Важно и Спешно!!!Към Модераторите на този форум

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Важно и Спешно!!!Към Модераторите на този форум

Мнениеот sedem_!_dva » 12 яну 2009 17:28

cskaole написа:
bigbonusprize написа:
cskaole написа:Добре де, съгласен съм и аз с това, което пишете, но едно питам аз, как да оставам безучастен като гледам как малоумни фенове, ако може така да се нарекат на отборчето от подуене, както и тяхното БФС, се гаврят с иконата на БГ футбол ЦСКА. Ами колкото и железни нерви да има един човек, все пак понякога му се налага да изкаже мнението си за тези плужеци по-цветущо както и не един път съм го правил. А това, че всеки трябва да си гледа в своята паница, подкрепям на 100%.

Абе вие можете ли 1 коментар да напишете без Левски да са ви виновни и без БФС да е синьо?

Пак нещо грешно разбирате, ама то си е до сиво вещество. За левски нищо лошо не съм написал. Напротив без наличието на отборчето от подуене, първенството нямаше да е интересно. За бай ганьо много мога да напиша, ама той от това по-умен няма да стане, а че БФС-то си е синьо, това и децата в имаше едно предаване ...го знаят. Просто като четете, малко вниквайте в думите и изреченията като цяло, ако успеете, а не търсете отделни фрази, айде и малко по-образно да го кажа, не търсете под вола теле...... :mrgreen:

Никой не търси под вола теле, но само като прочета "отборчето от Подуене" и това просто ми се набива в очите. А как разбра, че БФС е синьо. От какво сте недоволни всички заслепени от Г. А. червени фенове. Освен мача със Сливен не сте били ощетени в нито един друг мач, напротив във всички ви е бил осигуряван един комфорт. В мачовете и с нас, Локо СФ, Локо МЗ, Ботев, Литекс, Ч. море и всички останали мачове. Ако го отричаш просто мисля, че няма повече какво да коментираме.
NON MOLLARE MAI

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 12 яну 2009 17:28

Така е напълно подкрепям тази инициатива! Не може някакви си червени индиви да пускат тема за "Гунди ви зове на синъото небе ", че " Васил Левски бил юда" и по цял ден някакви пъпчасали педерастчета да викат "к*р за Левски" Това не се българи!!! Как може да се псува по наи-великият българин... и никои да не го банва от модераторите! Явно тях ги няма никакви! Идват от дъжд на вятър и трият някакви теми в,които няма нищо нередно, а оставят простаците като Fidel Castro,които ,между другото се подвизава с 1000 ника в тоя форум! Ще дам пример cesekar4o_the_best, CSKA ULTRAS 15 има и още, но не ми се занимава тоя BGarmy, Albena, 1962, Евробоец тия и още много такива индивиди, които пускат провокативни теми и когато почнем нормалните хора да си обсъждаме нещо винаги тая червена паплач влиза и осира всичко! Извинявам се за грубия език ама си е така!

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 12 яну 2009 17:45

Абе Син Т прав си за тези теми че са мн зле а също и за тези индивиди ,но и ти се замисли следващия път като пускаш поредната порция помия за Д.Бербатов или Камата.Все пак се пишете големи родолюбци затова не да ги подкрепяте а поне не ги плюите.Дано ме разбереш правилно.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 яну 2009 18:01

Зависи администраторите на форума какъв вид искат да има.
Вариантите са два -
1.сегашния - безогледно плюнчене и доволно въртене на брояча, благодарение на платените индивиди - всеки ги знае.
2.смислен форум, но най-вероятно ще има по-малко на брой мнения.

Ако админите се спрат на втория вариант, първото нещо, което трябва да направят след махането на дарина е да направят начина на подреждане на темите да бъде не по време на пускане, а по времето на последното мнение. Щото сега колкото и сериозна тема да има, като мине веднъж фиделчо и тя отива в небитието, дори и да почне нова, разговора се накъсва, хиляда теми, на хората им писва и остава единствено псуването.

Лошо нема де, принципно има интересни форуми с интересни мнения. Този за сега е основно за псуване. Поне добри попадения има :mrgreen:

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 12 яну 2009 18:07

Докато гадината СИН ТЕРОР съществува във форума просто е излишно да се пише за толерантност,това го запомнете и втори път не повдигайте този въпрос!

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 12 яну 2009 18:11

Нападките между двата отбора няма да спрат никога.Аз също си позволявам майтапи,по адрес на цска,но това го правя и с мойте цскарски приятели .Обаче има хора които наистина си чешат крастата да плюят другия отбор.Има хора дето не дават мнения в собствения си форум но,псуват редовно в чужди.Пускат по 10 безмислени теми ,само и само да оплюят врага.Според мен трябва да им се затвори устата.Друг е въпроса как да се определи кой попада в категория "ЦАПАЧ НА ФОРУМ ГОНГ" :roll: Тук е възможно да има субективизъм.може би някакво форумно гласуване ,да може да изхвърля нежеланите ,дори и от свойте!!! :roll:

bultras

Мнениеот bultras » 12 яну 2009 18:38

ПОДКРЕПА И ОТ МЕН ЗА ПОЧИСТВАНЕТО НА ФОРУМА.НЕКА ПЪРВОТО ОТСТРЕЛЯНО ЖИВОТНО, БЪДЕ CESEKARCHO THE HOPELES - ЕБАТИ ОГРАНИЧЕНОТО СЪЗДАНИЕ.ЩЕ ИЗПОЛЗВАМ ОПЦИЯТА ВРАГ , ЗА ДА СИ СПЕСТЯ БЕЗУМНИТЕ МУ КОМЕНТАРИ.ТОВА БЕШЕ ПЪРВИЯ ФОРУМ В КОЙТО СЪМ СЕ ВКЛЮЧВАЛ, НО ВЕЧЕ ПОЧТИ НЕ МИ СЕ СЛУЧВА.ТАКИВА ТЪПИ КОПЕЛЕНЦА СА СЕ ПРЪКНАЛИ, ЧЕ ОТВРАЩАВАТ С ПЛИТКОУМИЕТО И КОМПЛЕКСАРЩИНАТА СИ.НЕКА ЛОВНИЯ СЕЗОН БЪДЕ ОТКРИТ СЕГА.

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 12 яну 2009 19:08

Син Терор :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 12 яну 2009 19:27

Мога да кажа само, че забелязвам юзъри, които се обявяват ЗА идеята а в същото време са част от персоните, срещу които е насочена инициативата!
Малко смешно...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 12 яну 2009 19:55

Лошото е, че не всички, които викат "К*р за Левски", "Е*ахме Левски в г*за" са деца. Всъщност това са почти всички фенове на ЦСКА. Не искам да обиждам никого, но си е така.

Върни се в “Свободна зона”