Lauta Army Fight Club
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Lauta Army Fight Club
Най-хубавият и най-тежкият спорт, с който съм се занимавал е Муай Тай. Спортът е особено полезен за млади момчета. Да ги закали не сами физически, но и да ги накара, психически да преодолеят, болката в мускулите, тоталната липса на сила и отчаянието, което те обхваща при следващото тежко упражнение или спаринг. Виждат се добри и експлозивни комбинации. Дано има и момчета, които да стигнат и до професионално ниво. Наградата за Кей Уан в Япония е $ 400 000. Дай Боже, да видим по Евроспорт, някой с халат с 1926 на качулката... Отново много хубава инициатива на Първите!
All you need is LOKO PLOVDIV!
- Пловдив1926
- Контакти:
Имаме 6 човека за състезания до този момент. Тази година целта е два златни медала
До година повече 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Вие сте много амбициозни... Браво. Зная, че сте още в началото и, че условията са малко примитивни. две идеи, ако може. 1. Имах треньор, който искаше да тренираме всички с еднакви тениски и гащета. Не бяхме секта. Но, някои имаха пари за пъстри, скъпи екипи, а други не. Така всички са равни, а и създава чувство за принадлежност! Това е за по-късен стадии, в отоплена зала. 2. Тренирал съм, за около 15 минути се засичахме, с детска група. Муай Тай е много подходящ за деца, без спаринг и без лакти, да им създаде дисциплина и други полезни навици. Държат се изпити, учат се комбинации, учат се удари(назовават се на тай), и се брои на тай. Има и изпити и се вземат грамоти. Децата се държат далеч от улицата и се оформя характера им. Само, че не знам, дали се намират кори за пищялите на децата?
Това са идеи , по-нататък... Но спортът наистина предава ценности и създава полезни навици. По добре, отколкото на Коледа, да плюят по снимки, да играят джамини и през 3 минути да крещят: ут кой утбор си уа?
Успех в хубавата инициатива, дано не се окаже, че сте "откраднали" идеята от....
Това са идеи , по-нататък... Но спортът наистина предава ценности и създава полезни навици. По добре, отколкото на Коледа, да плюят по снимки, да играят джамини и през 3 минути да крещят: ут кой утбор си уа?
Успех в хубавата инициатива, дано не се окаже, че сте "откраднали" идеята от....
All you need is LOKO PLOVDIV!
-
- Контакти:
След LPFC ще трябва да се пускат и LAFC, хихи. На килограми вече би трябвало да съм се класирал, та въпроса ми е, секция за сумо ще има ли, хихи?