Шампионска лига 1/8 финали - Милан !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Re: Шампионска лига 1/8 финали - Милан !!!

Мнениеот milan199440barca » 08 дек 2011 21:51

Честно казано, Лопес не ме впечатлява особено. Тевес може и да пасне на отбора, но не може да помогне с нищо тази година в ШЛ. Касано ме съмнява, че ще играе преди април, ако въобще играе до края на сезона. Така че надеждите ми са в Силва, Ночерино, Боатенг, Ибра и Пато. За да се реализират тези надежди, Алегри трябва да наdскочи себе си. Много по-спокоен бих бил, ако отбора се водеше от треньор като Капело или Липи в ШЛ.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 09 дек 2011 14:00

А кога е жребият ?

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 16 дек 2011 13:41

Доволен съм, че жребият предоставя възможност пред Милан да се реваншира за отпадането от Арсенал. Англичаните зависят много от Ван Перси и това е минус за тях. Милан не трябва да допуска гол в първия мач. Алегри трябва да си е взел поука от мачовете с Тотнъм и Палермо, ако ли не...
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 16 дек 2011 14:12

milan199440barca написа:Доволен съм, че жребият предоставя възможност пред Милан да се реваншира за отпадането от Арсенал. Англичаните зависят много от Ван Перси и това е минус за тях. Милан не трябва да допуска гол в първия мач. Алегри трябва да си е взел поука от мачовете с Тотнъм и Палермо, ако ли не...

Победа с два гола в Милано. 2:0 или 3:1. Не мисля, че полученият гол ще има значение. Естествено за предпочитане е чиста победа. "Арсенал" не са от класата. Може би доста съм силен в приказките, но имам предчувствието, че този сезон ще е нашият. Финал с "Реал" в Мюнхен и победа над Моуриньо ще е брилянтният завършек.
Важното е всички да са здрави. Историята не може винаги да е срещу нас. Трябва да се случи така, че да нямаме никакви проблеми от подобно естество.
Абате се развива добре, Джанлука ще играе най - вероятно в мачовете с "топчиите". Твърдо съм сигурен, че ще ги бием.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
offside_my_ass_
Контакти:

Мнениеот offside_my_ass_ » 16 дек 2011 18:34

Много съм доволен от жребия, очаквам категорична победа за Арсенал. Ако няма някоя съдийска резачка, както миналата година срещу Барселона, мачът ще приключи още в Италия. Арсенал са фаворит (както всеки английски отбор би бил срещу Милан) и който отрича това, очевидно не е наясно с реалностите във футбола в последните години. Миналата година Тотнъм ги би, а по-миналата Юнайтед. Не виждам причина Арсенал да не спечели убедително още в Италия. Всичко ще зависи от контузиите в Арсенал, разбира се, но при нормални обстоятелства артилеристите не би трябвало да имат проблеми с Милан и спокойно да ги отстранят.
I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 16 дек 2011 22:31

offside_my_ass_ написа:Много съм доволен от жребия, очаквам категорична победа за Арсенал. Ако няма някоя съдийска резачка, както миналата година срещу Барселона, мачът ще приключи още в Италия. Арсенал са фаворит (както всеки английски отбор би бил срещу Милан) и който отрича това, очевидно не е наясно с реалностите във футбола в последните години. Миналата година Тотнъм ги би, а по-миналата Юнайтед. Не виждам причина Арсенал да не спечели убедително още в Италия. Всичко ще зависи от контузиите в Арсенал, разбира се, но при нормални обстоятелства артилеристите не би трябвало да имат проблеми с Милан и спокойно да ги отстранят.

Отбор, който губи с 2:8 от слабия Юнайтед, който дори не е в ШЛ, да има сериозни шансове срещу "Милан"? Това е смешно. Смени си доставчика, както казват някои!
Вторият отбор на Юнайтед задължително изхвърча напролет. Ако всички футболисти са здрави и на двата отбора, пак много са малки шансовете за победа. Та "Арсенал" беше за пореден път в смешна група на ШЛ. Какви критерии си вадиш? Много силна прогноза на фона на мижавото представяне на "артилеристите", които са един среден отбор.
Реално погледнато ще трябва да се радваш на минимална загуба, защото "Арсенал" е от клиентите на "Милан". Последните две срещи бяхте без Едуардо, но ние бяхме без половин отбор. Ако се надяваш на това, този път няма да стане.
Плюс това никой не е ощетявал "Арсенал" срещу "Барселона", а "топчиите" се дадоха на каталунците. И всичко само заради Фабрегас.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
offside_my_ass_
Контакти:

Мнениеот offside_my_ass_ » 18 дек 2011 12:29

daniel875 написа:
offside_my_ass_ написа:Много съм доволен от жребия, очаквам категорична победа за Арсенал. Ако няма някоя съдийска резачка, както миналата година срещу Барселона, мачът ще приключи още в Италия. Арсенал са фаворит (както всеки английски отбор би бил срещу Милан) и който отрича това, очевидно не е наясно с реалностите във футбола в последните години. Миналата година Тотнъм ги би, а по-миналата Юнайтед. Не виждам причина Арсенал да не спечели убедително още в Италия. Всичко ще зависи от контузиите в Арсенал, разбира се, но при нормални обстоятелства артилеристите не би трябвало да имат проблеми с Милан и спокойно да ги отстранят.

