До играещите покер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Re: До играещите покер

Мнениеот jembajemba » 11 ное 2011 00:28

Muscarin написа:
jembajemba написа:
ceckonashia написа:Аз играя в Poker stars.com.Всяка вечер от 19.30 има безплатен турнир само за българи,в който можеш да спечелиш реални пари,ако си добър.Да,малко са,но с постоянство можеш да останеш доста доволен.Един път стигнах до 8-мо място от близо 3000 човека и ми бяха преведени 2,5$ реални пари.С тези пари участвах в турнири с по-голям награден фонд,но там попаднах на едни хиени,които ми разказаха играта,а ако натрупаш доста,след определена процедура можеш да си ги изтеглиш.Хубавото е,че не влагам нито стотинка собствени пари,дори и сметка нямам там.Може би ще попиташ къде ми ги превеждат тогава...има си меню ''Каса'',в което ти отчитат колко виртуални и колко реални пари имаш на твоя акаунт.Също така има и един турнир,пак всекидневен от 19.30,който е за играчи от Източна Европа,почти на същия принцип...така че съветвам те да опиташ ;)

Съвет - ако ги натрупаш повечко в Каса ги тегли, че и аз така във ФулТилт си ги имах в касата, пък сега ги нямам. :)

Същата работа и аз, имам да тегля едни пари от fulltilt, но откакто ги погнаха федералните май стана загубена кауза.Дано поне един ден успея да си ги взема.Иначе цъкам в Pokerstars и бет365, но не мога да кажа, че съм напред с материяла :) По-скоро за удоволствие.Откакто понаучих Холдема, забравих да играя белот :)

Някви французи май почти са ги купили, но я стане до 1 година, я не.

Върни се в “Игри и забавления”