Обръщение на Коко Динев - няма да предам каузата Локомотив!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Обръщение на Коко Динев - няма да предам каузата Локомотив!

Мнениеот Пловдив1926 » 23 ное 2011 10:06

samun написа:v.s - Пишеш с много правописни грешки . Добре е да намериш кой да коригира писмата ти - и не мисли за писмата на Динев . Не сме дошли в твоя форум да обясняваме кой е Василев и какво ще стане с Ботев , ако си продаде банката . Фактите са , че такъв позор не сте изживявали и не е сигурно какво ще стане с вас . Затова си гледай къщичката и не плачи на чужд гроб .

Вие ние, май ти трябва да се запознаеш с местоименията в българския език и как се използват. Иначе, да говорите за срам и позоро е смешно. Всеки отбор има силни и слаби моменти. Ние бяхме в слаб, но той е към края си. Виш, да си изпратиш отбора във В група, да го върнеш в Б и да го продадеш на ДПС - това е вече срам и позор.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Jobs'

Мнениеот Jobs' » 23 ное 2011 16:23

v.s, един много добър приятел фен на твоя отбор ми каза, че сред вас има такива, които толкова мразят Локото, че даже и не могат да спят. Явно е, че ти си от тези жалки създания. В Пловдив казваме: Обича като Локомотивец и мрази като ботевист. в 1 часа през нощта си седнал да пишеше приказки от 1001 нощ за наши ръководители и легенди. Някой от тях "познаваш" други са си срещал за 1 минута, но това е било достатъчно, за да ги опознаеш и да направиш "профайл".Тцтц. Ще се спра само на думите ти за Наков, който според теб е изключително ерудиран и широко скроен човек?! Първи случай с Наков. Златински не иска да играе в Локо Сф. Твоят любимец му казва: Отиваш, щото че те качим в багажника на колата и после няма да те намерят. Тъй като ти познаваш всички, няма да е проблем да провериш моите думи. 2 ри случай. Наков се гавреше редовно със закрития вече Ботев. Но това не ви пречеше на вас да му се радвате като малки деца. Ето нещо, за да видиш какви злобни душички сте!

"Сериозен интерес към събитията на "Лаута" проявяват и от Ботев. Феновете на "канарчетата" пиха наздравици, когато се чуха заплахите на Наков, че ще премести отбора в Кюстендил. "Ако това стане, ще кръстим завинаги на името на Емил Наков трибуната за гости на стадион "Христо Ботев", отсякоха от фенклуб "1912"." Първо мразите ЛОКО, а после обичате, онова, сдружение ли беше?

http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=192322

думите на Коко, били такива, каквито искали да чуят феновете.
Прав си. Тези неща му бяха казани по време на срещата. И той сега показва, че е разбрал посланието.

Искам да завърша с приятелски съвет краткото ми включване. Неудачите на моя отбор, не трябва да те радват. Те не би трябвало да те интересуват толкова, че да си зарежеш бебето, да ти е живо и здраво, за да те накарат в 1 часа през нощта, да идваш да си изливаш отровата тук! Бъди здрав и малко повече внимание на дребните радости в живота и по-малко внимание на отбора, известен като: Любимеца на Пловдивчани.

След безумията за Наков, изобщо не си направих труда да чета анализите на другите. Може ще ми бъде интересно да прочета, за някоя от многобройните ти срещи с Цветан василев. Дерзай. Даже и когато сме най-зле, пак сме по-добре от твоята пародия.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 23 ное 2011 17:05

Jobs' написа:v.s, един много добър приятел фен на твоя отбор ми каза, че сред вас има такива, които толкова мразят Локото, че даже и не могат да спят. Явно е, че ти си от тези жалки създания. В Пловдив казваме: Обича като Локомотивец и мрази като ботевист. в 1 часа през нощта си седнал да пишеше приказки от 1001 нощ за наши ръководители и легенди. Някой от тях "познаваш" други са си срещал за 1 минута, но това е било достатъчно, за да ги опознаеш и да направиш "профайл".Тцтц. Ще се спра само на думите ти за Наков, който според теб е изключително ерудиран и широко скроен човек?! Първи случай с Наков. Златински не иска да играе в Локо Сф. Твоят любимец му казва: Отиваш, щото че те качим в багажника на колата и после няма да те намерят. Тъй като ти познаваш всички, няма да е проблем да провериш моите думи. 2 ри случай. Наков се гавреше редовно със закрития вече Ботев. Но това не ви пречеше на вас да му се радвате като малки деца. Ето нещо, за да видиш какви злобни душички сте!