Отбор, който губи с 2:8 от слабия Юнайтед, който дори не е в ШЛ, да има сериозни шансове срещу "Милан"? Това е смешно. Смени си доставчика, както казват някои!
Вторият отбор на Юнайтед задължително изхвърча напролет. Ако всички футболисти са здрави и на двата отбора, пак много са малки шансовете за победа. Та "Арсенал" беше за пореден път в смешна група на ШЛ. Какви критерии си вадиш? Много силна прогноза на фона на мижавото представяне на "артилеристите", които са един среден отбор.
Реално погледнато ще трябва да се радваш на минимална загуба, защото "Арсенал" е от клиентите на "Милан". Последните две срещи бяхте без Едуардо, но ние бяхме без половин отбор. Ако се надяваш на това, този път няма да стане.
Плюс това никой не е ощетявал "Арсенал" срещу "Барселона", а "топчиите" се дадоха на каталунците. И всичко само заради Фабрегас.

Отборът, който загуби от Юнайтед, беше много по-различен от настоящия. Веднага след това бяха закупени ОСНОВНИТЕ играчи в настоящия състав - Мертесакер, Артета и Сантос, а освен това, срещу Юнайтед играхме без Сонг, Уилшър, Вермален и Жервиньо. В каква смешна група са били Арсенал? :lol: С два отбора - шампиони на страните си и втория във Франция. Миналата година бихме Барса в първия мач, а във втория - дузпа за Барса, червен картон и пак ... едва ни прескочиха. Милан тази година с късметлийски хикс в Испания и загуба у дома. :lol: Брато, отдавна не сте фактор в Европа и ВСЕКИ един английски отбор, с който се паднете в последните години, ви прави на ташак просто. Тотнъм, Юнайтед, Арсенал - срещу всички резултатът беше един. Милан е явен аутсайдер в този сблъсък и не знам как изобщо някой, който претендира да е добре с главата, може да твърди обратното. Виж коефициентите на букитата и после ела да ми разказваш щуротии.
I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one.

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 20 дек 2011 00:28

offside_my_ass_ написа:
daniel875 написа:

Отборът, който загуби от Юнайтед, беше много по-различен от настоящия. Веднага след това бяха закупени ОСНОВНИТЕ играчи в настоящия състав - Мертесакер, Артета и Сантос, а освен това, срещу Юнайтед играхме без Сонг, Уилшър, Вермален и Жервиньо. В каква смешна група са били Арсенал? :lol: С два отбора - шампиони на страните си и втория във Франция. Миналата година бихме Барса в първия мач, а във втория - дузпа за Барса, червен картон и пак ... едва ни прескочиха. Милан тази година с късметлийски хикс в Испания и загуба у дома. :lol: Брато, отдавна не сте фактор в Европа и ВСЕКИ един английски отбор, с който се паднете в последните години, ви прави на ташак просто. Тотнъм, Юнайтед, Арсенал - срещу всички резултатът беше един. Милан е явен аутсайдер в този сблъсък и не знам как изобщо някой, който претендира да е добре с главата, може да твърди обратното. Виж коефициентите на букитата и после ела да ми разказваш щуротии.

Погледни витрината с трофеите на Арсенал и тази на Милан тогава говори кой бил фактор и кой не.... говориш за ''последните години'',Арсенал след финала през 2006 какво запомнящо направи? Милан в следващия сезон спечелиха ШЛ за 7ми път ,и в двата отбора няма почти никой футболист от ''онези'' отбори ,но все пак ти повдигна темата....пак ще си говорим.За мен този мач е без изявен фаворит и всичко може да се случи ,дано в крайна сметка седемкратният шампион продължи ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 дек 2011 22:08

