Mourinio написа:костенурк написа:Скучен мач и резултат 1-1.Черно Море няма шанс за четворката шампиони искат да стават.Лудогорец и Левски ще се борят за трето място а Литекс и Цска за първо и второ.Сомпатично отборче сте само че Лудогорец инвестира страшно много пари в селекцията и ще е преди вас в класирането.
То ако ставаше само с пари изведнъж, Манчестър Сити щяха да са вече шампиони на Англия, въпреки големите инвестиции чак на 3-я сезон с арабите успяха с много мъки да се класират за ШЛ и да спечелят първата си купа. Лудогорец няма никакви традиции, нищо не са постигали в А група и дори никога не е играл тоя отбор на такова ниво, измислен отбор и то, винаги са били ''Антибиотик Разград'', даже и на името си не държат, нищо чудно и Домуса да им лепне името на някоя от фирмите си, за какви традиции да говорим?! На ''Тича'' ще им сложим една 3-ка и обратно на село, ако искат Ето'О и Дрогба да взимат, пак ще сме пред тях в края на сезона, макар че не знам защо толкова се шуми около селекцията им, не съм видял да са взели кои знае какви класни играчи, събират резерви на отбори от А група, чужденци на килограм, както и бивши известни играчи сега пенсионери и колко такива като теб полудяха и напълниха гащите от страх колко силни били
Леле, колко мъка по тоя свят, леле! Защо, преди да седнеш да пишеш глупости, първо малко не се ограмотиш. Отборът винаги бил "Антибиотик Разград" - приятелю, когато Лудогорец беше един от най-стабилните и постоянни отбори в Б група, ти предполагам не си бил плануван още. Разбира се, че не става само с пари, ама да ми сравняваш Английското и Българското първенство, е меко казано смехотворно. Отделно от това, досега не съм чул или прочел, ръководството на отбора да е поставяло като цел първите 3-4 места в класирането. Ако говорим за футболистите пък, съмнявам се че в момента Черно Море разполага с по-добри такива.
Иначе за мача, минимална победа за Черно Море си е най-реалистичният резултат - успех!