Ботев-Сливен 1:0 (FT) Всички на Колежа и мощна подкрепа!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Ботев-Сливен.Всички на Колежа и мощна подкрепа!

Мнениеот rump_shaker » 09 ное 2011 19:58

Аз не те критикувам теб за темата, а тези които имат нужда от такава тема ;)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 09 ное 2011 20:31

Не мисля,че някой от нас (пишещите във форума на Гонг) има нужда от подканяне да отиде на мач на Ботев!Тази тема е по-скоро за някои други хора,но за съжаление няма как да стигне до тях!Мисля,че няма смисъл да казвам къде съм в неделя!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 09 ное 2011 22:05

Шврнц Тпрунков написа:"Тарторите" са заета с клубни дела - сменят президенти, нареждат съставите... А ТИ - кучета я яли, я как бихме Микрево без ТИ и на фона на нестихващи псувни от страна на публиката.

емо73канар написа:Дано да не си прав.Но ако това което казваш е истина ,тогава е крайно време ЦВ да се намеси и да си поговори чрез "определени хора" със самозабравелите се.

А тези които не са тартори но също не са съгласни със случващото се с отбора и те ли да очакват мутри?
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 09 ное 2011 22:24

карлито написа:
Шврнц Тпрунков написа:"Тарторите" са заета с клубни дела - сменят президенти, нареждат съставите... А ТИ - кучета я яли, я как бихме Микрево без ТИ и на фона на нестихващи псувни от страна на публиката.

емо73канар написа:Дано да не си прав.Но ако това което казваш е истина ,тогава е крайно време ЦВ да се намеси и да си поговори чрез "определени хора" със самозабравелите се.

А тези които не са тартори но също не са съгласни със случващото се с отбора и те ли да очакват мутри?

едно е да не си съгласен със случващото се, но съвсем друго е да звъниш на директорите и да ги задължаваш да направят това което ти искаш нали ;)
и на мен не ми харесват доста неща но не звъня на директорите да им държа сметка всеки ден, нито ги псувам като чобанин когато не ми угодят ;)

в крайна сметка какво искаме още?
Лично Цветан Василев смени треньора, освободи се председателя на борда на директорите и се назначи доверен човек на собственика, който не да съвместява работата в Ботев с тази в КТБ, а да се занимава основно с отбора, освободи се г-н Коев и на негово място се назначи друг доверен човек на собственика. Футболисти няма как да се вземат в момента /не че няма, но в момента има само свободни агенти/ но имаме уверението, че зимата са осигурени средства за качествена селекция. На всичко отгоре хората са ангажирани с построяване на нова модерна тренировъчна база и нов стадион.

на фона на това тука разните форумни принцеси ми обявяват лични бойкоти, срамували се и т.н. .... айде у лево. стойте и се срамувахте в къщи, Ботев Пловдив също се срамува от такива "фенове"
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 09 ное 2011 23:08

botev_1912 написа:и на мен не ми харесват доста неща

В края на краищата си дойдохме на думата ;)
И наистисна е най-добре да заровим томахавките за 1-2 месеца.Пък след това квото сабя покаже.......
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 10 ное 2011 08:08

Карлито,нестава въпрос за мутри а за съвсем други неща. ;) ;) ;) Ако искаш посни един тел.на ЛС и съм готов да ти кажа защо според мен ТИ е в това състояние.

Потребителски аватар
options_1912
Контакти:

Мнениеот options_1912 » 11 ное 2011 17:05

Ще бъда на ТИ! Кой не скача и не пее, той за Ботев не милее! :twisted:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
nikibt
Контакти:

Мнениеот nikibt » 13 ное 2011 11:44

на КОЛЕЖА съм. 2-0

kilobane

Мнениеот kilobane » 13 ное 2011 13:44

Онлайн ще го има ли някъде?
[color=#00BF40]В края на декември 1970 г. ЦСКА е поканен за Коледен традиционен мач на „Ноу Камп”, където българския „армейски” тим попилява Барселона с 4:1 (Жеков -2 и Якимов – 2) пред 75 000 зрители. [/color]

Потребителски аватар
raZorblade

Мнениеот raZorblade » 13 ное 2011 14:41

Слушането на спортно шоу Гьон(сурат) по радио (гове)Дарик Ви обижда като слушател, ако не сте от заслепените от синьо-червената мъгла....

Върни се в “Ботев”