Защо Гаджев не е национал?!?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

UL_Blue

Re: Защо Гаджев не е национал?!?!

Мнениеот UL_Blue » 29 авг 2011 13:55

Виждам, че всички следите изявите на Гаджев :lol:
Знаете, че не е в оптимална форма, виждате, че е бавен, вулгарен, както и че има силен удар и сравнително добър пас, да не говорим, че освен него в БГ няма кои да даде по точен 40-50м пас.
Я кажете сега какво може Ц.Цонков или Сърмата към днешна дата, защото аз август миналата година идея си нямам какво прави.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 авг 2011 13:55

captain_drifuss написа:1. защото е слаб и не става.
2. защото играе в слаб отбор, който бе елимиран от друг слаб отбор в лига европа след изключително слаба игра още преди да е започало първенството. след това беше излючително слаб и във Варна.
3. защото е див селяанин, който псува и се бие с противниковите играчи, коеот неминуемо би довело до преждевременен червен картон от всеки нормален международен съдия (не такъв, който свири в А група и подпира левски).
4. защото псуваше собствената си публика в мача срещу ботев враца.

Кретен си,няма спор.Дори и с всички тези неща,които изброи пак няма по-добър от Гаджев на този пост!Прави си сметка какви са другите...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 авг 2011 13:56

UL_Blue къде казвам, че националният е училище и да, всяко едно нещо има първи път.
Аз Цонков не съм го гледал и точно за това няма как да дам оценка на момчето, но много ми е интересно защо си се хванал от него? - дали защото е от Черноморец, а не от Левски :roll:
Изображение

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 29 авг 2011 13:59

пич, като си такъв разбирач, влез в уикипедия и напиши Дадо Пършо и виж на кои години е започнал да играе професионален футбол, на кои години играе за първи път в ЕКТ и на кои години е станал национал на Хърватска и какво е постигнал след това!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
За сведение Пършо го извикаха в нац., когато играеше в Монако, наниза 5,6 гола в Шамп.лига и стана голмайстор на Франция, а не когато записа 4 последователни мача за Риека примерно :lol:

Потребителски аватар
rosen_ganchev
Контакти:

Мнениеот rosen_ganchev » 29 авг 2011 14:03

Абе аеее стига бееееее,какви са тия глупости Гаджев национал!!! добре от утре и аз искам да съм национал който ме харесва да ме подкрепи във Фейсбук!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 29 авг 2011 14:08

UL_Blue къде казвам, че националният е училище и да, всяко едно нещо има първи път.
Аз Цонков не съм го гледал и точно за това няма как да дам оценка на момчето, но много ми е интересно защо си се хванал от него? - дали защото е от Черноморец, а не от Левски
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Това което казваш са пълни глупости!
Първо не съм се хванал само за Цонков, а и за Сърмов. Той май беше от Левски нали или това го забрави :!:
Второ освен Гаджев и един Г. Илиев е по добър вариант от двамата.
И трето хващам се за ОЧЕВАДНОТО :shock: , нещо което не е нужно специалист да го види.
И още нещо: никои не направи сравнение и не изтъкна с какво Цонков е по-добър. А аз искам това в нац. да играят по-добрите, независимо от отбора та дори и ЦСКА :lol:
Когато някои от вас ми покаже и докаже, че Цонков ИЛИ СЪРМОВ е по-добър тогава ще се съглася, че се мери с еднакъв аршин в нац.
ТОЧКА

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 29 авг 2011 14:09

Абе аеее стига бееееее,какви са тия глупости Гаджев национал!!! добре от утре и аз искам да съм национал който ме харесва да ме подкрепи във Фейсбук!!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:lol: :lol: :lol: Абсолютно си прав!!! Само, че не са извикали теб, ами Цонков и Сърмов :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 29 авг 2011 14:38

Човек, който строи бункер му трябват цимент и желязо за арматура, ако пък прави къщичка за птици, му трябват дъски.
Та мисълта ми е, знае ли някой какви ги замисля германецът, че сте тръгнали акъли да давате. Треньорите вземат не най- добрите, а тези които пасват на тактиката им.
В този смисъл:
UL_Blue написа:
Второ освен Гаджев и един Г. Илиев е по добър вариант от двамата.

...за кое точно да е по - добър вариант...
UL_Blue написа:Когато някои от вас ми покаже и докаже, че Цонков ИЛИ СЪРМОВ е по-добър тогава ще се съглася, че се мери с еднакъв аршин в нац.
ТОЧКА

...какво точно да ти покаже и докаже, като не се знае конкретната им задача на терена...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 авг 2011 14:42

Защото това е резултата от 2 годишната работа на директора/треньор Гонзо.
Какви мениджърски интереси търсите при чужденец треньор,нали за това искахте да не е българин за да ги няма тези интереси.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 авг 2011 14:45

r.h. написа:След тази постъпка, която направи срещу Ботев онзи ден, как да се хареса на Матеус? В меджународен мач за такова нещо получава червен картон на секундата.

След мача казах същото,директен червен картон,без никаква провокация даже удари Костадинов мисля ,че беше

Върни се в “Национален отбор”