Левскари намушкаха привърженици на Черно море

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Hermes Palomino
Контакти:

Re: Левскари намушкаха привърженици на Черно море

Мнениеот Hermes Palomino » 14 авг 2011 11:33

Ultra_LEVSKI_Sofia написа:
Hermes Palomino написа:Вчера много внимателно ги наблюдавах тези така наречени фенове в клетката за гости , абсолютни говеда не гледат мача ,бият се помежду си и крещят нещо против ЦСКА . Тези момчета които бяха поне половината от феновете на Левски им имаше нещо . Питам се колко процента от феновете на Левски са така

Кой се е бил по между си ??? Ти за пого не си ли чувал ?

Син Ултрас ти прочете ли заглавието на Темата ???? Левскари намушкаха хора !!! Едно момиче е с спукан череп , а друго момче с опасност за живота . За какво пого ми говориш бе момче , ти още под влиянието на дрогата ли си .Не виждаш ли , че твоите събратя обиват хора той за пого ми говори , я бягай да изтрзняваш , че аман от сини лумпени като теб

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 14 авг 2011 11:34

Бахти боклуците винаги съм знаел ,че в агитката на Левски са най-простите копелета в България ..
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

slomera
Контакти:

Мнениеот slomera » 14 авг 2011 11:41

Hermes Palomino написа:Вчера много внимателно ги наблюдавах тези така наречени фенове в клетката за гости , абсолютни говеда не гледат мача ,бият се помежду си и крещят нещо против ЦСКА . Тези момчета които бяха поне половината от феновете на Левски им имаше нещо . Питам се колко процента от феновете на Левски са така

Кой се е бил по между си ??? Ти за пого не си ли чувал ?[/quote ] ти това за изящно изкуство ли го намираш.това го правят невероятно кухи пишлемета.а може би се гордееш,че си от тях.чалгар смотан.

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 14 авг 2011 11:43

За тези който се съмняват в истиноста на информацията.За жалост всичко е истина.Има намушкани няколко човека :!: :!: :!: На едното момче са му направили операция,другите са в добро състояние засега.Самата история е ненормална,но това коеот недоумявам е как само някой сайтове публикуваха информацията,а другите се правят на луди.Колкото повече гласност,толкова по бързо полицията ще си свърши работата,защото не си ли я свършат ще има същия отговор от страна и нашите фенове.
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 14 авг 2011 11:44

Абсолютна истина.
Говедата много се издъниха,тази постъпка е характерна само за хора,които имат престъпни мисли в главата и са склонни да убият някого ....
фалшива коса - фалшив футбол!

Hermes Palomino
Контакти:

Мнениеот Hermes Palomino » 14 авг 2011 11:49

wicked1913 написа:Абсолютна истина.
Говедата много се издъниха,тази постъпка е характерна само за хора,които имат престъпни мисли в главата и са склонни да убият някого ....

Какво да ти кажа , Агентите на ДС са такива подли помияри .Нападат в гръб и не подбират .Както винаги съм казвал мястото на говедата е на полето или в транжорната ......не на стадиона

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 14 авг 2011 11:49

Говежди лумпени......Затвор за такива идиоти (N) :evil:

slomera
Контакти:

Мнениеот slomera » 14 авг 2011 11:50

wicked1913 написа:Абсолютна истина.
че са измет-няма спор.въпроса е що са на свобода.или в кафеза,или в лудницата -само не в обществото.

Потребителски аватар
Ultra_LEVSKI_Sofia
Контакти:

Мнениеот Ultra_LEVSKI_Sofia » 14 авг 2011 11:51

Hermes Palomino написа:

Кой се е бил по между си ??? Ти за пого не си ли чувал ?

Син Ултрас ти прочете ли заглавието на Темата ???? Левскари намушкаха хора !!! Едно момиче е с спукан череп , а друго момче с опасност за живота . За какво пого ми говориш бе момче , ти още под влиянието на дрогата ли си .Не виждаш ли , че твоите събратя обиват хора той за пого ми говори , я бягай да изтрзняваш , че аман от сини лумпени като теб

Да прочетох темата и не ги смятам тези хора за мои събратя .Това че съм фен на Левски и си подкрепям отбора не означава , че ги подкрепям, а напротив. Дано ги намерят и да си получат заслуженото :!:

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 14 авг 2011 11:54

BS1913 написа:За тези който се съмняват в истиноста на информацията.За жалост всичко е истина.Има намушкани няколко човека :!: :!: :!: На едното момче са му направили операция,другите са в добро състояние засега.Самата история е ненормална,но това коеот недоумявам е как само някой сайтове публикуваха информацията,а другите се правят на луди.Колкото повече гласност,толкова по бързо полицията ще си свърши работата,защото не си ли я свършат ще има същия отговор от страна и нашите фенове.

Виж .... има такива фенове на Левски - не го крия . Че то един лумпен го видях как извади 20 см нож в клетката :shock: Не ги ли проверяват тези хора ? Но такива ги има и при вас само че доста по-слаб вариант .... докато при вас тези лумпени са на по 15-18 години , тези в Левски са на по 20-30 и са се били и участвали в бог знае колко такива боеве - та не мисля че вашите фенове могат да сплашат тези на Левски по никакъв начин .... не че това е за похвала , ама се чудя на ченгетата как така отново имаше бомби и димки , и най-вече ножове вътре на стадиона ...... аз влязох с една спортна чантичка и никой не провери какво има в нея , имам чуството че не я и забелязаха :shock:

Върни се в “Футбол - България”