Христо Янев -последният мохикан на изпълнението на фаловете
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Христо Янев -последният мохикан на изпълнението на фаловете
Синът на Начко Михайлов - Виктор Михайлов. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Shumen1929 написа:Христо Янев е добър изпълнител на статични удари,но за мен номер 1 е Гетов.За мен е номер 1 не защото игра и в Шумен.Спомням си тези времена,а когато имаше свободен удар за Шумен целия стадион ставаха прави и очакваха гол.В по-голям процент това си беше гол.А какво да кажем за извеждащите му подавания?Щом нападател като Мирославов вкара толкова голове всички думи са излишни.Пламен Гетов е един от най-добрите ни плеймейкари изобщо в цялата история и само за жалост съдбата не го събра в един отбор с Балъков и Ко 1994.
В края на кариерата си,когато се завърна в Плевен,Гетов бе игарещ треньор и влизаше или в средата на 2-рото полувреме,или когато трябваше да се изпълнява наказателен удар!Е няма такъв крак.....уникален!Не съм сигурен,но по спомени,Стоичков е казвал,че се е учил от него!
- Captain Stottlemeyer
gRAf_DRAGOla написа:Иван Цветков, колегиhttp://vbox7.com/play:m2086ed6ff
Докато беше в Пирин също вкара 3-4 гола след прекрасно изпълнение на пряк свободен удар.....друг е въпроса защо той не е основния изпълнител в Левски
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Бате Начко-за съжаление не съм го гледал-много малък съм бил, но баща ми много ми е разказвал за головете му(включително директно от корнер). Пламен Гетов-и аз си го спомням в края на кариерата му, когато влизаше като резерва когато имаше да се бие фаул
От сегашните наистина са малко майсторите-не мога обаче да не спомена Марчо "дългата дузпа" Дафчев 
Има естествено други...

Има естествено други...
От тези които съм гледал и си спомням - Гетов и Балъков бяха най-големите виртуози. Стоичков също го биваше много
Добри изпълнители пък бяха Тодор Зайцев, Киселичков и Трендафилов от нафтата, Емил Гъргоров (скоро не се е проявил обаче), Христо Янев.
Ицо Йовов също си спомням, че има голове от фал, но по-рядко.
Но не само при нас са намалели изпълнителите на фаулове - и в световен мащаб аз не откривам вече такива виртуози като Гаскойн, Р. Карлуш, Жуниньо Пернамбукано, Бекъм, Дел Пиеро, Михайлович, Марадона
Добри изпълнители пък бяха Тодор Зайцев, Киселичков и Трендафилов от нафтата, Емил Гъргоров (скоро не се е проявил обаче), Христо Янев.
Ицо Йовов също си спомням, че има голове от фал, но по-рядко.
Но не само при нас са намалели изпълнителите на фаулове - и в световен мащаб аз не откривам вече такива виртуози като Гаскойн, Р. Карлуш, Жуниньо Пернамбукано, Бекъм, Дел Пиеро, Михайлович, Марадона
Върни се в “Футбол - България”