Изключителен медиен комфорт за Лудогорец !
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Изключителен медиен конфорт за Лудогорец !
Няма как картината да не се допълни от Силистра.Плюйте всички,много се кефя,а затова кой със какви играчи не ми говорете.Защото всички наши отбори играят само със играчи собствено производство,и нямат нито един чужденец.Навсякъде собствениците са най-честните а във Разград е бандит.Да разбирам ви всички,и най вече и тия от Силистра.Със тая злоба до тука ще сме,няма как никога да можем да се обединим и така ще ни тъпчат всичките политици,защото ще има винаги такива индивиди да кажат аз съм от Варна или София,ти си прост селянин и не знам си какво.Живи и здрави да сте всичките и продължавайте да си плюете по всяко нещо където и колкото и малко да се прави.
Blagoy написа:Завист ли е, лумпенизация ли е, не знам какво е... Ботев, Спартак Пл, Етър и т.н. като са толкова големи отбори с толкова голяма фенска маса, как така пък толкова години не се намира никой, който да се захване сериозно с тях и да ги възроди. На мен ми е омръзнало да слушам и чета едни и същи глупости. Как все отборите, в които реално се прави нещо, инвестира се и резултатите са видими, се атакуват и се пишат глупости по техен адрес. Опитват се да очернят това, което са постигнали, като се акцентира, че купували съдии, че се издържат с мафиотски пари и т.н. А, видиш ли, парите на Батков и боклуджиите са чисти като сълза, да знаете... В същото време Литекс и Лудогорец са единствените клубове, които си иградиха почти изцяло нови стадиони, и то без държавна помощ и в изключително кратки срокове. В същото време софийските "грандове" ореваха света за пари от държавата (същата тази държава, в чиито бюджет и хората от Ловеч и Разград внасят данъци) за порутените си кочини.
Та така- не знам за какво е тази злоба. Времената се менят, проумейте го това най-после!
П.С. И "село" Ловеч е дало нелоши футболисти на България- Георги Денев, Петър Хубчев.
П.С. 2- Авторчето, пише се коМфорт, а не коНфорт!
Ботев ПД ,Спартак ПЛ , Етър ВТ са много , много по-големи отбори от Лудогорец .Разбра ли ? Не знам от къде си ,но селския манталитет лъха ужасно от теб ! Не може фен на отбор който за 66 год съществуване има 65 год във В група да ми говори за големи отбори .Тук се мълчи .Когато тези отбори са играли футбол в Разград не са знаели що е топка .Не обиждай големите отбори на България . Отбори със история . Вие не сте от тях .
Kerer написа:Ам то това тяхното стадион ли дето ще е ?
Исках да отида на Мач на Левски, то няма Билети.
А Защо няма, като Чух че дали едва 650 Билета на Левски ми стана ясно за какъв стадион говорим от порядъка на 5-6 000. То това стадион ли е?
Ем на 35 хиледен град колко трябва да е стадиона , София като е 1милион 100 000 ли трябва да е стадиона на Левски или Цска ??? по добре 5000 пълен стадион от колкото 20-30 хиледен по 2000 човека !!!
fraport написа:![]()
Пич , спокойно бе ! Аз не съм от Левски .Нито от Цска .Искам да кажа ,че не е нужно всеки ден да слушаме за Лудогорец . ОК съгласен съм ако се прави нещо за Българския футбол !!! Например 6-7 терена за децата .Купил си им екипчета .Наел си добри специалисти да ги тренират .Нека пишат тогава по цял ден !!!!! Но не искам да слушам за 20 -на наемници с месечни заплати , дето ти и аз ги изработваме за около 7-8 години .Това не е ПРОЕКТ , това е или пране на пари или задоволяване на ЕГО .Проект е друго инвестиции в бъдещето , т.е ДЮШ
Големи борци за справедливост се извъдихте бе? Другите клубове в "А" групата нямат по "20 наемници с месечни заплати , дето ти и аз ги изработваме за около 7-8 години ", техните президенти са света вода ненапита и не перат пари и "ЕГО" не задоволяват. За разни общински и държавни клубове пък да не говорим.
Мале-е, ако пък станат шампиони...

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
donpacko написа:Няма как картината да не се допълни от Силистра.Плюйте всички,много се кефя,а затова кой със какви играчи не ми говорете.Защото всички наши отбори играят само със играчи собствено производство,и нямат нито един чужденец.Навсякъде собствениците са най-честните а във Разград е бандит.Да разбирам ви всички,и най вече и тия от Силистра.Със тая злоба до тука ще сме,няма как никога да можем да се обединим и така ще ни тъпчат всичките политици,защото ще има винаги такива индивиди да кажат аз съм от Варна или София,ти си прост селянин и не знам си какво.Живи и здрави да сте всичките и продължавайте да си плюете по всяко нещо където и колкото и малко да се прави.
