История на футбола в гр. Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Re: История на футбола в гр. Бургас

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 12 дек 2011 23:01

Искам си Акаунта написа:NEFTOCHIMIK 1962 - днес се видях с едни авери . Заговорихме се за футбол - и така съвсем от само себе си ни хрумна една идея ... ако се осъществи , ще имаш шанса да посетиш мач на Черноморец 1919 ;)

Ами казвай де,целият съм в слух и зрение
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 12 дек 2011 23:31

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Искам си Акаунта написа:NEFTOCHIMIK 1962 - днес се видях с едни авери . Заговорихме се за футбол - и така съвсем от само себе си ни хрумна една идея ... ако се осъществи , ще имаш шанса да посетиш мач на Черноморец 1919 ;)

Засега е само идея ... най-общо казано , нещо от рода на английския "Юнайтед ъф Манчестер" . Понеже с аверите си говорихме за миналото , разговора се завъртя в посока , която е дискутирана от време навреме и тук във форума - какво ще стане ако оригиналния Черноморец , започне да развива дейност . Защото факта , че в момента клуба го няма на футболната карта , дава храна на събевите ПР-и да крадат историята му . Ами ако клуба го има ? Какво тогава ще стане с приказките , за "продължаване на традиции" , "наследяване на клубната история" и т.н . Накратко - смятаме да опитаме да "вразумим" Дражев и да получим правото да сформираме отбор който да започне от най-ниското ниво . Няма да искаме финансиране от негова страна , само правото да ползваме името и логото на клуба . С други думи - да възродим отбора , пък било и в ниските футболни етажи .

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 13 дек 2011 10:05

Искам си Акаунта написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:

Засега е само идея ... най-общо казано , нещо от рода на английския "Юнайтед ъф Манчестер" . Понеже с аверите си говорихме за миналото , разговора се завъртя в посока , която е дискутирана от време навреме и тук във форума - какво ще стане ако оригиналния Черноморец , започне да развива дейност . Защото факта , че в момента клуба го няма на футболната карта , дава храна на събевите ПР-и да крадат историята му . Ами ако клуба го има ? Какво тогава ще стане с приказките , за "продължаване на традиции" , "наследяване на клубната история" и т.н . Накратко - смятаме да опитаме да "вразумим" Дражев и да получим правото да сформираме отбор който да започне от най-ниското ниво . Няма да искаме финансиране от негова страна , само правото да ползваме името и логото на клуба . С други думи - да възродим отбора , пък било и в ниските футболни етажи .

Звучи добре като идея, ама ми се струва като мисията невъзможна.Не че го познавам лично Дражев, но ми се струва отявлен лъжец и шмекер. Все пак късмет, идеята не е лоша ;) Аз лично ще ви подкрепя :mrgreen: Е те такава публика ще ви трябва :)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Futbolen_istorik
Контакти:

Мнениеот Futbolen_istorik » 13 дек 2011 14:55

Искам си Акаунта написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:

И ти ли ще платиш милионите задължения на дражевия Черноморец
4 май 1924г. е велика дата за спорта в Ст. Загора на него ден спортистите от "Борислав" и "Рекорд" си подават другарска ръка и поставят основите на една здрава и мощна организация "Бероя"

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 дек 2011 19:23

До Акаунта или Конан
Стига,бе пич!!Все едно и също!Тоя Черноморец не бил оня Черноморец.Тоз бил на Събев,оня на Дражев!И двамата били престъпници и некъдърници!! И кво прайм!!??Кой Черноморец подкрепяме??!!!Оня от 1919 година,който никой от нас не помни или този,който в момента съществува и ни радва поне засега??И ако онзи Черноморец се появи отново...!!!???Ко прайм ? Имаме два любими отбора и ходим на двойно повече мачове.Някой нещо против?!Айде вместо да плюеш по отбора дай алтернатива на това кой отбор да подкрепям,щото имам нужда от това.А на стадиона ходи,който иска и едва ли някой ходи заради Събев!И при цялото ми уважение към всички в този форум почвам да се дразня на разни такива коментари.
П.С.Всеки нов бургаски отбор е добре дошъл,колкото повече-толкова по-добре.А ако са силни.... ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 13 дек 2011 20:04

subzero написа:До Акаунта или Конан
Стига,бе пич!!Все едно и също!Тоя Черноморец не бил оня Черноморец.Тоз бил на Събев,оня на Дражев!И двамата били престъпници и некъдърници!! И кво прайм!!??Кой Черноморец подкрепяме??!!!Оня от 1919 година,който никой от нас не помни или този,който в момента съществува и ни радва поне засега??И ако онзи Черноморец се появи отново...!!!???Ко прайм ? Имаме два любими отбора и ходим на двойно повече мачове.Някой нещо против?!Айде вместо да плюеш по отбора дай алтернатива на това кой отбор да подкрепям,щото имам нужда от това.А на стадиона ходи,който иска и едва ли някой ходи заради Събев!И при цялото ми уважение към всички в този форум почвам да се дразня на разни такива коментари.
П.С.Всеки нов бургаски отбор е добре дошъл,колкото повече-толкова по-добре.А ако са силни.... ;)

