Байерн се подигра с Гара
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- liverpool96
- Контакти:
Re: Байерн се подигра с Гара
Дембеле доколкото разбрах го използват като човек, който като влезе на терена и да реши изхода на даден мач. Мисля даже, че не е бил титуляр от началото на Бундеслигата. Един вид си е твърда резерва в новака Фрайбург. Личи си наистина каква е разликата между класата и посредствеността. Много искаше да напуска иначе ...
liverpool96 написа:Дембеле доколкото разбрах го използват като човек, който като влезе на терена и да реши изхода на даден мач. Мисля даже, че не е бил титуляр от началото на Бундеслигата. Един вид си е твърда резерва в новака Фрайбург. Личи си наистина каква е разликата между класата и посредствеността. Много искаше да напуска иначе ...
Само дето Сорг пуска Дембеле да играе зад нападателя, понеже Фрайбург играят с един таран - Папис Сисе, който няма как да бъде изваден от състава. Вкарва много голове, в момента е втори в Бундеслигата, след Марио Гомес. Не случайно Сисе беше сигурен напускащ през лялто, а Гара спряган за негов заместник. Дори се заговори, в последните дни на прозореца, когато се контузи Олич и Марио Гомес, че ще бъде взет от Байерн (за Сисе си говорим, не за Дембеле...), но контузията на Гомес не излезе сериозна.
И кво очаквате да направи Дембеле? Да вкара хет-трик на Нойер ли? Все едно защо Давид Н'гог не напълни кошницата на Давид де Хеа... в загубен мач и тотален нокаут за Фрайбург...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
WeReWoLf написа:Red_Pride написа:тоз мангал Гара жив ли е още?
Не разбра ли, играл е срещу Байерн. Вашите "мегазвезди" от последните 2-3 години срещу кого ще играят?
Нашите "мегазвезди", като например Гранден, играят срещу "Ливърпул" и "Манчестър Юнайтед". Справка: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 371173.stm