Прекрасно знам, че феновете на английския футбол сте малко по - особени хора, със странни и неразбираеми критерии за футболната игра, но дори сравнение между Милан и Арсенал е повече от несериозно. Милан е най - успешният клуб на международната футболна сцена, носител на Шампионската лига седем пъти, Златните топки, спечелени от футболисти на росонерите са 8, едни от най - великите футболисти за всички времена и повечето от големите звезди на съвременния футбол са играли в Милан, клубът е сред най - популярните в света и т. н. и т. н. Няма да пиша за Арсенал, но това е един бивш гранд в Англия и вечен средняк в Европа, да не се обиждат феновете на артилеристите, симпатичен отбор са, но нищо повече. През 2007 г. на полуфинал в Шампионската лига бяха три английски отбора плюс Милан, излишно е да споменавам, че седмата купа с ушичките бе спечелена именно тогава. В следващите сезони настъпи логична криза с оглед наложащите и леко закъснели промени в състава, което доведе и до споменатите от теб отпадания. Във всеки един от двубоите ни с Арсенал, Юнайтед и Тотнъм имахме огромни проблеми с контузени състезатели, което, разбира се, не е оправдание, но това изигра основна роля за отпаданията ни най - вече от Арсенал и Тотнъм. Да не говорим, че Арсенал ни би с гол от 35 метра и контраатака в последните 5 минути на реванша, а Тотнъм бе натикан в наказателното си поле през по - голямата част и от двата мача и вкара при единствената си атака. Юнайтед ни разби тотално в Манчестър, но в Милано изпуснахме поне десет чисти положения, а един от техните голове стана след опит на Скоулс да замахне за удар с десния крак, при което топката се удари в левия и влезе :lol: Като споменах Юнайтед, нека не забравяме и разгромната ни победа през 2007 с 3 - 0 и второто отстраняване след 2003 г. Що се отнася до сегашния сезон, Милан единствен игра като равен с равен с Барселона на мача в Милано. Целият свят видя, че мачът бе напълно равностоен, с положения и пред двете врати. Росонерите не се наредиха на голлинията и не паркираха автобуса по подобие на твоя любим Арсенал, Реал Мадрид , Интер и всички останали, изправили се срещу Барса през последните години, а се опита да се надиграва с каталунците, което мен като фен на Милан, ме направи истински щастлив. В този мач не резултатът, а играта бе важна за мен и аз останах напълно доволен от показаното. Милан е действащият шампион на Италия, в състава са легенди на футбола като Неста и Зеедорф, също опитни бойци като Дзамброта и Ван Бомел, качествени и работоспособни играчи като Абате, Акуилани, Ночерино, Боатенг и едни от най - добрите футболисти в света към днешна дата като Ибрахимович, Тиаго Силва, Пато и дори Робиньо. Колкото и да е дискусионен последният, пак няма аналог в състава на Арсенал, чиито идол е Робин Ван Перси... Както и да е, има два месеца до мачовете, не смятам, че лесно ще отстраним Арсенал, но съм уверен в любимия си отбор. Разбира се, всеки противник заслужава уважение, но Милан има всички основания да излезе уверен в силите си и да отстрани закономерно Арсенал.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
offside_my_ass_
Контакти:

Мнениеот offside_my_ass_ » 23 дек 2011 13:44

acmilan, любимата ми част от постовете на хора като теб е "Милан е седемкратен ...бла, бла". Тя не заслужава коментар дори, защото седемте ви титли няма да излязат на терена, за да играят срещу Арсенал. Ако ще и 170 шампионски лиги да сте спечелили, в последните години английските отбори ви пердашат, където ви хванат. Имали били контузени играчи - а Арсенал кога за последно разполагаше с всички налични футболисти? Контузиите са нещо нормално и са част от играта. Ако това е извинението за резилите от последните години, така да бъде. Факт е обаче, че сте по-назад по всички показатели от години насам - класиране, точки, коефициенти и т.н. Даваш пример с мача срещу Барса, който ... загубихте, ако не ме лъже паметта. :) За каква равностойност говориш? Арсенал миналата година спечели мача си в Лондон, като надигра каталунците не с паркиране на автобуса, както ти твърдиш, а съвсем честно в един доста открит мач с много положения. Не знам с какво толкова трябва да ме впечатлят Дзамброта, Ван Бомел, Зеедорф и прочие старци, но ок, това е твоето мнение и аз го уважавам. Относно нямащите аналог световна класа играчи като Робиньо, Ибрахимович и Пато само ще подчертая, че те сигурно общо не са вкарали толкова голове, колкото Перси само през тази година. :mrgreen: Качествата на Акуилани радваха феновете на английския футбол известно време и най-вече тези на съперниците на Ливърпул. Колкото до споменатия от теб Ночерино - аз за пръв път го чух, когато Милан го взе, така че явно и той като гореизброените ще да е проявил суперкласата си в последните месеци. :mrgreen: Ще видим какво ще стане наистина, но смятам, че точно с италиански отбор едва ли Арсенал ще има проблеми, особено след завръщането на Уилшър, Саня и Сантос. Този отбор е далеч по-балансиран в сравнение с миналогодишния и съм сигурен, че ще отвеем безпроблемно росонерите.

Върни се в “Милан”