За "кризата" в ЦСКА и смешните журналисти
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: За "кризата" в ЦСКА и смешните журналисти
Пичове,избийте си от главата ,че Радуканов може да ни направи шампиони.Колкото по-рано го сменят,толкова по-добре за клуба.Осемте поредни измъчени и късметлийски победи са вече в миналото.Само Стойчо или Йешич ще ни измъкнат!
Ще извинявате обаче тезата е неправилна!
Какво значение, че точно ЦСКА са изгубили? Малаумните драскачи се отнасят по подобен начин към всеки отбор! Всяка загуба е равносилна на национална трагедия или поне на регионална такава! След всяка изпусната точка се предвиждат генерални промени по отборите титулярите се превръщат в резерви, а резервите тотално се низвергват!
Ами айде сиктир!
Какво значение, че точно ЦСКА са изгубили? Малаумните драскачи се отнасят по подобен начин към всеки отбор! Всяка загуба е равносилна на национална трагедия или поне на регионална такава! След всяка изпусната точка се предвиждат генерални промени по отборите титулярите се превръщат в резерви, а резервите тотално се низвергват!
Ами айде сиктир!
-
- Контакти:
Пуберчета,повечето от вас почти нищо не разбират от футбол.Стабилизирал отбора миналата година,унижил левски на Герена,спечелил две купи.Ок,съгласен!От новия сезон какво-кръгла нула!!!Една загуба не значила нищо!!Всичко лошо тепърва предстои, ако не се вземат мерки за смяна на треньора.ПРОУМЕЙТЕ ГО!!!
ВЕРЕН написа:...Акато перспектива,виждам един Георги Миланов,как идеално би паснал на мястото му....
Е, не така, според мен един Масчерано също ще пасне на мястото. Пък и шансът да дадете исканите за него пари е г/д колкото е шансът да дадете парите, искани за Миланов

.......................................................
ХОРАЦИО
Той няма власт нас своите постъпки!
МАРЦЕЛ
Не бива да го слушаме! След него!
ХОРАЦИО
Да тръгваме! Какво ли ще излезе
от всичко туй?
МАРЦЕЛ
Да, има нещо гнило
във Дания.
ХОРАЦИО
Да я закриля бог!
от "Хамлет" - Уилям Шекспир
Да-а, има нещо гнило в ...ЦСКА, но не мисля, че проблемът е Радуканов. Истината е, че повечето българи в отбора плюс Адемар просто не стават. Нямат нито качества, нито психика за клуб като ЦСКА. Народът е казал - от пръдня боя не става.
ХОРАЦИО
Той няма власт нас своите постъпки!
МАРЦЕЛ
Не бива да го слушаме! След него!
ХОРАЦИО
Да тръгваме! Какво ли ще излезе
от всичко туй?
МАРЦЕЛ
Да, има нещо гнило
във Дания.
ХОРАЦИО
Да я закриля бог!
от "Хамлет" - Уилям Шекспир
Да-а, има нещо гнило в ...ЦСКА, но не мисля, че проблемът е Радуканов. Истината е, че повечето българи в отбора плюс Адемар просто не стават. Нямат нито качества, нито психика за клуб като ЦСКА. Народът е казал - от пръдня боя не става.

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
- florentin_petre
- Контакти:
Е добре де аз не мога да ви разбера, какво правим ако МИлен и ЦСКА бият моряците и левскарите с по 3,4 на нула, венага ще тръгнете да целувате задници. Само в България може да се прецени за няколко месеца дали един тренер става или не. Що не оставите човека да работи още една година. Ясно е че титан са собственици и могат да акат където си искат, но се съобразяват и с феновете по форумите. аз см ЗА милен да води отбора до края на първенството каквото и да стане.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
От собствени наблюдения знам, че последните седмици Д. Борисов прекарва по няколко часа ежедневно в компанията на Пената... Най - изненадващото (поне за мен) е че Гърнето го гледа право в очите и внимателно слуша, какво му говори Пената. Това ме кара да мисля, че едва ли мераците за смяна на треньора, Гърнето си ги изсмуква от пръстите. Каквито и да са Титаните едва ли ще развалят нещо добре работещо, като предприемат непопулярни мерки (смяна на треньора) ако не са посъветвани от компетентни съветници и се се убедили в правотат на действията си. А ако свалим розовите очила, то трябва да признаем, че загубата от Славия дойде закономерно. Отборът вървеше само надолу и всички успехи този сезон дойдоха срещу най-леките отбори и то само след индивидуални проблясъци на звездите на отбора. Победи с името ЦСКА и малко късмет. Аз съм обикновен фен и не съм специалист та да давам съвети, но мерки за вдигане на отбора са необходими и то спешни !
