Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: И втората проба положителна на К.Стоянов е положителна

Мнениеот vaskonti » 21 дек 2011 12:07

BLUE CHAMPIONS написа:По принцип има шанс и на теория да дойде нова ледникова епоха, обърнах по-специално внимание на думите " От ЦСКА таят надежда, въпреки всичко Стоянов да отнесе лека санкция и да не бъдат спирани състезателните му права... а същото може и да се чете така: "От ЦСКА ще направят каквото е необходимо, въпреки всичко Стоянов да отнесе лека санкция и да не бъдат спирани състезателните му права" ;)

Е ти какво очакваш, от ЦСКА да се надяват на доживотна присъда ли? Какво по-нормално от това да се надяват на по-леко наказение? :shock:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 21 дек 2011 12:09

POPCORN написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
POPCORN написа:кой изхвърча бе?Дембеле ли изхвърча или може би Рабех?Не смяташ ли,че те искаха да се махнат а не вие да ги гоните?Отговарям, защото такива палячовци като тебе и тоя blue champion ме дразнят адски много защото са на всяка манджа мерудия и сте комплексирани!Гледайте си банките там и не се занимавайте с ЦСКА!аз нямам нужда някой да ми приглася като ти, да разчитрам на blue avalanche и на тоя blue champions и да си викам еххх колко съм прав :lol: :lol:

В грешка си пич и май теб те гонят комплекси, като си мислиш, че все някой се занимава с отбора ти. Ние просто си даваме мненията(най-често напълно обективни ) в различните теми, така, че никой не е тръгнал да се занимава точно с твоя отбор ;)

едно е да даваш норма,но мнение друго е с мнението ти така да си го написал, че да дразниш хората които са от ЦСКА!Твойте мнения не са нормални, а са заядливи !Просто си оставаш смешен...както за това ,че всички щяха да напускат ЦСКА!

Споко, няма за какво да се притеснявате! Щом има и се таят надежди, "некорумпираното" ни БФС е винаги в услуга!

това ли ти е обективното?Защото аз не виждам нищо смислено в това мнение освен да дразниш хората!

Да де, ние сме вечните заядливци, то човек да напише "Добър ден" в някоя тема, пак го гледате "на кръв". Не ми ги обеснявай тея работи!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 дек 2011 12:10

BLUE CHAMPIONS написа:Да де, ние сме вечните заядливци, то човек да напише "Добър ден" в някоя тема, пак го гледате "на кръв". Не ми ги обеснявай тея работи!

[offtopic]То понеже в синия форум ни посрещате с хляб и сол, нали :)[/offtopic]
[/center]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 21 дек 2011 12:11

Литър водка..... БЕЗЦЕННО!!!!!!

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 21 дек 2011 12:13

vaskonti написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Да де, ние сме вечните заядливци, то човек да напише "Добър ден" в някоя тема, пак го гледате "на кръв". Не ми ги обеснявай тея работи!

[offtopic]То понеже в синия форум ни посрещате с хляб и сол, нали :)[/offtopic]

Ние посрещаме с бъклица и дрян.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 дек 2011 12:14

еми поне си знаеш,че си такъв.виж си мненията писани в форума на ЦСКА ти нямаш едно смислено мнение освен да дразниш потребителите на този форум!мога да ти изкарам още 4532432 такива мнения като това!Така,че не се прави на света вода не напита!Затова се заяждам с вас , защото всеки път дразните хората както ти така и тоя blue avalanche и storm и си мислите,че сте много оригинални и хората ви се радват...за мене сте си едни сини комплексарчета и като не върви вашият клуб и почвате да търсите вината в някой друг...да не говорим като нещо стане и как всички помагат на ЦСКА и тн..а при вас никога не са ви помагали и вие винаги сте сами срещу всички!просто го разбери,че мненията ти така написани дразнят хората и това не е обективно мнение ,а да ми натякваш как БФС пак ще ни спаси!Ти когато си обективен ,аз ще почна да летя!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 21 дек 2011 12:16

Добре бе наказват Стоянов за 2 или 3 години, и кво се случва от тук нататък - футбола ни става най-силен в света ли или може би школите и стадионите ни тутакси стават прекрасни и всичко е мед и масло. Какъв е проблема наказанието да е минимално - 3 или 6 месеца, Стоянов си прочиства мозъка, взема си поука и продължава. В крайна сметка не е лош футболист и има хляб в него.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 21 дек 2011 12:17

vaskonti написа:
BLUE CHAMPIONS написа:По принцип има шанс и на теория да дойде нова ледникова епоха, обърнах по-специално внимание на думите " От ЦСКА таят надежда, въпреки всичко Стоянов да отнесе лека санкция и да не бъдат спирани състезателните му права... а същото може и да се чете така: "От ЦСКА ще направят каквото е необходимо, въпреки всичко Стоянов да отнесе лека санкция и да не бъдат спирани състезателните му права" ;)

Е ти какво очакваш, от ЦСКА да се надяват на доживотна присъда ли? Какво по-нормално от това да се надяват на по-леко наказение? :shock:

Ми те се надяват на финансова санкция, а не на спиране на състезателни права както е по закон. Извинявам се, че намесвам и закона за да ви "дразня" :? Точно такъв закон бих аплодирал много ако се въведе и в употребяващите редовно алкохол професионални футболисти, не ме интересува левскари ли ,цесекари ли са.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 дек 2011 12:20

BLUE CHAMPIONS написа:
vaskonti написа:

Ми те се надяват на финансова санкция, а не на спиране на състезателни права както е по закон. Извинявам се, че намесвам и закона за да ви "дразня" :? Точно такъв закон бих аплодирал много ако се въведе и в употребяващите редовно алкохол професионални футболисти, не ме интересува левскари ли ,цесекари ли са.

Оставяме настрана върховният цинизъм точно левскар да говори за закони и за заобикалянето им. Като се замисля, май можете да направите цял отбор с пияни шофьори само от последните 2-3 години, но не помня някой от тях да е бил наказан според закона. Нищо, че на всичко от горе някои са карали с фалшиви документи.
Пак питам - какво по-нормално от това от ЦСКА да се надяват на минимално наказание? Извинявай, ама дори масовите убийци се надяват на по-леко наказание! Очевидно очакваш, че би трябвало да се надяват на точно обратното. Вероятно така смяташ заради "обективния" си начин на мислене, нали?
[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 дек 2011 12:21

Стоянов ще трябва да си понесе последствията,щом е сгазил лука.
[offtopic]Не искам да коментирам бясната радост на сините комплексарчета,защото ДС доносника със смешното кепе на аватара само това и чака.Някой да отвърне на предизвикателствата му и да го докладва на модераторите.Типичен фен на отбора на народната милиция!На времето имаше едни такива изтърсаци в училище.Предизвикваха децата,а когато хапваха по някой шамар,тичаха при учителката са дежурната реплика:"Моля,другарко,Х ми направи...."В казармата на такива им казвахме плакалници ;)[/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Архив”