Преизбират Боби, Баткоф в изпълкома

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Re: Преизбират Боби, Баткоф в изпълкома

Мнениеот de.bil » 19 яну 2009 14:07

GoDDeadman написа:Такааа значи първо ти ме обиждаш,казваш ми че съм лизач подмазвач и какво ли още не и когато аз се защитавам изведнъж злобата ти искача и почваш да бълваш глупост след глупост.Не ти ли хрумва че когато обидиш някой би трябвало той да се защити.Или как така решаваш да принизиш 11 години къртовски труд ,за да постигна това което съм днес, като ми казваш че раста благодарение не на професионалните ми качества.Кой си ти бе?Да не си ми психоаналитик,а? Да аз се гордея че съм БЪЛГАРИН,докато за теб най-важно е да мразиш, разбрах те.И не разбрах защо заради такива като мен БЪЛГАРИН е обидна дума.Може би българи са новото поколение ученици които бият учителите си,а?Или тея които се биха пред Амнезия ,а?Или тея които биха протестиращи пред парламента,а?Кое не ми е българското бе помак?Това че съм съвестен гражданин на тая обрулена държава и си плащам данъците ли?Или това че на моята къще се вее БЪЛГАРСКИЯТ флаг.Ооо да пак позирам сигурно.
Вижте ме аз съм българин.А бе кво ти обяснявам,ти мразиш
Язък за форума след като жалки хора с жалки идеали като теб пишат в него

Много си зле глупако.Къде те обиди деректно.Когато имаш моето образование ела се обади Булгар-Булгар.За заплата не ми се говори.Не е някак си уместно.Известно ли ти ,че например на Балканите е обидно не да те нарекат ТУРЧИН,а ЦИГАНИН или БЪЛГАРИН .И всичко това заради такива Булгар-Булгари.
И докато се мразим взаймно и най-вече себе си ще мразим всичко.
Аман от пишман комплексирани вишисти.

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Мнениеот GoDDeadman » 19 яну 2009 14:10

Знаем как стават тия работи с високите заплати и обученията в чужбина.Гледай си работата и не забрявай да се подмажеш на шефа днеска,че може да получиш червен картон.Дряново си е малко градче найстина и няма голям избор на работа. ;)

Това какво е бе??Комплимент?
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 19 яну 2009 14:12

aquilla написа:Дебил, не се занимавай с този човек. Не може да те разбере, въпреки че е завършил висше образование. :D

Благодаря за съвета. Спирам.Няма смисъл. ;)

Върни се в “ЦСКА”