Харесвате ли трансферите на Ливърпул до момента

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Харесвате ли трансферите на Ливърпул до момента

Мнениеот Liverpool forever_95 » 18 сеп 2011 22:56

soad написа:Фен съм на Юнайтед, но не знам какво негодувате от новите в състава. Ливърпул разполага с доста добър отбор. 2 грешки в трансферната политика бих откроил на Кени - даването на 30+ млн. паунда за дървото Керъл и продажбата на Мейрелеш. Ливърпул има състав за 4-ката, обаче продължавам да си мисля, че като че ли и Кени не става :?

И аз това започвам да си мисля...

forever_blue
Контакти:

Мнениеот forever_blue » 18 сеп 2011 22:57

Продажбата на Мейрелеш беше грешка - тъкмо беше започнал да се сработва с нападателите (и с останалите), трябваше да остане. Новите имена не съм ги гледал достатъчно, за да кажа дали бяха правилни. Ще трябва време, за да свикнат с отбора, с обстановката, с клуба. Не е лесно да играеш за легендарен клуб с високи цели. Искрено се надявам по-бързо да "влязат" в час и да ни радват с хубава игра и победи.

Liverpool_1994
Контакти:

Мнениеот Liverpool_1994 » 18 сеп 2011 23:10

За селекцията от Чарли Адам като представяне не съм доволен, обаче от миналия сезон много исках да го вземем и много се зарадвах като дойде в отбора , но формата му този сезон е отвратителна и от добрите игри с Блекпул няма и следа....Даунинг от Астън Вила съм останал с добри впечатления ,но и той този сезон още не е влезнал във форма и не е показал че заслужава 20-те милона (сигурен съм че ако влезне във форма ще изплати всичките пари които сме дали за него)....Енрике се спрявя може би най-добре от новите в отбора играе добре от ляво и запълни дупката която имаше преди, само за Хендерсън нямах мнение понеже не му бях гледал много мачове с екипа на Съндърланд но от клиповете останах с добри впечатления, но като гледам сега играта му той ми се вижда като най-слабото ни попълнение през лятото....

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 18 сеп 2011 23:50

haha написа:
Pupper_ написа:Да! Всички, с които се подписа през лятото, са по-добри от тези, с които се раздели Ливърпул, следователно ги харесвам! Меси ли очаквахте да купим? Айде стига с този негативизъм. Подкрепяйте отбора, дори и когато губи. Дори и днес, след тази трагична игра срещу Тотнъм!

Адам по-добър от Мейрелеш и Акуилани?

Мейрелеш какво го слагаш в списъка? Да си чул да искаме да го продаваме? За Акуилани какво имаш предвид, че не те разбирам? Целия отбор играеше за него в три поредни мача, та дано да го продадем на добра сена. Или не помниш как се разхождаше от единия тъч до другия предния сезон? Направи два силни мача в предсезонната подготовка и вече стана световна класа.
Погледни отбора така: Енрике, Коатез, Хендерсън, Адам, Даунинг, Белами. Една трета Ливърпул, е чисто нов отбор, как мислиш, дали не им трябва време, за да се "сработят".

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 19 сеп 2011 00:06

абе мата и агуеро как пък нямаха нужда да се сработват бе? влязоха и ги почнаха...идват от друго първенство даже...говорех ли аз,че адебайор трябваше да го вземем? днес се видя...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Carragher
Контакти:

Мнениеот Carragher » 19 сеп 2011 01:42

Усеща се липсата на Поулсен :mrgreen:
His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 19 сеп 2011 02:04

А преди мача чета как Хари Реднап искал да купи Керъл...ехх оня евреин как пък не извади кинтите, та сега на него да се присмиваме...

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 19 сеп 2011 05:19

Донякъде съм Далглиш е прав,като иска да изгради отбор в който преобладават футболисти от острова,но просто няма как да стане,чисто и просто останалите малко класни играчи от острова са в Манчестър и Челси изключвам Джерард,всичко други са обикновенни "рогачи",лично за мен си е чисто прахосничество да дадеш толкова пари за Керъл,Чарли Адам,Хендерсън и Даунинг,а с лека ръка да се разделиш с Мейрелеш и Акуилани.Няма ли качество от Европа и Южна Америка просто не става.

gtuy
Контакти:

Мнениеот gtuy » 19 сеп 2011 07:28

Мисля че за Анди Керъл се дадоха невероятно много пари, а няма необходимите качества да играе в този велик отбор(или ако ги има още не ги е показал). Другата грешка според мен беше продажбата на Мейрелеш и привличането на Белъми. Да се надяваме че нещата ще се оправят но пак лошо тръгваме в шампионата и дано не е поредната нулева година. YNWA

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 19 сеп 2011 07:45

ооо,да, да трансферите са супер,то си личи и от играта и от резултатите ,сега 4-0 другия кръг може и те като Арсенал да отнесат 8-9 парчета
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”