Публиката на Байерн Мюнхен издигна антибългарски лозунги

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Re: Публиката на Байерн Мюнхен издигна антибългарски лозунги

Мнениеот Raoul_Duke » 04 ное 2011 09:34

Avanti_Ragazzi написа:При послание от лява немска агитка към българите(нацисти според тях)

Честно казано не бих квалифицирал фенската маса на Байерн като "лява". По-скоро са аполитични, а дори имат и крайно-десни организации като "Inferno Bavaria". Може би в случая става въпрос за някаква фракция или просто група надрусани пацифисти, които правят неадекватен опит да изразят мнение.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 04 ное 2011 09:43

Raoul_Duke написа:
Avanti_Ragazzi написа:При послание от лява немска агитка към българите(нацисти според тях)

Честно казано не бих квалифицирал фенската маса на Байерн като "лява". По-скоро са аполитични, а дори имат и крайно-десни организации като "Inferno Bavaria". Може би в случая става въпрос за някаква фракция или просто група надрусани пацифисти, които правят неадекватен опит да изразят мнение.

кажи им пънкари-комунити-анти фа друсалки!!!! :)

Само да не ме баннат ама ще кажа един лаф :lol:

Каква е приликата между кокошката и пънкаря?
- и двете имат гребен!!!
- и двете са шарени същества!!!
-и двете кудкудякат на горе на долу!!!
- и двете имат нужда от редовната си доза,кокошката от зърно,пънкаря от друго!!!

А каква е разликата а?
-От кокошката има полза-дава яйца!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 04 ное 2011 09:49

Факт е, че Байерн са подкрепяни от десни и вече (за съжаление) леви фракции. Дори са приятели с онези от Занкт Паули :(
На колегата дето казва, че ням българи в Бавария ще му кажа "Да, ама НЕ!". Аз лично познава четирима живеещи в Мюнхен.

Самият транспарант е тъп и обиден, но пак ще кажа, че не е антибългарски.

Raoul_Duke написа:[offtopic]MCMXIII, нещо се губиш напоследък от форума :)[/offtopic]

[offtopic]Пиша по- рядко и инякак си отборите ми вървят малко по- добре :)[/offtopic]
Последна промяна от MCMXIII на 04 ное 2011 12:16, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ivo23
Контакти:

Мнениеот ivo23 » 04 ное 2011 09:52

MCMXIII написа:Факт е, че Байерн са подкрепяни от десни и вече (за съжалени) леви фракции. Дори са приятели с онези от Занкт Паули :(
На колегата дето казва, че ням българи в Бавария ще му кажа "Да, ама НЕ!". Аз лично познава четирима живеещи в Мюнхен.

Самият транспарант е тъп и обиден, но пак ще кажа, че не е антибългарски.

Raoul_Duke написа:[offtopic]MCMXIII, нещо се губиш напоследък от форума :)[/offtopic]

[offtopic]Пиша по- рядко и инякак си отборите ми вървят малко по- добре :)[/offtopic]

Колега, всичкото беше ирония :lol:
Ти познаваш 4-ма, а аз познавам една камара български студенти в Мюнхен, да не говорим за работещите ;)
Nil satis nisi optimum

Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 04 ное 2011 09:56

Платен, поръчков лозунг. Нашия премиер не лиза ли доста гъза на германския?! Време е "нотка на подкрепа" и от тях към надупеното ни правителство.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 04 ное 2011 09:58

ivo23 написа:Колега, всичкото беше ирония :lol:
Ти познаваш 4-ма, а аз познавам една камара български студенти в Мюнхен, да не говорим за работещите ;)

Бях се разпалил малко ;) Лек ден!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
beroefen
Контакти:

Мнениеот beroefen » 04 ное 2011 10:18

Не е никакъв фотошоп. И що да не го напишат на български след като има интернет и могат всичко да си преведат. К*Р за тия комунисти долни мислят, че това с циганите стана просто, защото са черни, ама нищо не знаят.
[img]http://bgshare.1gb.bg/82410/2rykkef[1].gif[/img]

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 04 ное 2011 10:23

Като не е фотошоп, що не намерите други снимки? Разбирам някой от вас да е бил на стадиона и да го е видял трансперанта(или поне по телевизията). Ма всички сте сигурни, че е било така! Те в Мюнхен по цял ден събитията в Катуница обсъждат щото няма по-важни за тях неща...

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 04 ное 2011 10:40

Lyubaka01 написа:Като не е фотошоп, що не намерите други снимки? Разбирам някой от вас да е бил на стадиона и да го е видял трансперанта(или поне по телевизията). Ма всички сте сигурни, че е било така! Те в Мюнхен по цял ден събитията в Катуница обсъждат щото няма по-важни за тях неща...

Е вие така говорите, сякаш на мач на Байерн не могат да отидат българи, които работят/учат в иколо Мюнхен, че и от други градове.

Колкото до плаката, малко е странен.
Не мисля, че е анти-български, овен ако не ни обвиняват, че събията в Катуница са на расистка основа (като всъщност, протестите бяха подтикнати от трагедията + двойните стандарти, но си изби баш на расистка основа).
От друга страна това е вид подкрепа (пак на расистка основа), че "бялата гордост" си отива. Разбирате какво искам да кажа...
Което малко странно, защото Байерн никога не се е славел с дясна ориентация (политическа), предвид историята на клуба при нацистка Германия.
Обаче пък хората писаха по-горе. Не е просто случайно това "Лека нощ, бяла Гордост". Потърсете го из нета на немски - Gute Nacht weißer Stolz

Споменахте Занкт Паули - те там са яко мешани. Отбора е просто като... една кръчма, в която се събират всякакви "по-особени" типове. Пънкари, обратни, металюги, постоянно недоволни, протестиращи и пр. Такава е част от фенската маса на отбора. (Наред, разбира се и с нормалните им фенове).
До известна степен клуба има поп статус, из определени среди.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 04 ное 2011 11:00

А дали тук няма нещо общо българският фен клуб на Байерн. До колкото знам той е един от най-големите на чуждестранни отбори. Това би обяснило и закъснението спрямо случките в Катуница.

Върни се в “Футбол - България”