Световна купа в Япония

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Световна купа в Япония

Мнениеот mistreated » 29 ное 2011 16:53

yasen написа:
mistreated написа:Интересно ми е Франция къде е в цялата схема. Нищо не мога да намеря за тях.

Франция загубиха полуфинала на предолимпийска квалификация срещу Белгия вкъщи и отпадат окончателно за турнира в София.

Това съм го пропуснал. Благодаря!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 29 ное 2011 18:25

Дано и трите европейски отбора да се класират, за да е малко по-приемлива за нас олимпийската квалификация в София.

Относно Бразилия - има и други предолимпийски квалификации, които даже са много по-лесни и те със сигурност ще участват там и ще се класират.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 29 ное 2011 20:00

Аз пък искам Италия да не е в топ 3, за да дойде тук и да им дадем "отпуск" за Олимпиадата :twisted:
Само Левски!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 30 ное 2011 00:30

siniq_fen написа:Аз пък искам Италия да не е в топ 3, за да дойде тук и да им дадем "отпуск" за Олимпиадата :twisted:

Внимавай какво си пожелаваш! :) Италианците не са за подценяване! Аз пък искам Бразилците да не се класират в топ 3 на Световната Купа 8-) Вчера Куба са победили "селесао" и са объркали плановете им .... последните 3 кръга ще са много интересни :) Лично аз съм изненадан от първото място на поляците :oops:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 ное 2011 01:23

TodorT написа:Лично аз съм изненадан от първото място на поляците :oops:

Не се изненадвай, те не са играли с Италия, Русия и Бразилия, а срещу тях Сърбия играха с резервите. Ако се играят тези мачове, може да загубят и трите. Но според мен нещата ще се решат не на игрището. Този път това, като никога, ще е само в наша полза.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 30 ное 2011 11:11

Неутрален написа:Това че ни няма там, не е болка за умиране. Мен лично продължава да ме дразни отношението на ФИВБ и начина на провеждане на първенствата. Да уточня, винаги се правят смешни и/или измислени групи, половината мачове се играят само за да се избегне по силен противник в следващата фаза. И във футбола се правят математики, но това във волейбола ме дразни защото срещи като Бразилия и България, взеха да зачестяват много от което не печели никой. Нека мачовете да се играят едновремено, да не се дава възможност за калкулации. Зъбележете, ние бяхме в една група миналата година с много слини отбори, а в другата само 1 или 2 ако не се лъжа. Ясно е че всеки бяга от Бразилия, РУсия и Сърбия но не мисля че това е начина. Ако си тръгнал да се бориш за медали както тгвърдят всички участници в лигата, какво значение има с кой кога ще играеш. Лично мнение, може и да не съм прав, но винаги математиките са ме дразнили много.

Това е така,защото на големите турнири се оказва,че само ние не можем да смятаме,което в доста случаи ни "изяжда главата".
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 дек 2011 08:33

Почивката май се е отразила добре за уговорките между европейските отбори :) Засега Полша не дава никакъв отпор на Италия, както и се очакваше.
Както и предполагах, европейските отбори няма да пропуснат възможността да изхвърлят Бразилия от тройката :lol:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 дек 2011 10:22

Ебаси, чак не мога да повярвам, че Италия и Полша играха феърплей. Може би не са могли да вкарат Русия в играта. Тъпото е, че тази победа с 3:2 на поляците нито ги класира тях, нито пък помага на италианците. На Полша им трябва поне 1 точка в оставащите 2 мача срещу Бразилия и Русия, за да се класират. Италианците ще се надяват на 2 чисти победи срещу Япония и Иран, за да изместят някой измежду Полша и Бразилия.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 дек 2011 13:24

Какво стана с турнира? Кои отбори се класираха за Олимпиадата?

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 04 дек 2011 14:11

Класираха се Русия, Полша и Бразилия. Италия и Сърбия ще се борят с нас за квота в София в компанията на още Испания, Германия, Финландия, Словения и Словакия.

Върни се в “Волейбол”