ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Г-Н БИЖУТЕР.
ПРИЯТЕЛИТЕ ОТ БУРГАС ТИ ЖЕЛАЕМ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ,
МАКАР И ДА НЕ СТАНА КМЕТ.
ЧРД на Христо Йовов!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: ЧРД на Христо Йовов!
честито и от мен Ице,никога няма да забравя какъв гол врътна на Бартес ,а и също ,че си единственият БГ футболист за всички врмена донесъл победата на български отбор като гост на италиански . ей затова те уважават и сини и червени !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Да е жив и здрав и по-често да отбелязва попадения, на противниците ни!

Левски завинаги в моето сърце

Само Левски!
daniel875 написа:Честит рожден ден, Ицо! Може да не достигна Гибона никога, но това, което ти направи като футболист във втория си период в любимия отбор, никой друг няма да го повтори. Благодаря за гениалния пас срещу "Динамо", за гола срещу "Олимпик", за паса срещу "Киево", за брилянтното отиграване при първия гол срещу "Удинезе". Няма друг като теб днес! И няма да има.
Една истинска легенда на тима, която винаги заслужава да бъде уважавана.
Жив и здрав да си! Останалото са подробности.
ЧРД, Ицо, и от мен! Към горното прибавям и изключителния пас за единствения ни гол в ШЛ, който се оказва исторически!
Ще повторя нещо, което съм писал и преди - Ицо Йовов и Гиби си приличат много по това, че и двамата сякаш си останаха вечната надежда... Това е малко тъжно, но и носталгично, има своя чар! Това мен лично ме кара да ги обичам още повече!
Ицо, бъди жив и здрав и... още днес следобед да направиш няколко асистенции,а защо не и да вкараш!
Темата вече не е актуална!
Архив