Ще сглоби ли Пенев отбор за Европа.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ще сглоби ли Пенев отбор за Европа.
Левскар съм, но пожелавам успех на Д.Пенев да сглоби един боеспособен отбор,а също така успех и на който и да е български отбор да участва в квалификациите за Шампионска лига,а и в УЕФА. Но едно са пожеланията, а съвсем друго са реалностите-български отбор може да се надява на влизане в Шампионската лига само благодарение на луд късмет при жребия,а не на класа. Все пак нека не забравяме,че ЦСКА привлече двама футболисти,които преди една година са играли в 4 дивизия на Португалия-малко несериозно ми звучи да атакуваш ШЛ с футболисти от 4 дивизия, за съжаление положението в другите отбори е същото или съвсем малко по-добро. Просто първенството ни е много слабо.
- levskar in CY
- Контакти:
Мисля ,че и този сезон ЦСКА ще спечелят шампионската титла , а и много се надявам да влезат в групите на Шампионската лига и да не се излагат като Левски
.

За това че пак сме шампиони - никой фен на червените не се съмнява в това!
Има време триото Пенев-Здравков-Станков да направи отбор за влизане в лигата - играчите ги има, има ги и треньорите, трябва само време - мисля че пролетния дял на първенството ще стигне...
Новите ще свикнат с отбора, контузените ще се върнат в игра и след 32-рата шампионска титла, с 1-2 актуални попълнения и с половината късмет на ФК "Калъфка" с жребия от тази година - сме 100% в лигата....
Аз като фен на отбора искам просто да играем нападателно и резултатно и мисля, че това ще стане!
За по-малките ще припомня, че чичо Митко, заедно със Стоил Трънков и Петър Жеков поеха ЦСКА през 1986-1987 и 3 години след това отбора игра полуфинал за КНК, тоест трябваха 3 години за да се изгради отбор, който биеше наред в Европа, но началото бе много трудно, като всяко начало....
Сега е същото, просто трябва време - другото си го имаме!!!
Има време триото Пенев-Здравков-Станков да направи отбор за влизане в лигата - играчите ги има, има ги и треньорите, трябва само време - мисля че пролетния дял на първенството ще стигне...
Новите ще свикнат с отбора, контузените ще се върнат в игра и след 32-рата шампионска титла, с 1-2 актуални попълнения и с половината късмет на ФК "Калъфка" с жребия от тази година - сме 100% в лигата....
Аз като фен на отбора искам просто да играем нападателно и резултатно и мисля, че това ще стане!
За по-малките ще припомня, че чичо Митко, заедно със Стоил Трънков и Петър Жеков поеха ЦСКА през 1986-1987 и 3 години след това отбора игра полуфинал за КНК, тоест трябваха 3 години за да се изгради отбор, който биеше наред в Европа, но началото бе много трудно, като всяко начало....
Сега е същото, просто трябва време - другото си го имаме!!!

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!