Помощ от статистици

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

PE6O SME6O

Re: Помощ от статистици

Мнениеот PE6O SME6O » 13 яну 2009 15:50

Прасе, не бях обидил!!! Ти го правиш и аз ще ти отговоря подобаващо!!! Кого си бил бе педал?! Отбор, който дойде в София, свърши си работата без много да се напъва (1:3!) и на реванша си пусна резервите, като хич не не напъваше!!! Ювентус - резултата е 0:3 в София и 5:1 в Торино - общо 8:1!!! Леверкузен, според теб каква сила са? може би отговарят на Байерн, Вердер, Борусия Д, Щутгарт???!!! И докъде стигнахте, грухчо?!! Така, че не ми обяснявай как сте били в някакви безмислени мачове!!!

АБЕ ЗНАМ ЧЕ СЕ БРОИ САМО ГОЛА НА ГУНДЬО В ПРИЯТЕЛСКИ МАЧ С АНГЛИЯ.
ТВА МИ Е ЯСНО.
А НА ТЕБ ЯСНО ЛИ ТИ Е ЧЕ ЦСКА-ЮВЕНТУС 3:2 В СОФИЯ.
А ТВА ЧЕ НЯКОЙ ПРЕЦЕКАЛ КАРТОТЕКАТА НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА.
А ВИЕ ЛИВЪРПУЛ НЕМА ДА ГИ БИЕТЕ И С ДВАМА ДА ИГРАЯТ НА ТЕРЕНА.
ВАЖНА Е ПОБЕДАТА.
НАЛИ ВИ ВИДЕХМЕ НА ПРИЯТЕЛСКИЯ С ВЕРДЕР-БЕХТЕ ИМ ПЛАТИЛИ
ДА ПАДНАТ И ПАК НЕ МОЖАХТЕ ДА БИЕТЕ.
АХ КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЛЕФКАР

И БЕЗМИСЛИНИ МАЧОВЕ НА ЕВРОПЕЙСКИ ТЕРЕН НЯМА

СЛЕД БАТЕ И ЖИЛИНА ПО-ДОБРЕ Е ДА СИ МЪЛЧИТЕ А НЕ САМО ДА МУЧИТЕ

А ДА - И ВЕРДЕР НЕ СА НИЩО ОСОБЕНО СПОКО

Последна промяна от PE6O SME6O на 13 яну 2009 15:52, променено общо 1 път.

анкнгг
Контакти:

Мнениеот анкнгг » 13 яну 2009 15:52

GoDDeadman написа:Предполагам,най-големият успех на цска в ЕКТ е участието на волейболният им отбор в тазгодишното издание на турнира. Червеният отбор или както е по известен в Европа "червеният тъпан" е най-миролюбивият отбор в лигата.Но все пак има и 100% успеваемост.От 4 изиграни мача има 4 загуби,при това имат спечелени и невероятните 2 гейма.Особенно миролюбиви бяха като гости на полския Ченстохова. Загубиха само с 3:0 (13,16,20).Благодарение на правилото ,че за загуба се дава точка , цска има уникалният актив от 4 точки.
В баскетболното първенство отбора на цска е известен с прозвището"влакчето на мира".В смисъл, спира влака ,слиза червеният боклук , бият го до пръсване ,качва се на влака и така до края на света.
На футболният терен са малко по-добре.Само че си имат един малоумник начело, който ритуално погреба червената идея( макар и смътна)изнасили няколко хиляди червени другари и накрая ги прати на сметището за рециклиране.И там ги намери някой си титан ли е ,циклоп ли е предстои да видим догодина.Голям успех също е ,че всеки полусезон привличат по десет малки негърчета които после разтрогват на арбритража заради неплатени заплати.Голям успех е ,че президентът им ще лежи в затвора. Вече сте единствения отбор с президент затворник.

предполагам че 13 "за сега" мача в Е вропа без победа на Левски го отчиташ като страхотен успех.Забравих за великите подвиэи на левски в баскетбола и волейбола .Припомни ми ги.

Armagedon

Мнениеот Armagedon » 13 яну 2009 15:56

PE6O SME6O написа:

Прасе, не бях обидил!!! Ти го правиш и аз ще ти отговоря подобаващо!!! Кого си бил бе педал?! Отбор, който дойде в София, свърши си работата без много да се напъва (1:3!) и на реванша си пусна резервите, като хич не не напъваше!!! Ювентус - резултата е 0:3 в София и 5:1 в Торино - общо 8:1!!! Леверкузен, според теб каква сила са? може би отговарят на Байерн, Вердер, Борусия Д, Щутгарт???!!! И докъде стигнахте, грухчо?!! Така, че не ми обяснявай как сте били в някакви безмислени мачове!!!