Ти май не схващаш най-важното. Че заради "ТОЯ" Черноморец бе унищожен "ОНЯ".и почти унищожен Нефтохимик.Ти ако не помниш "ОНИЯ" Черноморец,има хора които го помнят и "ТОЯ" няма как да им е любим.Ще си позволя да цитирам Акаунта от преди няколко месеца-"Тя всяка циганка от Комлука може да се кръсти Наоми Кембъл,но приликата с оригинала ще е само в цвета на кожата....
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 дек 2011 20:10

Какво предлагате ? Дайте да се съберем и да го обсъдим. Може да сте прави, но без аргументи с лакти на здрава маса не моЙ ви повярвам. :)
Ето пример: Оная вечер в "Духа на тигъра" бях убеден във всичко и разбрах, че момчетата са мноооооого, мнооооого прави. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 13 дек 2011 20:34

ntodorov написа:Какво предлагате ? Дайте да се съберем и да го обсъдим. Може да сте прави, но без аргументи с лакти на здрава маса не моЙ ви повярвам. :)
Ето пример: Оная вечер в "Духа на тигъра" бях убеден във всичко и разбрах, че момчетата са мноооооого, мнооооого прави. :mrgreen:

Предлагаме по-заможните от форума да не си развявате само мадурите из чужбината,ами да съберете средства за един жълто-черен и един син екип и ги мятате в окръжната група. За дербито с Манолич да ми се обадиш и аз да дойда :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 дек 2011 20:42

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
ntodorov написа:Какво предлагате ? Дайте да се съберем и да го обсъдим. Може да сте прави, но без аргументи с лакти на здрава маса не моЙ ви повярвам. :)

Предлагаме по-заможните от форума да не си развявате само мадурите из чужбината,ами да съберете средства за един жълто-черен и един син екип и ги мятате в окръжната група. За дербито с Манолич да ми се обадиш и аз да дойда :)

Да събираме средства за да играем с Манолич ? :roll: ...И що, като и без да събираме пари играем с ЦСКА, Левски, Литекс и прочие, че дори си ги и бием. :roll:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 дек 2011 23:57

ntodorov написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:

Да събираме средства за да играем с Манолич ? :roll: ...И що, като и без да събираме пари играем с ЦСКА, Левски, Литекс и прочие, че дори си ги и бием. :roll:

Ей за тва говорим!Докато го има този Черноморец-аз ще го подкрепям!Ако има друг,който играе с Манолич и него ще подкрепям!Само пишете тука някви работи и не казвате кого да подкрепяме като "този" Черноморец не заслужава щото не е "онзи".Приемете,че има фенове на отбор създаден през 2005 г. и си се кефят нещастниците.И вие кво им казвате-ама пичове тоз отбор не е "онзи" отбор не ходете на стадиона.И кво прайм? Имаме отбор в Бургас,който е фактор в първенството и ние не ходим на стадиона,щото не е нашия отбор!Интересно ми е "този" Нефтохимик "онзи" ли е? И ако не е каква е разликата м/у този Нефтохимик и този Черноморец?Явно си по-възрастен от мен,явно двамата с Акаунта имате повече инфо и помните повече от "онзи" Черноморец и аз страшно ви уважавам дори и само заради възрастта,но кажете кой отбор да поддържам,ако не Черноморец?Едва ли някой в този форум харесва Събев,едва ли на някой не му пука за "онзи" Черноморец,но в момента това е отбора!И така както си мечтаете с Акаунта представете си,че Събев вземе сегашния Нефтохимик! Спирате да сте фенове и да ходите на стадиона ли?Сравнението с циганката е неуместно.И добре схващам,че заради този Черноморец го няма онзи Черноморец.Ама онзи Черноморец едва ли ще го има,а аз искам да отида на стадиона на подкрепям някой отбор и предпочитам да се казва Черноморец!Пък и този форум е за отбор с име Черноморец Бургас на чиято емблема няма 1919 затова приемаме,че е от 2005.Ако имате да кажете нещо за този отбор-заповядайте!Другият просто го няма!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”