Значи все пак Жужу и другите добри чужденци все пак няма да ги дават на "книжните" грандове под Витоша?
Знаех си.
Херо и Пламен Киряков гости в кафе " При Акулите"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Херо и Пламен Киряков гости в кафе " При Акулите"
[center]Member of Old School Boys [/center]
Конан, аз уважавам твоите истини и съм го казвал не веднъж. Дори твърдя, че ти не по-малко от нас "възхваляващите" този отбор милееш за него, ама си доста по-критичен
... Факт е, че си присъствал на тази среща докато аз не си направих труда да отида, факт е, че все пак ти пука за марката Черноморец ( не говоря за емблеми, регистрации, собствености и 2005 година). Разбирам, че си на ТИ с финансовите дела на клуба. За себе си признавам, че не съм толкова навътре в тази сфера, защото се стремя футболът да ми изглежда само проста игра за забавление, която ми остана, един от малкото отдушници в иначе тежкото и намръщено ежедневие. Що се касае за дълговете: Дали на банка, юридическо или физическо лица - дълга си е дълг, но...от едните можеш да избягаш някак си ( Български след тоталитарен механизъм), а от другите само през... трупа им. Разбирай ме както щеш. 
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Искам си Акаунта
Bourgas написа:Акаунт, кмета се измъкна, защото Барека искаше да го снима на Альошата. Сигурен съм, че по-голямата част от истината я каза, що се отнася до стадион "Черноморец". За плащането на наеми от ПСФК към различни фирми, свързани със Събев беше пределно ясно и преди това. Тъпото е, че не могат да намерят пари за медицинския център. Направи ли ти впечатление, че Херо с мъка каза, че все за него нямало пари като треньор, а другите са разполагали и колко му е било трудно. Също си и каза човекът, че нямаме потенциал да играем за челните места, а ще наблегне на Купата на България. Друго по-важно не се сещам.
П.П. А ти къде седя?
П.П. 2 Имаше около 35-40 човека на срещата.
Срещата в кафето свърши , после поговорих отвън малко с Пламен Киряков и поне още 10 мин с Чилика ( между другото каза доста интересни неща ) , след това бавно се прибрах пеша до нас ... и чак след това започна предаването на Бареков . Значи кмета имаше достатъчно време да остане поне още 20-на мин. Той си издекламира предварително подготвеното , извини се и си тръгна . Аз исках да чуя неговия коментар за задлъжнялостта на отбора . Все пак общината е солидарен акционер . За стадиона в Акациите - след като Дражев спечели делото за неправомерно развалена концесия , на базата на това съдебно решение , като новоизбран кмет , Николов имаше вариант да върне Дражев във владение на стадиона ... съвсем законен . И Събев нямаше да има никакво правно основание да води дела . Тук точно излъга кмета .
За Херо ... ами какво да каже човека . Месец след като напусна отбора в него започнаха да се наливат пари . Ако една малка част , бяха дадени тогава в началото на сезона и с още 1-2 играча през зимата още тогава Херо щеше да вкара Черноморец в Европа . И болно и обидно е . След теб пристига някакъв който няма абсолютно никакви успехи като треньор и му се осигуряват условия за работа , които Херо е няма никъде където е работел .
Бях точно посредата пред масичките . До мен имаше едно момче с бяла тениска . Аз бях този който зададе въпросите на Киряков .
п.п А въпросната мома до кмета беше от хората на Манев .
Калпазанчо. И аз вече съжалявам. Признавам си, че подцених тази среща. Разликата между теб и мен е, че вината си е само моя, а кой каквото си надроби това ще сърба...Е, аз нищо не си надробих и ще чакам, като хиена някой да снесе още инфо...Яд ме е..., а можех да отида. 
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Искам си Акаунта
калпазанчо написа:Значи все пак Жужу и другите добри чужденци все пак няма да ги дават на "книжните" грандове под Витоша?
Знаех си.
Тц , няма такова нещо . Всичко което Херо каза е , че не иска основни играчи да бъдат продавани на български отбори . То обаче съвсем не означава , че Събев няма да реши нещо друго .
Искам си Акаунта написа:Bourgas написа:Акаунт, кмета се измъкна, защото Барека искаше да го снима на Альошата. Сигурен съм, че по-голямата част от истината я каза, що се отнася до стадион "Черноморец". За плащането на наеми от ПСФК към различни фирми, свързани със Събев беше пределно ясно и преди това. Тъпото е, че не могат да намерят пари за медицинския център. Направи ли ти впечатление, че Херо с мъка каза, че все за него нямало пари като треньор, а другите са разполагали и колко му е било трудно. Също си и каза човекът, че нямаме потенциал да играем за челните места, а ще наблегне на Купата на България. Друго по-важно не се сещам.