Паднахме от Славия, но не това е най-важното. Имам чувството, че това се чакаше месеци наред от някои хора вътре и вън от отбора. Сякаш нарочно цялата минала седмица се говореше, как Радуканов е пътник, как не става за ЦСКА и кой ще го смени. Треньора ни е млад човек и всички тези приказки му се отразяват. Друг е въпроса, защо футболистите ни играха по този безумен начин. Дали бяха подценили Славия или залогът беше друг. Не искам да вярвам, че има някакви тото афери, гонене на клафициенти и печелене на пари по-втория начин. Не бих се очудил и така да е, но това значи, че Титан просто не разбират, какъв клуб притежават. Положението много взе да напомня за изпуснатите точки с Любо Пенев. В момента отбора ни най-добър във България и трябва да стане шампион, но само ако шефовете го искат. Играчите ни не вляхоха в мача стегнато и дапуснаха гол още в шестата минута. Защитата беше безобразна. Какво прави Виданов в ЦСКА? Защо стабилния досега Крачунов правеше грешка след грешка, а Стоянов сякаш нарочно направи дузпата? Въпроси, на които аз не мога да си отговоря. Как стана така, че като заиграхме с трима защитници играта потръгна. Какво му се е случило на Спас, че разхожда фланелката вече четири-пет мача? Единственото, което малко стопли сърцето ми в съботната вечер беше играта на Караджов. Не случайно Радуканов държеше на него. Другия човек е Зику, който доказа, че е играч за разлика от някои други. Контузен или не влезе вкара и показа, че трябва да е на терена винаги. Дано треньорите и играчите да са си извлекли нужните поуки от мача със Славия и срещу Ч.Море да видим отбора на ЦСКА от миналия полусезон. Вярвам, че можем да победим, а по следващия кръг да довършим едни господа, които сега се радват на загубата ни.
- Udoji90
- Контакти:
Смятам, че поне до края на първия полусезон трябва Милен да остане треньор. През зимата да се направи равносметка и евентуално да се вземе нов, ако ръководството прецени така.
Признавам, че и аз се чудя на мястото на някои играчи в титулярния състав. Например не знам какво правеше Виданов на терена срещу Славия - Петър Стоянов щеше да пасне добре на позицията отдясно в отбрана. Делев този сезон е дупка - силната му пролет за мен не е аргумент в полза на постоянното му попадане сред титулярите, докато играчи като Нелсън и Зику останаха резерви в някои случаи.
Само се чудя на тези от вас, които по-назад в темата предложиха Крачунов и К. Стоянов да са резерви. Кой точно ще ги замени, ако смея да попитам, щом като Халилович и Ап. Попов са контузени? Естествено словенецът може би скоро ще е готов за игра, но в мачовете със Стяуа и Каликара, в които той взе участие, ми скъса нервите с неадекватни отигравания, с нищо не превъзхождащи изявите на Стоянов и Краучнов срещу Славия.
Признавам, че и аз се чудя на мястото на някои играчи в титулярния състав. Например не знам какво правеше Виданов на терена срещу Славия - Петър Стоянов щеше да пасне добре на позицията отдясно в отбрана. Делев този сезон е дупка - силната му пролет за мен не е аргумент в полза на постоянното му попадане сред титулярите, докато играчи като Нелсън и Зику останаха резерви в някои случаи.
Само се чудя на тези от вас, които по-назад в темата предложиха Крачунов и К. Стоянов да са резерви. Кой точно ще ги замени, ако смея да попитам, щом като Халилович и Ап. Попов са контузени? Естествено словенецът може би скоро ще е готов за игра, но в мачовете със Стяуа и Каликара, в които той взе участие, ми скъса нервите с неадекватни отигравания, с нищо не превъзхождащи изявите на Стоянов и Краучнов срещу Славия.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Не забелязвате ли колкото повече наближава мача с Левски, толкова по - силен става натиска за смяната на Радуканов.Слабо сме играели я погледнете , че сме с най- резултатното нападение и втората защита.Ако пернишките мутри не бяха уредили с Дебелака мача за тотото отнасяхме и Славия с поне два гола.
Разберете, това са манипулации на говедата да разбият отбора защото това е единствения им шанс да се извъкнат от разгром.Никой не ги беше размазвал така 25г. както Милен ги размаза и много ги е страх сега резултата да се повтори особенно с това атомно нападение.Ще ми сменят треньора преди мача с Левски - кръгли идиоти.
С кой ще го смените бе и ако паднем с новия треньор какви ще ми ги дрънкате.Да върнем Милен ,може би ?От тия смени сме на това положение да не може две поредни години да станем шампиони.
Разберете, това са манипулации на говедата да разбият отбора защото това е единствения им шанс да се извъкнат от разгром.Никой не ги беше размазвал така 25г. както Милен ги размаза и много ги е страх сега резултата да се повтори особенно с това атомно нападение.Ще ми сменят треньора преди мача с Левски - кръгли идиоти.
С кой ще го смените бе и ако паднем с новия треньор какви ще ми ги дрънкате.Да върнем Милен ,може би ?От тия смени сме на това положение да не може две поредни години да станем шампиони.