КАК ЛЪЖАТ ТЕЗИ КОИТО МРАЗЯТ БЕРБАТОВ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: КАК ЛЪЖАТ ТЕЗИ КОИТО МРАЗЯТ БЕРБАТОВ
kato berbatov pokaje nqkakvi prili4ni ka4estva togava nqma da go mrazzq . Za men toi ne e nikakuv futbolist 

1914
supportforever написа:Бербатов не ме интересува ни най-малко,нито пък националното ни отборче.Най-щастливите ми мигове като фен не съм ги изживявал благодарение на националите,а благодарение на "Сините лъвове"!!!!!Едни незабравими сини вечери след мачовете срещу Оксер,Динамо,Марсилия,Удинезе,Киево.Така че стига сте писали за тая ***ва бербатов,а да се съсредоточим върху титлата и купата на България,както и в това да измием поне отчасти срама,който брахме срещу бате и жилина...
АЙДЕ СИНИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
поредния неадекватен циник, и то пак от Левски!
к'ъв психопат си че да кажеш че макар и да милееш за футбола не ти пука за националния отбор! Единственото обяснение е че не си българин! Още повече да наричаш най-добрия ни футболист ***ва!
И гледай от съсредоточване за спечелването на купите да не се наакаш, защото и без това те са ви в кърпа вързани, защото БФС ви покровителства, а от там е най-лесно съдиите да свирят в твоя полза!
man_united_fen написа:kato berbatov pokaje nqkakvi prili4ni ka4estva togava nqma da go mrazzq . Za men toi ne e nikakuv futbolist
хахахахахаха я отиди на очен лекар че май си вдигнал диоптъра, момче!

аз съм от Левски но тва не ми пречи да смятам Бербатов за на великата девятка след ван Бастен
Смешните сте обаче вие чорбите дето го натирихте за Левркузен с псувни, а сега се пъчите че вие сте го направили футболист.. не не е вярно червени обитаци .. направи го големия Клаус Топмьолер в Леверкузен и Улф Кирстен

Смешните сте обаче вие чорбите дето го натирихте за Левркузен с псувни, а сега се пъчите че вие сте го направили футболист.. не не е вярно червени обитаци .. направи го големия Клаус Топмьолер в Леверкузен и Улф Кирстен

kaji mu 4e e levskar i nego obijdai pove4e..........na tia idioti ne trrebva da im se dava tribuna...gledat se rezultatite.......kakavto otbora, takiva i fenovete mu.......ako mojehte ,sigurno gonzo stehte da izberete za futbolist na 2008,vmesto RONALDO,....REZILIIIII
ЦСКА
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Пичове, тези, които го МРАЗЯТ, всъщност мразят и себе си и всички други и целия свят! Тотално ми е писнало от хейтъри! Как можеш да мразиш не само такъв футболист, а въобще?!
А иначе враждата ви отстрани е и смешна и жалка.
А иначе враждата ви отстрани е и смешна и жалка.
Хора не се излагайте!Лека му пръст на Гунди ,ама той да не е биел сам другите отбори!А в случая с Емо Костадинов всички знаем ,че вкара гола ,който ни класира на световното в продължениетони на мача ,последният от квалификациите.Така по може да кажеш ,че ние класирал.Видях и други глупости.От сорта че Стоичков е участвар само на един мондиал,те са два -1994 и 1998,а на единият става и голмайстор ...
Да ви кажа честно ми писна от малумни фенове и някакви шувенисти.Значи вчера всички гледахте мача на Митко и видяхте какъв пас му даде Карик ,ако има и в българския национален отбор ,който да му дава такива пасове ,вярвайте и ще сме на ствеотвни и европейски.А относно за престоя на Митко в ЦСКА ще ви кажа ,че ако го нямаш червиеният отбор ,Митко щеше да рита още в Благоевград.И мисля ,че е ясно кой е отбора на сърцето му ,при положение ,че е обещал ,че ще завърши своята футболна кариера в ЦСКА СОФИЯ
Да ви кажа честно ми писна от малумни фенове и някакви шувенисти.Значи вчера всички гледахте мача на Митко и видяхте какъв пас му даде Карик ,ако има и в българския национален отбор ,който да му дава такива пасове ,вярвайте и ще сме на ствеотвни и европейски.А относно за престоя на Митко в ЦСКА ще ви кажа ,че ако го нямаш червиеният отбор ,Митко щеше да рита още в Благоевград.И мисля ,че е ясно кой е отбора на сърцето му ,при положение ,че е обещал ,че ще завърши своята футболна кариера в ЦСКА СОФИЯ