П.П. А ти къде седя?
Срещата в кафето свърши , после поговорих отвън малко с Пламен Киряков и поне още 10 мин с Чилика ( между другото каза доста интересни неща ) , след това бавно се прибрах пеша до нас ... и чак след това започна предаването на Бареков . Значи кмета имаше достатъчно време да остане поне още 20-на мин. Той си издекламира предварително подготвеното , извини се и си тръгна . Аз исках да чуя неговия коментар за задлъжнялостта на отбора . Все пак общината е солидарен акционер . За стадиона в Акациите - след като Дражев спечели делото за неправомерно развалена концесия , на базата на това съдебно решение , като новоизбран кмет , Николов имаше вариант да върне Дражев във владение на стадиона ... съвсем законен . И Събев нямаше да има никакво правно основание да води дела . Тук точно излъга кмета .
За Херо ... ами какво да каже човека . Месец след като напусна отбора в него започнаха да се наливат пари . Ако една малка част , бяха дадени тогава в началото на сезона и с още 1-2 играча през зимата още тогава Херо щеше да вкара Черноморец в Европа . И болно и обидно е . След теб пристига някакъв който няма абсолютно никакви успехи като треньор и му се осигуряват условия за работа , които Херо е няма никъде където е работел .
Бях точно посредата пред масичките . До мен имаше едно момче с бяла тениска . Аз бях този който зададе въпросите на Киряков .
Седял съм точно зад теб. С черни дрехи беше, леко пълен?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- Искам си Акаунта
Bourgas написа:Искам си Акаунта написа:Bourgas написа:Акаунт, кмета се измъкна, защото Барека искаше да го снима на Альошата. Сигурен съм, че по-голямата част от истината я каза, що се отнася до стадион "Черноморец". За плащането на наеми от ПСФК към различни фирми, свързани със Събев беше пределно ясно и преди това. Тъпото е, че не могат да намерят пари за медицинския център. Направи ли ти впечатление, че Херо с мъка каза, че все за него нямало пари като треньор, а другите са разполагали и колко му е било трудно. Също си и каза човекът, че нямаме потенциал да играем за челните места, а ще наблегне на Купата на България. Друго по-важно не се сещам.
П.П. А ти къде седя?
Седял съм точно зад теб. С черни дрехи беше, леко пълен?Аз не зададох въпроси, защото щях да се разпаля много и да кажа някоя глупост от емоция.
мамка му ... вярно че след операцията на коляното качих някой друг килограм , ама не очкавах че отстрани се вижда
Притеснено си каза въпросите, очаквах да си по-рязък като тук, щом те видях кой си (очаквах да си мой набор или малко по-голям, ама си май над 35?)
Аз бях зад теб с едни скъсани дънки и една черна тениска с някакъв череп с папионка на нея
А относно всичко останало, всеки го боли, щом става дума за трагедията в бургаския футбол, но както казах... Няма начин да се направи нещо, ако нямаш пари.
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Херо и Пламен Киряков гости в кафе " При Акулите"
И за последен път спамя. Бих отишал там за да питам за билетите, за децата, за задълженията и за нервите на футболистите. На всичко получих отговори от въпросите, зададени от всички, но не ми стиска от уважение да кажа на Херо : Кажи им на твоите да не се обясняват много, много с тези съдии, без значение прави, или не. Защото докато хабят нерви, останалите играят. И де да знам... Може би сериозни финансови глоби за пререкания със съдиите биха ги оправили. Само за това съжалявам, че се обадих.
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- Искам си Акаунта
Bourgas написа:Притеснено си каза въпросите, очаквах да си по-рязък като тук, щом те видях кой си (очаквах да си мой набор или малко по-голям, ама си май над 35?)Аз бях зад теб с едни скъсани дънки и една черна тениска с някакъв череп с папионка на нея
А относно всичко останало, всеки го боли, щом става дума за трагедията в бургаския футбол, но както казах... Няма начин да се направи нещо, ако нямаш пари.
Ами , притеснен ...
И да - купата е основен приоритет , без да се подценява първенството . Просто в един мач Черноморец може да се противопостави на всеки един отбор А група .
п.п Иначе си прав - лятото направих 39 години