Тъжна вест

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СинТерор
Контакти:

Re: Тъжна вест

Мнениеот СинТерор » 12 яну 2009 21:02

kanar4o написа:Няма да опетня и тази тема с гнусното име на Димитър Христолов ! Може би в някоя друга :)

Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 12 яну 2009 21:03

kanar4o написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:
kanar4o написа:Малкия Бизон почина преди 4 дни при премръзване. Няма близки и роднини и няма кой да го погребе. За това феновете на Ботев и обединения фен клуб събрахме 400 лв. ,за да можем да го погребем и изпратим в последния му път. Поклон пред всички момчета ,които дадоха пари.
Бизонът е един от създателите на Трибуна Изток.
Почивай в мир ,малки Бизоне!!! :cry: :cry: :cry:

R.I.P. БИЗОНЕ

п.п.КАНАРЧО ,до колкото знам си от организираните фенове .Я кажи кво е настроението ,кво е мнението на така наречените тартори ,кво мислят да правим със серляка???????????????????

Няма да опетня и тази тема с гнусното име на Димитър Христолов ! Може би в някоя друга :)

тогава пусни друга или ми пиши на личния

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 12 яну 2009 21:25

PLOVDIV PEE 1912 написа:
п.п.КАНАРЧО ,до колкото знам си от организираните фенове .Я кажи кво е настроението ,кво е мнението на така наречените тартори ,кво мислят да правим със серляка???????????????????

Няма да опетня и тази тема с гнусното име на Димитър Христолов ! Може би в някоя друга :)[/quote]
тогава пусни друга или ми пиши на личния[/quote]
Мен не ми е зор ,аз си знам новините . :) В момента сме в едно такова положение - никакво. Ще става нещо ,но няма да е сега. По-късно ще научите лично от мен. На лично съобщение обаче !!!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 12 яну 2009 21:34

kanar4o написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

Няма да опетня и тази тема с гнусното име на Димитър Христолов ! Може би в някоя друга :)

тогава пусни друга или ми пиши на личния[/quote]
Мен не ми е зор ,аз си знам новините . :) В момента сме в едно такова положение - никакво. Ще става нещо ,но няма да е сега. По-късно ще научите лично от мен. На лично съобщение обаче !!![/quote]
ЧАКАМЕ!!!

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 12 яну 2009 21:41

PLOVDIV PEE 1912 написа:
kanar4o написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

тогава пусни друга или ми пиши на личния

Мен не ми е зор ,аз си знам новините . :) В момента сме в едно такова положение - никакво. Ще става нещо ,но няма да е сега. По-късно ще научите лично от мен. На лично съобщение обаче !!![/quote]
ЧАКАМЕ!!![/quote]
Защо говориш в множествено число ? Ти чакаш ,не виждам някой друг да чака. И не се нагласяй много в чакането. Ще ти кажа към 15-20 февруари ,ако до тогава няма нищо ново по сделката. В момента феновете нямаме какво да направим. Един вид сме в безизходица. Пак много се разприказвах.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 12 яну 2009 21:47

kanar4o написа:
kanar4o написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

тогава пусни друга или ми пиши на личния[
Мен не ми е зор ,аз си знам новините . :) В момента сме в едно такова положение - никакво. Ще става нещо ,но няма да е сега. По-късно ще научите лично от мен. На лично съобщение обаче !!!
ЧАКАМЕ!!!
Защо говориш в множествено число ? Ти чакаш ,не виждам някой друг да чака. И не се нагласяй много в чакането. Ще ти кажа към 15-20 февруари ,ако до тогава няма нищо ново по сделката. В момента феновете нямаме какво да направим. Един вид сме в безизходица. Пак много се разприказвах.

Тва пък твойто е много тъпо,честно не се обиждай,...не се нагласяй не чакай ала бала.... или му кажи кво става или не му казвай....кво като си се разприказвал много....еби му майката ше кажеш,че сме шпиони...все едно само ти си от някоя фракция и т.н.
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 12 яну 2009 21:51

[q
Защо говориш в множествено число ? Ти чакаш ,не виждам някой друг да чака. И не се нагласяй много в чакането. Ще ти кажа към 15-20 февруари ,ако до тогава няма нищо ново по сделката. В момента феновете нямаме какво да направим. Един вид сме в безизходица. Пак много се разприказвах.[/quote]
Ти кво искаш, подписка ли??всички са в безисходица,най вече отбора .

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 13 яну 2009 15:43

@botev_fen

Абе има форум ,гледайте там бе . Не ме занимавайте. Аз си давам мнението по дадени теми. Нищо няма да Ви казвам. Ае в дивия !
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Синя окупация

Мнениеот Синя окупация » 03 мар 2009 01:23

жалко за пича... :cry:
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,