Повече за Кристовао да Силва Рамос (Официална Тема)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TB1957

Re: Повече за Кристовао да Силва Рамос (Официална Тема)

Мнениеот TB1957 » 04 фев 2012 09:42

Този е истинско "шило в торба" неудържим е! 28 години е прекрасна футболна възраст, в БГ ще има огромно поле за изява и мисля че с този треньор ще развие потенциала си! Той и Бардон като дойде беше минал 30-те ама направи фурор следващите 3 сезона. Хайде момчета да подкрепяме отбора си, да се молим за победи, здраве и берекет и наесен с песен отново да звучи химна на ШЛ на стадиона ни
Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 04 фев 2012 10:03

Поне на видео изглежда качествен играч. Дано успее да покаже класа и тук. С него по крилата изглеждаме доста стабилни. Радвам се че идваменето му предполагам означава край на мъките с Дани Младенов по крилата. А,за възрастта.мисля че 28 не е възраст на която да се отпише футболист. Има поне още 3,а защо не и повече години в които да играе на пълни обороти. Виждали сме достатъчно примери за това
110 години любов!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 фев 2012 10:24

"„Трансферът на Рамос не е мое еднолично решение. Допитах се и до Георги Иванов, и Иво Тонев. Наблюдавал съм много пъти този играч, просто случайно съм му гледал играта. Той е един добър футболист, но не очаквайте някакви супер изяви от този футболист”, предупреди старши треньорът на Левски Николай Костов преди заминаването на неговия тим за Анталия...
Костов добави: „Не е бил звездата на Анортозис. След 4-5 дни ще се включи в тренировъчния процес. Той е играл при добри терени, на добри условия. Не знам доколко ще се адаптира на тези в България.”

И накрая побърза да уточни, че в началото не трябва да се очакват „такива шумни, великолепни изяви от него”, а не по принцип."

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 04 фев 2012 10:27

Наставникът на Левски Николай Костов говори пред родните медии преди заминаването на "сините" за втората част от подготвителния им лагер в Турция. Специалистът бе помолен да коментира трансфера на "Герена" на португалския нападател Криставо Да Силва Рамос.

"Трансферът на Рамос не е мое еднолично решение. Допитах се и до Георги Иванов, и Иво Тонев. Наблюдавал съм много пъти този играч, просто случайно съм му гледал играта. Той е един добър футболист, но не очаквайте някакви супер изяви от този футболист. Не е бил звездата на Анортозис. След 4-5 дни ще се включи в тренировъчния процес. Той е играл при добри терени, на добри условия. Не знам доколко ще се адаптира на тези в България. Много внимателно изчакваме играчите, които искаме да привлечем в нашия отбор и тъй като не искахме да допускаме грешки, донякъде се забавиха нещата. Наясно съм с позициите, които искаме да подсилим в нашия отбор. Знаете, че трябваше да се освободим от определена група играчи, което не е лесно на днешно време.

Продължава селекцията. Продължаваме да търсим играчи, за да подсилваме отбора. Ще има играчи, които ще бъдат на проби - централен защитник и атакуващ полузащитник. Не мога да кажа откъде. Нашите играчи се стараят. Има някои подобрения. Даниел Димов и Стефан Станчев? Те са наши играчи. В момента тренират с втория отбор. Ще си изтърпят наказанието. Много съм доволен от младите футболисти и това е бъдещето на Левски. Със сигурност ще залагам на някои от тях. Имам по-специално отношение, тъй като играчите ми харесват. С доста добри амбиции са. Изпробвахме ги срещу доста силни отбори”, каза Костов на летище "София".
И това ако не е изказване на един професионалист здраве му кажи.
Най-голямата придобивка на Левски през последните години е назначаването на този човек за треньор.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 04 фев 2012 10:51

[quote="sslevski"
Най-голямата придобивка на Левски през последните години е назначаването на този човек за треньор.[/quote]

И ниЙ сме дали нещо на Левски - Николай е роден в Генерал Тошево и тук се учи на футболното "а б в".
По темата: наистина Рамос ще пасне на отбора. Стига бързо да се аклиматизира. Остава да се намери реализато, поне един централен защитник и напролет симфония в синьо.