АБЕ ЗНАМ ЧЕ СЕ БРОИ САМО ГОЛА НА ГУНДЬО В ПРИЯТЕЛСКИ МАЧ С АНГЛИЯ.
ТВА МИ Е ЯСНО.
А НА ТЕБ ЯСНО ЛИ ТИ Е ЧЕ ЦСКА-ЮВЕНТУС 3:2 В СОФИЯ.
А ТВА ЧЕ НЯКОЙ ПРЕЦЕКАЛ КАРТОТЕКАТА НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА.
А ВИЕ ЛИВЪРПУЛ НЕМА ДА ГИ БИЕТЕ И С ДВАМА ДА ИГРАЯТ НА ТЕРЕНА.
ВАЖНА Е ПОБЕДАТА.
НАЛИ ВИ ВИДЕХМЕ НА ПРИЯТЕЛСКИЯ С ВЕРДЕР-БЕХТЕ ИМ ПЛАТИЛИ

Айде със здраве, ще поживеем и ще видим, кой, къде, как.........
ДА ПАДНАТ И ПАК НЕ МОЖАХТЕ ДА БИЕТЕ.
АХ КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЛЕФКАР

И БЕЗМИСЛИНИ МАЧОВЕ НА ЕВРОПЕЙСКИ ТЕРЕН НЯМА

СЛЕД БАТЕ И ЖИЛИНА ПО-ДОБРЕ Е ДА СИ МЪЛЧИТЕ А НЕ САМО ДА МУЧИТЕ

А ДА - И ВЕРДЕР НЕ СА НИЩО ОСОБЕНО СПОКО

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Мнениеот GoDDeadman » 13 яну 2009 16:00

ами в баскетболния левски е играл единствения българин играл в НБА-Георги Младенов. А вашят отбор е пред разпадане.Волейболният отбор на Левски с изключение на тази година е редовен учатсник в ЕКТ.А ти не ми се хвали с успехите на цецка от времето когато не си бил роден.
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.

анкнгг
Контакти:

Мнениеот анкнгг » 13 яну 2009 16:13

GoDDeadman написа:ами в баскетболния левски е играл единствения българин играл в НБА-Георги Младенов. А вашят отбор е пред разпадане.Волейболният отбор на Левски с изключение на тази година е редовен учатсник в ЕКТ.А ти не ми се хвали с успехите на цецка от времето когато не си бил роден.

Тъпако първия играч в НБА Е ГЕОРГИ Глушков. След това е АМИОРКОВ .Още не си бил планиран тогава

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 яну 2009 16:44

анкнгг написа:Въх изгорях .Ми те моите приятели казват че Левски имал голями успехи в Европа последните години .Сигурно нещо бъркате.По моите изчисления 13 мача са поне 3 години.

По изчисленията на армията са повече от три - даже към пет. Друг един отбор изигра 14 мача за няколко месеца само. Въпрос на гледна точка. Твоята е жалка...

анкнгг
Контакти:

Мнениеот анкнгг » 13 яну 2009 17:18

tprodanov написа:
анкнгг написа:Въх изгорях .Ми те моите приятели казват че Левски имал голями успехи в Европа последните години .Сигурно нещо бъркате.По моите изчисления 13 мача са поне 3 години.

По изчисленията на армията са повече от три - даже към пет. Друг един отбор изигра 14 мача за няколко месеца само. Въпрос на гледна точка. Твоята е жалка...

предполагам че от 14 са 14 победи и то с-у супер отбори

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 13 яну 2009 17:56

Какво само се заяждате! Целия ни спорт е пълен ташак, а вие си мерите пишките с успехи в миналото! Стигнели се до това положението е вече трагично! Защото няма такива в настоящето, а й евентуално в бъдещето!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Мнениеот madhool » 13 яну 2009 20:07

Имам един въпрос?-НЯКОЙ ВИЖДАЛ ЛИ Е ФК ЦСКА ДА ИГРАЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ ОТ 1990Г ПРЕЗ ПРОЛЕТНИЯ ПОЛУСЕЗОН? Втори такъв:КОЛКО СЕЗОНА ПРОПУСКА СЪЩИЯТ КЛУБ ОТ ТАЗИ ГОДИНА ДОСЕГА БЕЗ ДА ИГРАЕ В ТЕЗИ ТУРНИРИ?
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!

Върни се в “Футбол - България”