Лукойл - Асвел 66:62 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Lucky club
Контакти:

Re: Лукойл - Асвел 66:62 FT

Мнениеот Lucky club » 22 ное 2011 21:27

Бях в залата!!!Страхотен мач, идеално си изкарах, раздадох се на макс ако че не съм фен на Лукойл, а на Левски :mrgreen: С такъв баскет и много късмет може да излъжем и Валенсия другия вторник- във всички случаи пак ще съм в залата 8-) За мен лично си бяхме 6 хиляди и може би малко повече от 6 хиляди, двата централни сектора бяха напълнени докрай, имаше хора и в другите два, даже в единия имаше към 100 човека агитка 8-) Другата седмица а дано да сме 10 000 пък да видим!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 22 ное 2011 21:30

Браво , браво напълниха ми душата :)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 22 ное 2011 21:31

Lucky club написа:Бях в залата!!!Страхотен мач, идеално си изкарах, раздадох се на макс ако че не съм фен на Лукойл, а на Левски :mrgreen: С такъв баскет и много късмет може да излъжем и Валенсия другия вторник- във всички случаи пак ще съм в залата 8-) За мен лично си бяхме 6 хиляди и може би малко повече от 6 хиляди, двата централни сектора бяха напълнени докрай, имаше хора и в другите два, даже в единия имаше към 100 човека агитка 8-) Другата седмица а дано да сме 10 000 пък да видим!

:) :) :) Браво !

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 22 ное 2011 22:12

Страхотен мач и браво на Лукойлци, все пак ние шоферите може да се каже, че издържаме този отбор. Показаха сериозна борба в защита, нещо което не съм свикнал да виждам от бг отбори, нападението на моменти куцаше, особено с тия тухли от 3ката и особено на Шундов, дето въобще не разбирам като център къв му е зорът да стреля от там. Стойков си личи, че е в залезът на кариерата си, Банев направи няколко много важни отигравания и Аврамов беше средна работа. Жалко е, че българите са толкова малко, ама явно е такова положението. И все пак трябва да си признаем, че ако Паркър беше тук резултатът щеше да е доста по-различен, просто нямаше да има толкова грешки при стрелбата на франсетата, но той не беше тук и ние си ги бихме. Хареса ми и съдийството, хубаво е, че явно в евротурнирите се съдийства малко тип НБА, с позволена малко по-груба игра. Това, което ми направи особено лошо впечатление и в 2та отбора е как професионалисти могат да допуснат толкова грешки с тия крачки на 2та отбора сигурно поне 10 им бяха свирени. Единствените грешки на съдийте и в двата случая бяха в ущърб на Лукойл, но не оказаха влияние.

И малко критика трябва да има все пак сме в България. За пореден път организацията беше в най-добрия случай посредствена. Билети за феновете, който си купувахме сега се продаваха на 2 каси и въпреки, че имаше хубави места лелките троснато отговаряха, че не можеш да си избереш място и те пращаха произволно някъде си, озовах се много на високо в малкия страничен сектор, нищо че ниските места бяха свободни. От цялата тая работа и сигурно, че имаше хора, които ня бяха дошли със закупен билет имаше голямо неуредица с местата и беше пълно с хора седнали не техни места. Също така на излизане вместо да отворят няколко входа се излизаше само през 2, което за мен е пълна простотия.

И в заключение следващата седмица дано поне пак толкова народ има и Лукойл да бие, че поне малко радост да има за феновете на спорта, които са готови да загърбят клубни пристрастия и да подкрепят бг спортът като цяло.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 22 ное 2011 22:22

Браво на "Студентите"!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 22 ное 2011 23:31

Hristos написа:
modor написа:Ей вярно бре аз съвсем забравих за тоя мач.А залата дали се е понапълнила :?:

4000-4500 човека беше

Аз лично останах разочарован. Вчера по медиите се гърмеше, че до вчера има 5000 продадени билета. А то какво излезна..

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 23 ное 2011 00:40

Баскета си беше супер готин, ако имате информация за другото домакинство, давайте насам :)
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 23 ное 2011 02:32

Не съм съгласен, че мачът беше зрелищен. Напротив, и двата отбора през повечето време бяха статични и с изключение на някои епизоди нямаше много динамика. Имаше интрига, обаче, особено в края и това го направи интересен за гледане.

Валенсия взимат Тиаго Сплитер. Не знам дали ще дойдат с него в София следващата седмица, обаче с него и без него, струва ми се, че мачът ще бъде по-труден от днешния.

А пък това, че в Лукойл играели само двама българи - на това ниво баскетболът е така. Не са ми симпатични като отбор и нямам намерение да ги защитавам, обаче много малко са отборите в Европа, които участват в Еврокъп или Евролигата и разчитат предимно на местни играчи. Миналата седмица Брозе Баскет като биха Панатинайкос, да не мислите, че разчитаха на германските си състезатели?

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 23 ное 2011 08:25

Klaatu написа:Не съм съгласен, че мачът беше зрелищен. Напротив, и двата отбора през повечето време бяха статични и с изключение на някои епизоди нямаше много динамика. Имаше интрига, обаче, особено в края и това го направи интересен за гледане.

И на мен откъм зрелище не ми хареса мача. Слабичко играха двата отбора, сменяха големи периоди без кош за единия и другия отбор, серии по 7-9:0. Общо взето не беше от най-качествените мачове, но победата си е победа. А иначе ми направи впечатление колко статична е публиката в залата, личеше си че не е там заради фенски пристрастия. Коренно различно ще бъде, ако Черно Море, Левски, Цска или Ямбол играят в такъв турнир.

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 23 ное 2011 09:22

Тука явно има хора които са гледали баскетбол за пръв път ви живота си. И в НБА има моменти, които по няколко минутир отборите не могат да си вкарат кош или някой от тях да напарви серия. Е разбира се много сме далеч от НБА, но маче определено не беше статичен, топката се движеше доста във фаза нападение, просто на моменти и двата отбора играеха доста добра защита и се наложи да видим доста тухли изтреляни към коша. Мачът определно не беше скучен.
@boys защо трябва публиката винаги да скандира, вика, псува, мята бутилки и тнт., че да е добра. Малумието ни, че виждаш ли всичко в спорта ни трябва да е заключено под именета на уж великите ни отборчета докараха дотук спорта. Аз не видях хора, които бяха отишли там да викат за Асвел, също това на спортовете в зала просто не се случват често големи зрелища откъм публика, да при ЦСКА на волейбола в самоков имаше страхотна атмосвера, но аз съм бил на баскет в Гърция, на които това им е най-силния клубен спорт и атмосферата не беше кой знае колко различна.

Върни се в “Баскетбол”