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 04 фев 2012 11:02

Много хубави голове е вкарал.На пръв поглед изглежда добре, но само на пръв, от клипа който изгледах е видно,че участието му в играта се свежда до чакане на фланга и ако случайно паса мине,следва шут, няма комбинация със съотборник,няма поглеждане поне.Тоя ако му падне и от центъра ще шутира.Направи впечатление,че защитите в клиповете са ...дантелени.Интересно ще е да го видим срещу К.Стоянов или срещу Танка,Златков :lol: Все пак ви пожелавам, да излезне стока.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 04 фев 2012 11:04

В ммомента в Левски се събраха доста хора, които знаят как да вкарат. Нито един не е изявен голмайстор тип Дембеле, но заедно на терена стават машина- Цветков, Калво, Тасевски, Гаджев вече е в по- предни позиции, Младенов, Йовов с всичките си пропуски, новия португалец гледам и той умее. Така нападението ни става по- неуловимо.

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 04 фев 2012 11:08

Браво става Дано донесе Щастие Успех и Титла ;)
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
didko0
Контакти:

Мнениеот didko0 » 04 фев 2012 11:18

blue avalanche написа:
стичо написа:Изглежда вдъхновяващо. :P Дано е добро попълнение.Харесва ми как играе с хъс и гони всяка "невъзможна" топка.А за головете какво да говорим? Те трябва да се гледат! Дано се приспособи по- бързо.Малко ми изглежда прекалено навит.Но аз, винаги като играя футбол съм си "прекалено навит"! ;) Абе успех на момчето!

Ей кога ще добавите повече емотикони?! Тия са пълна скука! :cry:

Взимай си иконки от Интернетя...Аз така правя понякога!
За този играч аз съм оптимист.Дори и да не вземем друг нападател-можем да играем с фалшива девятка.Младенов,например.

Батка напълно те подкрепям, мисля че Костов ще е човека който ще сложи Дани нападател, също така мисля че там е неговата позиция.. по-добре от колкото да се мъчи на фланга.. той дори няма един свестен финт.. поне е бърз за сметка на това и мисля,че нападател е идеалната позиция за него.А и да добавя,че задължително ни трябва един стълб тип Томашич в защитата. Сини шампиони :)

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 04 фев 2012 11:40

sslevski написа:Наставникът на Левски Николай Костов говори пред родните медии преди заминаването на "сините" за втората част от подготвителния им лагер в Турция. Специалистът бе помолен да коментира трансфера на "Герена" на португалския нападател Криставо Да Силва Рамос.

"Трансферът на Рамос не е мое еднолично решение. Допитах се и до Георги Иванов, и Иво Тонев. Наблюдавал съм много пъти този играч, просто случайно съм му гледал играта. Той е един добър футболист, но не очаквайте някакви супер изяви от този футболист. Не е бил звездата на Анортозис. След 4-5 дни ще се включи в тренировъчния процес. Той е играл при добри терени, на добри условия. Не знам доколко ще се адаптира на тези в България. Много внимателно изчакваме играчите, които искаме да привлечем в нашия отбор и тъй като не искахме да допускаме грешки, донякъде се забавиха нещата. Наясно съм с позициите, които искаме да подсилим в нашия отбор. Знаете, че трябваше да се освободим от определена група играчи, което не е лесно на днешно време.

Продължава селекцията. Продължаваме да търсим играчи, за да подсилваме отбора. Ще има играчи, които ще бъдат на проби - централен защитник и атакуващ полузащитник. Не мога да кажа откъде. Нашите играчи се стараят. Има някои подобрения. Даниел Димов и Стефан Станчев? Те са наши играчи. В момента тренират с втория отбор. Ще си изтърпят наказанието. Много съм доволен от младите футболисти и това е бъдещето на Левски. Със сигурност ще залагам на някои от тях. Имам по-специално отношение, тъй като играчите ми харесват. С доста добри амбиции са. Изпробвахме ги срещу доста силни отбори”, каза Костов на летище "София".
И това ако не е изказване на един професионалист здраве му кажи.
Най-голямата придобивка на Левски през последните години е назначаването на този човек за треньор.

Точно това му изказване е супер непрофесионално на фона на останалата му добра работа. Лично аз бих се демотивирал от подобни думи - такива неща се споделят само между футболист и треньор, не в медиите. В медиите или не казваш нищо или всички футболисти са супер. Ако някой е направил гаф го порицаваш. Толкова. Някои футболисти биха се мотивирали от подобни думи, но те са много малко и силно се съмнявам, че за няколко часа Костов е разбрал, че Рамос е един от тях.

Върни се в “Левски”