Кое първенство по футбол гледате и защо ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кое първенство по футбол гледате ? (АНКЕТА)

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Кое първенство гледате и предпочитате и защо?

Мнениеот niki87 » 09 ное 2010 22:08

megan fox написа:
niki87 написа:Ама това си е мое мнение,не ангажирам никой с него :) Не искам да влизам в глупави спорове ;)

В случая и аз не исках да споря, а само питах за мнението ти. :)

Виж сега,аз като гледам мачове от Германия,Англия или Испания с участието на водещите отбори не виждам разлика в качеството на футбола,както не виждам такава и в мачовете на малките отбори.От както се помня гледам Бундеслигата и за мен си е най-силната.Ти си гледаш Примера и така.Всеки с вкусовете си :) А представянето в Европа е друга бира.Мен ме интересува само това на Байерн,а Байерн си е Байерн ;)

le6oqda
Контакти:

Мнениеот le6oqda » 09 ное 2010 22:08

Frankie Lampard написа:Най-много гледам Английското,защото ми е любимо...Гледам също и Българското,Испанското,Немското,Италиянското,Бразилското и от време на време Аржентинско и Холандско :lol:

а кога спиш :) .
навремето и аз бях така. само да има мач някъде и съм пред телевизора. отделно беше ходенето по стадионите.
по темата - английското, заради българите. всъщност гледам само мачовете, в които играе българин. ако го сменят - сменям канала.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 ное 2010 22:08

Освен мачовете от А група, други мачове по ТВ не гледам, защото няма тръпка в същото, а да тръгна пък да споря кое първенство е по-силни е като да се спори с радиото.
Изображение

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 09 ное 2010 22:09

Английските мачове, защото само в тях се играе истински футбол и нищо не се знае
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 09 ное 2010 22:11

Освен А група предпочитам немското както Ники каза винаги пълни стадиони перфектна организация най-много камери на стадионите най добро излъчване и т.н.Жалко че в България няма една умна телевизия да вземе правата.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 09 ное 2010 22:16

Гледам само българското. По принцип звучи глупаво, но като се замислите, каква ни е ползата от гледането на други първенста. Все пак сме българи. Това е горе-долу да си от Пловдив и да си за ЦСКА или Левски. :lol:
Изображение

lioronal
Контакти:

Мнениеот lioronal » 09 ное 2010 22:18

drughi написа:Гледам само българското. По принцип звучи глупаво, но като се замислите, каква ни е ползата от гледането на други първенста. Все пак сме българи. Това е горе-долу да си от Пловдив и да си за ЦСКА или Левски. :lol:

Има и такива.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 ное 2010 22:18

drughi написа:Гледам само българското. По принцип звучи глупаво, но като се замислите, каква ни е ползата от гледането на други първенста. Все пак сме българи. Това е горе-долу да си от Пловдив и да си за ЦСКА или Левски. :lol:

Защо да звучи глупаво?
Гледам си нашето не от родолюбие, а защото в това първенство играе любимият ми отбор и мога да го гледам и на живо или по просто казано не мога да бъда телевизионен фен
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 09 ное 2010 22:24

drughi написа:Гледам само българското. По принцип звучи глупаво, но като се замислите, каква ни е ползата от гледането на други първенста. Все пак сме българи.

Въобще не съм съгласен. А каква е ползата от слушането на чужда музика или гледането на европейско или американско кино. По тази логика, защо не си гледаме,само българските филми и слушаме народната музика. :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 09 ное 2010 22:26

По телевизията гледам само мачовете на Рома и евентуално някой важен мач в А група.
На живо гледам В и А групите :)

Върни се в “Свободна зона”