Никой не казва ,че другите президенти са цвете за мирисане .Всички са МАФИОТИ да ТАКА Е ! Прав си ! Но темата е друга .Пак ти казвам когато се говори за ПРОЕКТА ЛУдогорец да се изясни какво се има предвид .Развиване на футбола в България или нещо друго
pampi написа:fraport написа:![]()
Пич , спокойно бе ! Аз не съм от Левски .Нито от Цска .Искам да кажа ,че не е нужно всеки ден да слушаме за Лудогорец . ОК съгласен съм ако се прави нещо за Българския футбол !!! Например 6-7 терена за децата .Купил си им екипчета .Наел си добри специалисти да ги тренират .Нека пишат тогава по цял ден !!!!! Но не искам да слушам за 20 -на наемници с месечни заплати , дето ти и аз ги изработваме за около 7-8 години .Това не е ПРОЕКТ , това е или пране на пари или задоволяване на ЕГО .Проект е друго инвестиции в бъдещето , т.е ДЮШ
Големи борци за справедливост се извъдихте бе? Другите клубове в "А" групата нямат по "20 наемници с месечни заплати , дето ти и аз ги изработваме за около 7-8 години ", техните президенти са света вода ненапита и не перат пари и "ЕГО" не задоволяват. За разни общински и държавни клубове пък да не говорим.
Мале-е, ако пък станат шампиони......що народ ще изпука от злоба.
Не говорим за злоба бе пич .И какво като станат шампиони .Ще ни сложат в 1-ва урна за европейското ли ???? Аз питам с какво ще помогне на футбола ни този проект .А това койще стане шампион ми е през ........ рабора . Дали ще е Левски ,Цска ,Литекс ,Лудогорец все тая .Футбола ни затъва , те кой щал да стаен шампион ми говорят .Аз мисля национално ,глобално .........а твоето мислене се простира регионално
fraport написа:Blagoy написа:Завист ли е, лумпенизация ли е, не знам какво е... Ботев, Спартак Пл, Етър и т.н. като са толкова големи отбори с толкова голяма фенска маса, как така пък толкова години не се намира никой, който да се захване сериозно с тях и да ги възроди. На мен ми е омръзнало да слушам и чета едни и същи глупости. Как все отборите, в които реално се прави нещо, инвестира се и резултатите са видими, се атакуват и се пишат глупости по техен адрес. Опитват се да очернят това, което са постигнали, като се акцентира, че купували съдии, че се издържат с мафиотски пари и т.н. А, видиш ли, парите на Батков и боклуджиите са чисти като сълза, да знаете... В същото време Литекс и Лудогорец са единствените клубове, които си иградиха почти изцяло нови стадиони, и то без държавна помощ и в изключително кратки срокове. В същото време софийските "грандове" ореваха света за пари от държавата (същата тази държава, в чиито бюджет и хората от Ловеч и Разград внасят данъци) за порутените си кочини.
Та така- не знам за какво е тази злоба. Времената се менят, проумейте го това най-после!
П.С. И "село" Ловеч е дало нелоши футболисти на България- Георги Денев, Петър Хубчев.
Ботев ПД ,Спартак ПЛ , Етър ВТ са много , много по-големи отбори от Лудогорец .Разбра ли ? Не знам от къде си ,но селския манталитет лъха ужасно от теб ! Не може фен на отбор който за 66 год съществуване има 65 год във В група да ми говори за големи отбори .Тук се мълчи .Когато тези отбори са играли футбол в Разград не са знаели що е топка .Не обиждай големите отбори на България . Отбори със история . Вие не сте от тях .
История се пише !!
fraport написа:Никой не казва ,че другите президенти са цвете за мирисане .Всички са МАФИОТИ да ТАКА Е ! Прав си ! Но темата е друга .Пак ти казвам когато се говори за ПРОЕКТА ЛУдогорец да се изясни какво се има предвид .Развиване на футбола в България или нещо друго
Я кажи другите клубове как развиват футбола в България?
ДЮШ на водещите отбори като съществуват от толкова години, колко техни кадри играят в първите отбори?
За колко време искаш една ДЮШ да изкара един играч, че си тръгнал да хулиш Лудогорец?
Първите техни кадри ще се появят след 3-4 години, но това няма как да го асимилираш, защото сте свикнали всичко да се случва за месец/два.
Пак не разбрах с какво е виновен Домусчиев, че в Плевен и Търново няма футбол?

velchev написа:Това коНфорт от конфитюр ли идва?
КоНфорта идва от конната база!
miro_rz написа:fraport написа:Blagoy написа:Завист ли е, лумпенизация ли е, не знам какво е... Ботев, Спартак Пл, Етър и т.н. като са толкова големи отбори с толкова голяма фенска маса, как така пък толкова години не се намира никой, който да се захване сериозно с тях и да ги възроди. На мен ми е омръзнало да слушам и чета едни и същи глупости. Как все отборите, в които реално се прави нещо, инвестира се и резултатите са видими, се атакуват и се пишат глупости по техен адрес. Опитват се да очернят това, което са постигнали, като се акцентира, че купували съдии, че се издържат с мафиотски пари и т.н. А, видиш ли, парите на Батков и боклуджиите са чисти като сълза, да знаете... В същото време Литекс и Лудогорец са единствените клубове, които си иградиха почти изцяло нови стадиони, и то без държавна помощ и в изключително кратки срокове. В същото време софийските "грандове" ореваха света за пари от държавата (същата тази държава, в чиито бюджет и хората от Ловеч и Разград внасят данъци) за порутените си кочини.
История се пише !!
Ами пишете я !!!!! Нищо написано не виждам !!!! Но доста писане ви чака . Нямате един сезон още в А група . Отборите с история са с по 70-80 .....
Върни се в “Футбол - България”