва да се приказват глупости, защото при онова положение на Робиньо пропускът беше случайност. Много добър удар на бразилеца и чист късмет за Де Санктис.
...
Робиньо е класен футболист, но Пато - не.
...
В момента атмосферните условия в Италия, а мисля и в световен мащаб, не могат да разкрият пълните способности на отборите. При минусови температури манекените, наречени футболисти, не могат да се представят така, както го правят при нормални условия.
Играйте вие при тези условия и тогава ще ви видя!

Сам знаеш какво би написал, ако Пато бе пропуснал това, което изпусна Робиньо в този мач. Пато е чуплив (за огромно мое съжаление), но превъзхожда Робиньо и като техника, и като удар, и при играта с глава, и при голов коефициент. Арсенал и Челси играят при същите атмосферни условия. Милан и Наполи трябва да изгледат доста внимателно това, което показват английските клубове.

Няма да му променим мнението за Пато, не знам защо има такова отношение към него, всеки човек, който разбира от футбол е наясно що за футболист е Патока и колко много ни липсва. Класи е над Робиньо и винаги ще бъде, лично според мен има заложбите да стане и по - голям футболист от Златан. Именно Алешандре изнесе най - тежката част от миналия сезон и ни донесе титлата в мачовете, в които тя се печели, а именно мачовете с преките конкуренти, мистер Алегри ;)

На мене контузен футболист не ми трябва. Това е положението. Робиньо има спечелена Копа Америка, Пато - не.
Сегашните специалисти явно толкова разбират от футбол, щом като бръщолевят хвалебствия. Проблемът на Робиньо е много сериозен и той не е ясно колко време трябва да мине, за да бъде излекуван. Веднъж предпочел парите пред престижа, който и да е спортист трудно би направил обратната крачка.
И какво правят англичаните при положение, че играят на минусови температури. Уговарят мачове и после нищо не правят в Европа. Ето днеска Челси благодарение на Уеб не можа да спечели, защото не беше "правилният" отбор.
"Россонерите" държат всичко в ръцете си, не са зависими от другите, защото в Италия са най - класният отбор, а в Европа са един от най - добрите, но със сигурност не и най - силният. Мачът с "Ювентус" ще бъде труден. Време е за победа!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 05 фев 2012 23:45

Наказанията само в Италия са разделени. Т.е ако получиш картон в Серия А си наказан само за Серия А ,в тоя ред на мисли Ибрахимович ще играе в сряда, а може ли някой да ми сподели дали има наказани от мачовете с Лацио и Новара за Купата, който ще пропусне мача ?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 05 фев 2012 23:58

storm написа:Наказанията само в Италия са разделени. Т.е ако получиш картон в Серия А си наказан само за Серия А ,в тоя ред на мисли Ибрахимович ще играе в сряда, а може ли някой да ми сподели дали има наказани от мачовете с Лацио и Новара за Купата, който ще пропусне мача ?

Ночерино е наказан, май. Така или иначе, Алегри има доста проблеми със състава. Как е в новия форум? ;)
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 06 фев 2012 01:11

milan199440barca написа:
storm написа:Наказанията само в Италия са разделени. Т.е ако получиш картон в Серия А си наказан само за Серия А ,в тоя ред на мисли Ибрахимович ще играе в сряда, а може ли някой да ми сподели дали има наказани от мачовете с Лацио и Новара за Купата, който ще пропусне мача ?

Ночерино е наказан, май. Така или иначе, Алегри има доста проблеми със състава. Как е в новия форум? ;)

:) Добре е ,пише се повече от колкото във тоя на Юве..

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 фев 2012 09:15

storm написа:
milan199440barca написа:

:) Добре е ,пише се повече от колкото във тоя на Юве..

Като гледам в другия форум, се пишеше повече, но щом казваш... Сигурно ще е така. Пиши само тук!
Цял сезон се говори за подкрепата на съдиите към "Милан", но незнайно защо се подминава "Наполи". Есента не дадоха дузпа на "россонерите", после на мача с "Юве" им измислиха такава, че даже вкараха и гол от засада. Вчера червен картон на Златан и спестен такъв на Ароника. Явно някой има много сериозен интерес от бутането на неаполитанци към върха.
Забележете колко дузпи са отсъдени за тях и колко за другите!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 06 фев 2012 17:32

Като гледам в другия форум, се пишеше повече, но щом казваш... Сигурно ще е така. Пиши само тук

За официалните форуми става на въпрос, не тоя тук.. ;) Тука от италианските отбори, при Юве се пише бая повече от колкото при Милан и Интер..

Върни се в “Милан”