Тонев преговаря за талант №1 на пловдивския футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Re: Тонев преговаря за талант №1 на пловдивския футбол

Мнениеот WARrior » 03 фев 2012 22:41

dodo7271 написа:Едни хора сигурно в момента четат този форум и си правят душевна ч....я :) :) :) Истината е, че Левски и Ботев имат един и същ собственик и където реши той там ще играе въпросния "талант". Както изведнъж Милен Радуканов "хареса" Мариян Огнянов, така утре Неделев ще заиграе в Левски. Ама вие си се карайте, няма проблем.

Ма ти верно ли си го мислиш това? Неделев в Левски :lol:.Какво ще търси там-Гонзо ли???Най-много и на него да му съсипят кариерата...
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
levski7
Контакти:

Мнениеот levski7 » 03 фев 2012 22:51

mamka vi govejda,kav bil toia,ami vie kakvi imate be,koi e goliam ot va6ite,4i4o Iovov li ili 4i4o Cvetkov,vie ste nai slabia otbor ot kam selekcia zimata,Tonev ako bil iskal,kakav e toya Tonev be,edin smeshnik v balgarskia futbol,toi kakvo napravi v loko sofia,toi e edin 4antadjia i ni6to pove4e,toi tri pati se otkazvashe da se zanimava s futbol.Ako Cvetan Vasilev reshi,ne Nedelev ,ami i nai slabia igra4 na Botev ne mojete da vzemete goveda mrasni,a taia godina Ludogorec shte shiba vsi4ki otbori ot elita.Samo Botev ole.

Ходи се скрии в Столипиново при събратята си бе,пловдивски циганин!Мангал говежди!
Последна промяна от levski7 на 03 фев 2012 22:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 фев 2012 22:51

Ще е добър трансфер. Старшата възраст се нуждае от подсилване в борбата за първото място. :idea:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 03 фев 2012 22:57

Не виждам защо феновете на Ботев реагират толкова остро на тази новина.Вярно е, че Ботев все още си е име във футбола, но когато играеш в Б група ... някак си не върви да имаш самочувствие на еврошампион.Неделев преспокойно ще бъде пуснат в Левски за сума, не по-голяма от 100 000 евро.Само че, момчето май не играе прекалено редовно даже и за Ботев, а не знам как би се преборил за титулярно място в Левски с Цветков и Тасевски.Честно казано новината ми се струва доста голяма партенка - ако Левски искат да налагат юноша, то това ще бъде Ради Цонев, който се представя отлично, откакто Ники Костов пое Левски.

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 03 фев 2012 23:01

futbolqga написа:Не виждам защо феновете на Ботев реагират толкова остро на тази новина.Вярно е, че Ботев все още си е име във футбола, но когато играеш в Б група ... някак си не върви да имаш самочувствие на еврошампион.Неделев преспокойно ще бъде пуснат в Левски за сума, не по-голяма от 100 000 евро.Само че, момчето май не играе прекалено редовно даже и за Ботев, а не знам как би се преборил за титулярно място в Левски с Цветков и Тасевски.Честно казано новината ми се струва доста голяма партенка - ако Левски искат да налагат юноша, то това ще бъде Ради Цонев, който се представя отлично, откакто Ники Костов пое Левски.

Ти няма как да видиш бе брат. Ти виждаш до Ради Цонев, а коментираш Тошко.

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 03 фев 2012 23:01

levski7 написа:Можем да наричаме ботев и тоя както си поискаме!Не сме виновни,че втородивизионни отборчета са решили да си правят реклама на наш гръб!Те трябва да са горди ако отбор като ЛЕВСКИ е проявил интерес към някой техен играч.Макар че аз лично се съмнявам.

Не знам, но май левски си прави реклама на гърба на БОТЕВ, като ви гледам селекцията, никой не ще при вас ,а тоя тонев, обикаля да се моли по клубовете за играчи като вдовица за х... Всеки ден четем, как взимате играчи на Барса, Реал, Ботев и накрая ...... едно голямо нищо
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 03 фев 2012 23:02

Пълна измислица, въобще не е нужен на Левски тоя анонимник.
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 03 фев 2012 23:02

Tomata написа:Ти няма как да видиш бе брат. Ти виждаш до Ради Цонев, а коментираш Тошко.

Не споря, че не познавам качествата на Тошко.Въпреки това, можеш ли да ми кажеш колко мача е изиграл за Ботев този сезон (просто никъде не намирам информация за него)?

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 03 фев 2012 23:08

futbolqga написа:
Tomata написа:Ти няма как да видиш бе брат. Ти виждаш до Ради Цонев, а коментираш Тошко.

Не споря, че не познавам качествата на Тошко.Въпреки това, можеш ли да ми кажеш колко мача е изиграл за Ботев този сезон (просто никъде не намирам информация за него)?

Тошко не играе само когато го викат в национала или е контузен.

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 03 фев 2012 23:13

Гара Дембеле написа:Пълна измислица, въобще не е нужен на Левски тоя анонимник.

Ахахахахахаха,вица на годината :lol: :lol: :lol:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Върни се в “Архив”