"Сериозен интерес към събитията на "Лаута" проявяват и от Ботев. Феновете на "канарчетата" пиха наздравици, когато се чуха заплахите на Наков, че ще премести отбора в Кюстендил. "Ако това стане, ще кръстим завинаги на името на Емил Наков трибуната за гости на стадион "Христо Ботев", отсякоха от фенклуб "1912"." Първо мразите ЛОКО, а после обичате, онова, сдружение ли беше?

http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=192322

думите на Коко, били такива, каквито искали да чуят феновете.
Прав си. Тези неща му бяха казани по време на срещата. И той сега показва, че е разбрал посланието.

Искам да завърша с приятелски съвет краткото ми включване. Неудачите на моя отбор, не трябва да те радват. Те не би трябвало да те интересуват толкова, че да си зарежеш бебето, да ти е живо и здраво, за да те накарат в 1 часа през нощта, да идваш да си изливаш отровата тук! Бъди здрав и малко повече внимание на дребните радости в живота и по-малко внимание на отбора, известен като: Любимеца на Пловдивчани.

След безумията за Наков, изобщо не си направих труда да чета анализите на другите. Може ще ми бъде интересно да прочета, за някоя от многобройните ти срещи с Цветан василев. Дерзай. Даже и когато сме най-зле, пак сме по-добре от твоята пародия.

След това мнение няма какво да се добави. Как ли им се иска на завалийките и те да чуят нещо от невидимия...

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 23 ное 2011 17:35

Jobs' написа:Искам да завърша с приятелски съвет краткото ми включване. Неудачите на моя отбор, не трябва да те радват. Те не би трябвало да те интересуват толкова, че да си зарежеш бебето, да ти е живо и здраво, за да те накарат в 1 часа през нощта, да идваш да си изливаш отровата тук! Бъди здрав и малко повече внимание на дребните радости в живота и по-малко внимание на отбора, известен като: Любимеца на Пловдивчани.

Джобс,
Благодаря ти за пожеланията и за ценните съвети.Отрова тук не съм изливал,както и не смятам ,че има неудачи в момента в твоя отбор.Написах няколко реда лични впечатления,провокиран от дискусията ми с Модератор Локо Пд(от който имам само добри впечатления) .Може и да имам грешна преценка за някои хора,ама преценката си е моя.Може и да не съм прав за нещо,ама съм праведен.Може и да ти е гадно,че пиша в темата,ама на мен ми е приятно.Използвам форума за разпускане,за шеги и за да получавам житейски опит от хора като теб.А не да водя войни и да хабя нерви.Хайде със здраве.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 23 ное 2011 22:32

гледах мача миньоро-локо пд по тв7 и там коко динев каза пред цяла България че остава само до нова година оттам нататък всеки да си прави изводите дали динев е писал дори и едно изречение от това обръщение.но все пак за пред хора със съмнително малко интелектуален багаж минава

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 23 ное 2011 22:55

джони написа:....но все пак за пред хора със съмнително малко интелектуален багаж минава

Себе си ли имаш предвид ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 24 ное 2011 09:05

Чета разни жълти мнения за това Коко какво казал,легенди на Локо какви били и тутакси в съзнанието ми изникна едно име-Атанас Пашев.Съветвам привържиниците на Ботев ,да разкажат как така един голям техен футболист е шеф на циганите ,които събират боклуците на Пловдив и никой не му обръща внимание,сякаш не е съществувал.Когато прочетох интервюто в Труд,не можах да повярвам ,че това е онзи Атанас Пашев.Това става с "легенди " на Ботевъ.
Последна промяна от IvanGit на 24 ное 2011 09:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 24 ное 2011 09:20

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=984542-прочетете тук за Пашев.Копирайте адреса и го сложете в Гугъл за да ви отвори статията.

Върни се в “Локо Пловдив”